Posteri za zid

POSTERI OD PAPIRA 

DOGA štamparija nudi visokokvalitetnu uslugu štampe postera, koja vam omogućava da efektivno komunicirate svoje poruke, promovišete proizvode ili usluge, ili dodate dekorativne elemente u prostoru. Bez obzira da li vam je potreban poster za poslovne svrhe, umetnički izložbu, ili marketinšku kampanju, DOGA štamparija će vam pružiti izuzetne rezultate.

Kao lider na tržištu digitalne štampe velikog formata, DOGA štamparija koristi najnoviju tehnologiju i vrhunske štamparske mašine kako bi postigla izuzetan kvalitet štampe. Posteri se štampaju sa bogatim bojama, oštrim detaljima i visokom rezolucijom, pružajući vam izuzetan vizuelni efekat. Bez obzira na veličinu postera, DOGA štamparija može isporučiti željene dimenzije i garantovati visok nivo preciznosti.

DOGA štamparija pruža i širok izbor materijala za štampu postera, uključujući papir različite gramature, mat ili sjajni premaz, kao i specijalne vrste papira poput foto papira. Ovi materijali pružaju različite teksture, izgled i osećaj, kako bi se postigao željeni efekat i estetika.

Dodatno, DOGA štamparija može pružiti i dodatne usluge kao što su laminacija postera radi zaštite od oštećenja, uvećanje ili smanjenje dimenzija, kao i sečenje na specifičan oblik ili format po vašem zahtevu.

Bilo da vam je potreban jedan poster ili veliki broj kopija, DOGA štamparija može ispuniti vaše zahteve i rokove. Njihov tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju da vam pruži podršku i savete u vezi sa dizajnom, dimenzijama, materijalima i drugim aspektima štampe postera.

Za sve vaše potrebe u štampanju postera, DOGA štamparija je pouzdan partner koji će vam pružiti vrhunsku uslugu, kvalitetne rezultate i zadovoljstvo. Bez obzira na svrhu ili stil postera, DOGA štamparija će vam pomoći da postignete željeni vizuelni efekat i ostvarite svoje ciljeve.

Posteri mogu imati različite upotrebne vrednosti. Stoga mogu biti reklamni/promotivni i posteri za privatne i poslovne svrhe.

Reklamni posteri najčešće se upotrebljavaju za promocije, isticanje akcija, proizvoda, obaveštenja i pružanje informacija. Isto tako, za slanje poruka, najavljivanje različitih događaja, privlačenje novih kupaca.

Kao takav štampani vid komunikacije, rade se u formatima i dizajnu po zahtevu, sa ili bez rama.

Potpuni efekat postiže se njihovim kvalitetom, koji je određen samim izborom materijala. Izrada postera za zid može da nastane na osnovu sopstvenih ideja, koji će se kao takvi nalaziti u privatnim prostorima. Može biti i deo poslovnog stila i nalaziti se na zidovima kancelarija, čime se postiže unutrašnje brendiranje

Uz to, i na javnim mestima, poput autobusa, banaka, apoteka, i mnogim drugim, nalaze se posteri sa raznim informacijama i reklamama, u najrazličitijim dimenzijama.

DIZAJN I ŠTAMPA 

Izgled možete dizajnirati zajedno sa našim timom ili će to biti vaša ideja i rešenje koje ćete nam dostaviti na pripremu, koji će se štampom preneti na željeni format.

Štampa slika i postera najčešće se radi na različitim vrstama papira. Mogu biti u ramu ili ne moraju, jednostavni su za menjanje sa jednog na drugo mesto.

Odabir materijala vrši se u odnosu na to da li su namenjeni za upotrebu u spoljašnjim ili unutrašnjim uslovima.

Kao vid štampane komunikacije, osim na papiru, mogu biti i na forex-u, karton peni, i slično.

Viseći posteri sve više su zastupljeni i najčešće se upotrebljavaju u poslovnom prostoru. Sa druge strane, s obzirom na to da su odlični za dekoraciju enterijera, mogu biti posteri sa natpisima, citatima, posteri muzičkih grupa, junaka iz crtanih filmova, i brojnim drugim mogućnostima.

POSTAVLJANJE (MONTAŽA) POSTERA

Mogućnost štampe jednostranih ili dvostranih postera, mogućnost da sadržaj ne bude indentičan sa obe strane, uslovljava i način njihove montaže. Odnosno da li se kače na zid ili se montiraju kao viseći.