Paletne obloge – kartonske i plastične

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - POS materijal - police - čeone gondole - štampa na pločastim materijalima - štampa na forexu - Paletni omotači - paletne obloge - štampa na kartonu - najlepše želje reklama

 

PALETNE OBLOGE — KARTONSKE I PLASTIČNE

Paletne obloge jesu reklamne konstrukcije koje svakodnevno uočavamo na mestima prodaje i promocije, u spoljašnjim ili unutrašnjim uslovima. izrade mogu biti direktna UV štampa ili kaširanje nalepnicom.

Obraćanje kupcu jeste način da se utiče na donošenje odluke o kupovini, što se postiže i upotrebom datog oblika POS materijala.

Zainteresovanost potencijalnih kupaca postiže se atraktivnim i efektnim izgledom grafike.

Dizajn mora biti privlačan. Mora da učini da u reklamne i promotivne svrhe privuku pažnju na proizvode koji se na njima nalaze. Dok gotovo grafičko rešenje dostavljate našim dizajnerima ili u saradnji sa njima dolazite do novih ideja.

Reklamne paletne police, pozicionirane na istaknutim, vidnim mestima, imaju za zadatak da se kvalitet isprati profesionalnim izgledom.

Štampa na oblogama radi se u skladu sa zahtevom. Dok nastojimo da kvalitet, postojanost štampe bude u skladu sa garancijom kvaliteta.

Mogu se izrađivati u najrazličitijim oblicima. Dok je odabir materijala uslovljen njihovom namenom i mestom pozicioniranja, u skladu sa čim kod nas možete naći:

  • kartonske i
  • plastične paletne obloge.

Brendirane paletne obloge možete naručiti u broju koji vam je potreban. Bez obzira na ograničavanje minimalnih količina, uz potrebnu montažu

Njihova cena zavisi od pojedinosti vašeg zahteva, u vezi sa kojim, u formi ponude, dobijate sve informacije od naših saradnika. 

Dugogodišnje iskustvo u datom domenu posla, uz saradnju i podršku čitavog tima, doprinelo nam je u mogućnosti da možemo da izađemo u susret u pogledu rokova i načina isporuke.

Poseti naš instagram i pogledaj još slika.