Štampa na aki light-u

DIGITALNA ŠTAMPA NA AKI LIGHT-U

Štampa na aki light-u predstavlja odličan izbor za efektno predstavljanje brendova, proizvoda i usluga.

Aki light predstavlja vrstu materijala koja se najčešće upotrebljava za kratkotrajne promocije i oglašavanja.

Kratkotrajna upotreba se preporučuje zbog meke strukture, koja doprinosi samom izgledu reklame. Proizvodi sa štampom na aki light-u ističu se vizuelnim izgledom. Pogodni su za brendiranje senzormatika i paletnih obloga koji se postavljaju u različite prodajne objekte.

Pločasti materijali, uz mogućnost digitalne štampe i sa kvalitetnim dizajnerskim rešenjima, predstavljaju idealan izbor za dobijanje reklamnih formata.

Njegova dugogodišnja upotreba pružila nam je prednost da se upoznamo sa svim mogućnostima i karakteristikama u pogledu primene. Zahvaljujući tome, možemo da ispunimo sve vaše zahteve u potrebnom vremenskom roku.

Grafičko rešenje i montaža proizvoda od aki light-a čine deo procesa naše usluge. Pravilnim postavljanjem pružamo vam garanciju u pogledu kvaliteta, kao i neograničenost u pogledu dimenzija i CNC oblikovanja.

Akilight sa štampom poznat je po svojoj upotrebnoj vrednosti za događaje koji vremenski ne traju dugo.

Štampa na aki light-u pogodna je za proizvode koji imaju reklamnu/promotivnu svrhu i koji se postavljaju u radnjama različitih namena

Njegova upotreba nije predviđena na duži vremenski period jer sam materijal ne poseduje tvrdu strukturu, već ga odlikuje izrazita mekoća. Uz to, upotrebljava se i najčešće je preporučljiv je za unutrašnji vid reklamiranja.

Prilikom promocija i oglašavanja, doprinosi efektnom predstavljanju brendova, proizvoda i usluga.

Proizvodi, reklame od akilight materijala ističu se svojim vizuelnim izgledom, naročito kada je dizajnersko rešenje upotpunjeno kvalitetom štampe.

Digitalna štampa velikog formata na akilight-u i njegova primena učinili su da postanemo prepoznatljivi po zadovoljstvu uspešnih klijenata koji su se odlučili upravo za njegovo korišćenje, kao i za naše usluge pri njegovoj upotrebi.

To nam je pružilo mogućnost da ispunjavamo sve vaše zahteve i da vam izlazimo u susret pri razumevanju u pogledu rokova.