Politika kvaliteta

Politika Kvaliteta DOGA Štamparije

U DOGA štampariji, kvalitet nije samo cilj – to je osnova našeg poslovanja.

Naša posvećenost izvrsnosti u svakom segmentu našeg rada potvrđena je kroz niz prestižnih međunarodnih sertifikata. Ovi sertifikati nisu samo simboli našeg profesionalizma; oni su obećanje našim klijentima da će svaki projekat biti realizovan sa najvišim standardima kvaliteta i odgovornosti.

Ova politika kvaliteta nije samo skup pravila kojih se pridržavamo; to je način na koji poslujemo svakog dana. Svaki sertifikat koji posedujemo i svaka politika koju implementiramo su deo naše posvećenosti da budemo lideri u industriji, ne samo u pogledu kvaliteta štampe, već i u pogledu etičkog i odgovornog poslovanja.

Naša posvećenost kvalitetu, održivosti, bezbednosti informacija i zdravlju na radu nije samo investicija u našu kompaniju; to je investicija u naše klijente i zajednicu. Kroz ovu posvećenost, DOGA štamparija stvara vrednost koja prevazilazi fizičke proizvode koje proizvodimo. Mi stvaramo dugoročne odnose zasnovane na poverenju, pouzdanosti i uzajamnom poštovanju.

U DOGA štampariji, mi smo posvećeni tome da naši klijenti, zaposleni i zajednica u kojoj poslujemo prosperiraju zajedno sa nama. Naša politika kvaliteta je temelj na kojem gradimo svetliju i održivu budućnost za sve.

ISO 9001:2015 Sistem menadžmeta kvalitetom

ISO 9001:2015 sertifikat nije samo priznanje našeg posvećenja kvalitetu; to je temelj naše poslovne filozofije i odraz naše neprekidne posvećenosti ka unapređenju. Ovaj međunarodno priznati standard postavlja okvir za efikasno upravljanje kvalitetom, pokrivajući sve od razvoja proizvoda, preko proizvodnje, do isporuke i podrške nakon prodaje.

Implementacijom ISO 9001:2015, DOGA štamparija se obavezala na sistematski pristup u svim aspektima poslovanja. To znači da svaki proces, od nabavke materijala do krajnje isporuke proizvoda, prolazi kroz stroge kontrole kvaliteta. Ovaj pristup osigurava da svaki korak u procesu proizvodnje bude pažljivo nadgledan i optimizovan, što rezultira visokokvalitetnim proizvodima koji dosledno zadovoljavaju ili premašuju očekivanja naših klijenata.

Naša posvećenost standardu ISO 9001:2015 takođe znači da smo posvećeni kontinuiranom poboljšanju. Redovno procenjujemo i revidiramo naše procese kako bismo identifikovali oblasti za unapređenje, uvodeći inovacije i efikasnosti koje direktno koriste našim klijentima. Ovo uključuje sve, od unapređenja tehnika štampe do poboljšanja korisničkog servisa i logistike.

Za naše klijente, sertifikat ISO 9001:2015 znači više od garancije kvaliteta; to je obećanje da će svaki proizvod koji napusti DOGA štampariju biti rezultat pažljivo kontrolisanog i stalno unapređivanog procesa. To je naša obaveza da pružamo samo najbolje, osiguravajući da svaki projekat koji preuzmemo bude realizovan sa najvišim standardima profesionalizma i izvrsnosti.

ISO 14000 - 2015 Sistem menadžmenta životnom sredinom DOGA štamparija engleski

ISO 14000:2015 Sistem menadžmenta životnom sredinom

ISO 14000:2015 sertifikat u DOGA štampariji nije samo odraz naše posvećenosti očuvanju životne sredine, već je i ključni element naše korporativne odgovornosti i etike. Ovaj standard nas vodi u implementaciji i održavanju efikasnog sistema menadžmenta životnom sredinom, koji se fokusira na smanjenje uticaja naših operacija na prirodu.

Kroz ISO 14000:2015, DOGA štamparija demonstrira svoju posvećenost ekološkoj održivosti na više načina. Prvo, mi kontinuirano radimo na smanjenju otpada u svim fazama našeg proizvodnog procesa. To uključuje optimizaciju upotrebe materijala, recikliranje otpadnih materijala i smanjenje potrošnje energije. Drugo, efikasno korišćenje resursa je ključni prioritet. To znači da biramo materijale i procese koji su ne samo efikasni, već i ekološki prihvatljivi.

Pored toga, naša posvećenost minimiziranju ekološkog otiska se ogleda u našem pristupu celokupnom poslovanju. Od izbora dobavljača do načina na koji distribuiramo naše proizvode, svaki aspekt našeg poslovanja je usklađen sa ciljem očuvanja životne sredine. Naša politika održivosti takođe uključuje edukaciju zaposlenih o ekološkim praksama i podsticanje ekološke svesti unutar i izvan naše organizacije.

Za naše klijente, sertifikat ISO 14000:2015 znači da kada biraju DOGA štampariju, biraju partnera koji ne samo da pruža visokokvalitetne štamparske usluge, već to čini na način koji poštuje i štiti našu planetu. Naša posvećenost očuvanju životne sredine omogućava klijentima da budu deo pozitivne promene, birajući proizvode koji su proizvedeni sa minimalnim uticajem na okolinu. U DOGA štampariji, mi verujemo da odgovorno poslovanje i očuvanje životne sredine idu ruku pod ruku sa pružanjem izuzetnih štamparskih rešenja.

ISO 27001 - 2013 Sistem menadžmetna bezbednošću informacija DOGA štamparija engleski

ISO 27001:2013 Sistem menadžmetna bezbednošću informacija 

ISO 27001:2013 sertifikat u DOGA štampariji predstavlja našu posvećenost najvišim standardima bezbednosti informacija u sve digitalnijem svetu. Ovaj standard nije samo skup pravila; to je naša obaveza da štitimo i čuvamo poverljive informacije naših klijenata i poslovnih partnera.

Implementacijom ISO 27001:2013, uspostavili smo sveobuhvatan sistem menadžmenta koji se bavi svim aspektima informacijske sigurnosti. Ovo uključuje fizičku sigurnost, sigurnost IT infrastrukture, kao i upravljanje pristupom informacijama. Naš pristup bezbednosti informacija obuhvata rigorozne protokole za zaštitu podataka od neovlašćenog pristupa, izmena, uništenja ili gubitka.

Jedan od ključnih aspekata našeg sistema bezbednosti informacija je kontinuirana procena i upravljanje rizicima. Redovno identifikujemo potencijalne pretnje i ranjivosti u našim sistemima i procesima, i preduzimamo odgovarajuće mere za njihovo ublažavanje. Ovo osigurava da su informacije naših klijenata zaštićene na najvišem nivou, bez obzira na promene u tehnološkom okruženju ili spoljnim pretnjama.

Za naše klijente, sertifikat ISO 27001:2013 znači da mogu imati potpuno poverenje u DOGA štampariju kada je u pitanju zaštita njihovih osetljivih podataka. Bilo da se radi o dizajnu, poslovnim planovima, ličnim podacima ili bilo kojoj drugoj vrsti poverljivih informacija, naši klijenti mogu biti sigurni da će njihovi podaci biti tretirani sa najvećom pažnjom i profesionalizmom. U DOGA štampariji, mi razumemo da je bezbednost informacija ključna za uspeh i poverenje naših klijenata, i posvećeni smo održavanju ovog visokog standarda u svakom aspektu našeg poslovanja.

ISO 45001 - 2018 Sistem menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu DOGA štamparija engleski

ISO 45001:2018 Sistem menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu

ISO 45001:2018 sertifikat u DOGA štampariji predstavlja našu duboku posvećenost bezbednosti i zdravlju na radnom mestu. Ovaj standard nije samo formalnost; to je ključni deo naše korporativne kulture i svakodnevnog poslovanja. Razumemo da je zdravlje i sigurnost naših zaposlenih osnova za uspešno i efikasno poslovanje.

Implementacijom ISO 45001:2018, uspostavili smo sveobuhvatan sistem koji se bavi prevencijom povreda i zdravstvenih problema na radu. Ovo uključuje redovno ocenjivanje i upravljanje rizicima na radnom mestu, kao i razvoj i primenu efikasnih mera zaštite. Naš pristup bezbednosti i zdravlju na radu obuhvata sve, od ergonomije radnog prostora do obuke zaposlenih o bezbednosnim procedurama i prvim pomoćima.

Jedan od ključnih aspekata našeg sistema bezbednosti i zdravlja na radu je aktivno uključivanje zaposlenih u procese identifikacije rizika i donošenja odluka. Ovo ne samo da povećava svest o važnosti bezbednosti na radu, već i podstiče kulturu odgovornosti i brige među zaposlenima.

Za naše klijente, sertifikat ISO 45001:2018 znači da mogu biti sigurni da su proizvodi i usluge koje dobijaju od DOGA štamparije rezultat rada zaposlenih koji su zaštićeni i podržani u svom radnom okruženju. Kada naši zaposleni rade u sigurnom i zdravom okruženju, oni su u mogućnosti da se fokusiraju na pružanje najboljih rezultata, što direktno doprinosi kvalitetu i pouzdanosti naših proizvoda i usluga. U DOGA štampariji, mi verujemo da je briga o našim zaposlenima ključna za pružanje izuzetnih usluga našim klijentima.

Kroz ovu politiku kvaliteta, DOGA štamparija se obavezuje da kontinuirano unapređuje svoje standarde, pružajući klijentima ne samo proizvode i usluge najvišeg kvaliteta, već i demonstrirajući našu posvećenost društvenoj odgovornosti, sigurnosti i održivosti. Naš cilj je da budemo više od štamparije; želimo biti partner koji doprinosi uspehu naših klijenata, dok istovremeno vodi računa o našem okruženju i zajednici.