Folije za auto

CAST FOLIJA ZA AUTOMOBILE (CAST AUTO-FOLIJA)

Presvlačenje automobila uz pomoć cast folija zauzelo je istaknuto mesto u svetu auto-industrije.

Osim što prelepljivanje auta pruža mogućnost da dobijete novi izgled automobila, uz mogućnost čestog menjanja boje. Njihova sve učestalija upotreba danas se beleži jer predstavljaju gotovo nezaobilazan segment u promociji brenda, proizvoda i usluga.

Brendiranjem vozila folijom učinićete da imate pokretnu reklamu gde god da se nalazite. Bićete uočeni bilo da vam je automobil presvučen u celosti, bilo da su ispisane samo pojedine strane. To se postiže upotrebom tzv. parcijalnog presvlačenja (hauba, krov, branik, krilo, retrovizori, enterijer).

Zašto se odlučiti za cast auto-foliju odnosno koja je razlika između upotrebe folije za automobile i obične PVC folije. To je jedno od najčešće postavljenih pitanje od strane naših klijenata.

Pre svega, glavna prednost cast folija (folija za automobile), jeste što je u osnovi folija namenjena za auto-grafiku. Pored toga, postoje i sledeće  karakteristike – veća fleksibilnost koja omogućava izuzetnu stabilnost. To dovodi do minimalnog efekta skupljanja ili vraćanja u početni oblik (skupljanje manje od 5%). Zatim, velika otpornost na vlagu i vremenske uslove,  široka paleta boja u sjaj i mat nijansama, koje su veoma dugotrajne. Pored toga, podložni papir (ravan, obostrano polietilenom zaštićen papir), odlična mogućnost štampe, prati različite neravnine na kolima.

Postojanost šampe na foliji, zahvaljujući takvim odlikama, jeste dugog veka, tj. brending vaših kola traje duže.

Bitna odlika cast folija je u tome što štiti primarnu boju automobila od fizičkih oštećenja. Poput grebanja, udara kamenčića i grana, i ne skida boju i sjaj nakon njenog odlepljivanja.

Kako se lepi folija na auto?

Montaža folije na vaše vozilo vrši se sredstvima koja su namenjena u tu svrhu. Postavljanjem folije na automobile dobija se mogućnost za često menjanje njegovog izgleda, odnosno rebrendiranja.

Takođe, oštećeni delove se jednostavnije menjaju nego da se farba kompletna spoljašnjost vozila. Uz to, folija za zaštitnu laminaciju štiti boju od oštećenja i ogrebotina. Poput onih koje nastaju od kamenčića na putu, i sličnih mehaničkih oštećenja.

Kada nam se obratite sa zahtevom u vezi sa brendiranjem automobila, dobijate sve potrebne savete prilikom odabira folije. Kako ne bi došlo do njihovog odlepljivanja, pucanja, što bi dovelo do čestog rebrendiranja vozila, i to samo zato što birate one koje nisu predviđene za auto-grafiku, čime traju veoma kratko.

Odlepljene, ishabane folije ne čine izgled vašeg vozila profesionalnim.

Pomoći ćemo vam da odabir pravog materijala i izbor grafičkog rešenja dizajn budu takvi da vaše brendirano vozilo bude zapaženo. isto tako da postane prepoznatljivo, da se izdvaja od drugih kvalitetom koji pruža digitalna štampa velikog formata i upotreba folije za automobile.

Cena cast folija formira se shodno vašem upitu. Naš tim će vam odgovoriti u najkraćem roku, i možete nas kontaktirati za sve potrebne informacije.