CNC sečenje PVC folije na oblik

CNC SEČENJE FOLIJE NA OBLIK

CNC sečenje folije sve više se koristi upravo zbog sve veće potrebe za različitim oblicima folije.

PVC folija ima širok spektar upotrebe — za zidnu, prozorsku i podnu grafiku.

Digitalna štampa na njoj sve više se primenjuje za enterijere i eksterijere, kako za reklamiranje, tako i za dekoraciju.

Upotrebom CNC mašine u našoj proizvodnji izrada i oblik vaših reklama i dekorativnih elemenata dovedena je do potpune preciznosti.

S obzirom na to da pružamo usluge u svakom pojedinačnom procesu rada, to se odnosi i na pravilno oblikovanje željenog proizvoda — CNC sečenje

U skladu sa time, dobijate sečenje različitih folija. Kao što su sečenje folije za automobile, sečenje baner folije, sečenje folije za tablu za pisanje, sečenje magnetne folije, sečenje ogledalo folije, sečenje peskirne folije, sečenje prozorske folije, sečenje reflektujuće folije, sečenje podne folije, a od kojih dobijate proizvode visokog kvaliteta, kao što su — različiti reklamni panoi, brendiranje vozila, brendiranje izloga, prozorska grafika, podna grafika, i još mnogo toga.

Kada se odlučite da našem timu prepustite postupak izrade potrebnog proizvoda, dobićete kvalitet materijala i štampe, dugo vremensko trajanje, veliku otpornost na vremenske uslove (u zavisnosti od izabranog materijala), visok sjaj, UV stabilnost, kao i precizno isečen reklamni proizvod.