Megabord – Bigboard – brendiranje zgrada

Spoljašnje brendiranje - Fasadna grafika - Brendiranje objekata - megabord - bilbord - štampa na baneru - štampa na ciradnom platnu - brendiranje zgrade - štampa na zgradi - reklama preko zgrade - Megabord - Bigboard - brendiranje zgrada - baner - BIP zgrada - beogradska industrija piva - mostarska petlja- cerada - stampa na ceradi - stampa na pvc baneru

 

MEGABORD

Megabord predstavlja vid spoljašnjeg oglašavanja koji je prepoznatljiv po veličini svog formata.

Upravo veličina jeste razlog koji ga izdvaja i čini da, prolazeći pored njega, ne može ostati neprimećen.

Digitalna štampa velikog formata i dobra pozicioniranost pružaju pravu kombinaciju koja utiče na privlačenje pažnje ciljne grupe.

Uspešna reklama jeste ona kojom ste zainteresovali prolaznike da postanu konzumenti vaših proizvoda i usluga i uvere se u njihov kvalitet.

Stoga, da biste što uspešnije preneli vašu poruku, sa timom naših stručnih saradnika osmislite izgled grafike za reklamnu kampanju.

 

 

ŠTAMPA I MONTAŽA MEGABORDA

Štampa megaborda, kao i svi drugi procesi, jeste deo posla u kome pažnju posvećujemo kvalitetu. Na taj način postiže se snaga poruke koja, kao takva, izaziva dominaciju nad ostalim sredstvima oglašavanja.

Materijali na kojima se štampa moraju biti u skladu sa određenim faktorima, koji ispunjavaju određene spoljašnje uslove. Kao na primer, na UV zračenje i vlagu, otpornost na udare vetra.

Najčešće se za ove potrebe upotrebljavaju PVC baner (ceradno platno) i mesh platno.

S obzirom na porast oglašavanja putem ovakvog medija, svaki segment posla podređuje se kvalitetu.

Na taj način, omogućili smo da, prilikom saradnje, možete da nam se obratiti sa gotovim idejama i rešenjima. Ukoliko ih ne posedujete, učinićemo da dobijete dizajn megaborda koji će ostvariti potreban efekat na publiku.

Da je izrada megaborda pravo rešenje za vašu reklamu, dokazuje i podatak da statično oglašavanje u eri tehnologije i te kako i dalje doprinosi razvoju poslovanja.

Našim pruženim uslugama pomoći ćemo vam da ispunite sve standarde u pogledu kvaliteta kada je u pitanju spoljašnje brendiranje, kao i cena megaborda.

Tome doprinosi i pravilna montaža spoljašnjih medija oglašavanja, koju naš tim obavlja profesionalno, energično i fleksibilno.