Paletne obloge – kartonske i plastične

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - POS materijal - police - čeone gondole - štampa na pločastim materijalima - štampa na forexu - Paletni omotači - paletne obloge - štampa na kartonu - najlepše želje reklama

 

PALETNE OBLOGE — KARTONSKE I PLASTIČNE

Paletne obloge jesu reklamne konstrukcije koje svakodnevno uočavamo na mestima prodaje i promocije, u spoljašnjim ili unutrašnjim uslovima.

Obraćanje kupcu jeste način da se utiče na donošenje odluke o kupovini, što se postiže i upotrebom datog oblika POS materijala.

Zainteresovanost potencijalnih kupaca postiže se atraktivnim i efektnim izgledom grafike.

S obzirom na to da se posvećuje pažnja načinu na koji se vaš proizvod razlikuje od drugih na policama prodaje, sa razlogom se vizuelni izgled nameće kao jedan od primarnih faktora za privlačenje pažnje.

Stoga, dizajn mora biti privlačan. Mora da učini da u reklamne i promotivne svrhe privuku pažnju na proizvode koji se na njima nalaze. Dok gotovo grafičko rešenje dostavljate našim dizajnerima ili u saradnji sa njima dolazite do novih ideja.

Reklamne paletne obloge, pozicionirane na istaknutim, vidnim mestima, imaju za zadatak da se kvalitet isprati profesionalnim izgledom.

Štampa na oblogama radi se u skladu sa zahtevom. Dok nastojimo da kvalitet, postojanost štampe bude u skladu sa garancijom kvaliteta.

Mogu se izrađivati u najrazličitijim oblicima. Dok je odabir materijala uslovljen njihovom namenom i mestom pozicioniranja, u skladu sa čim kod nas možete naći:

  • kartonske i
  • plastične paletne obloge.

Brendirane paletne obloge možete naručiti u broju koji vam je potreban. Bez obzira na ograničavanje minimalnih količina, uz potrebnu montažu

Njihova cena zavisi od pojedinosti vašeg zahteva, u vezi sa kojim, u formi ponude, dobijate sve informacije od naših saradnika. 

Dugogodišnje iskustvo u datom domenu posla, uz saradnju i podršku čitavog tima, doprinelo nam je u mogućnosti da možemo da izađemo u susret u pogledu rokova i načina isporuke.

Poseti naš instagram i pogledaj još slika.