Brendiranje autoperionica

DOGA štamparija - Spoljašnje brendiranje - brendiranje autoperionica - reklama za auto perionicu - baner - cirada - folija - auto spa

 

BRENDIRANJE AUTOPERIONICA

Brendiranje autoperionica radi se tehnikom digitalne štampeje i predstavlja jedan od načina da privučete pažnju klijenata bilo da su na otvorenom ili zatvorenom prostoru.

DOGA štamparija ti nudi kompletno brendiranje autoperionica, koje ima odličan efekat zbog mogućnosti za veliki i originalni format štampe.

Odličan su izbor za spoljašnje brendiranje s obzirom na pozicioniranje uz prometne puteve. 

Štampa na auto-perionicama prilagođava se nameni, tj. tome da li je namenjena za unutrašnje ili spoljašnje uslove.

Brendiranje i obeležavanje autoperionica igraju ključnu ulogu u privlačenju potencijalnih korisnika, stvaranju prepoznatljivog identiteta brenda i poboljšanju korisničkog iskustva. Ovi elementi mogu pomoći autoperionicama da se istaknu na tržištu i privuku veći broj klijenata. Evo nekoliko važnih aspekata kada je reč o brendiranju i obeležavanju autoperionica:

  1. Logo i vizuelni identitet: Kreiranje prepoznatljivog logotipa i vizuelnog identiteta je ključno za brendiranje autoperionica. Logo treba biti jasan, jednostavan i lako prepoznatljiv. On se može primeniti na različite površine, kao što su znakovi, natpisi, reklamni paneli, panoi, ali i na uniforme zaposlenih i marketinške materijale.

  2. Znakovi i natpisi: Postavljanje znakova i natpisa na vidljivim mestima autoperionice je važno kako bi se informisali potencijalni korisnici o uslugama i ponudama. To može uključivati informacije o vrstama pranja, paketima, cenama, radnom vremenu i drugim važnim detaljima. Jasno označeni natpisi pomažu korisnicima da brzo i lako pronađu ulaz i dobiju sve potrebne informacije.

  3. Vizuelne grafike: Korišćenje atraktivnih vizuelnih grafika može privući pažnju potencijalnih korisnika i stvoriti pozitivan utisak o autoperionici. Ovo može uključivati slike čistih i sjajnih automobila, zadovoljnih klijenata, kao i ikone koje predstavljaju različite usluge i pogodnosti.

  4. Obeležavanje prostora: Unutrašnji prostor autoperionice takođe može biti brendiran kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo. To može uključivati brendirane postolja za čekanje, reklamne displeje sa informacijama o uslugama, uputstva za korišćenje opreme, kao i postere ili slike koje prikazuju sjajne rezultate pranja.

  5. Svetaleće reklame: Upotreba svetlećih reklama može dodatno privući pažnju prolaznika i noću istaći autoperionicu. Ovo može uključivati svetleće znakove, natpise, logotipe ili led displeje koji prikazuju promocije ili aktuelne ponude.

U DOGA štampariji, pružamo usluge brendiranja i obeležavanja autoperionica, uključujući dizajn, štampu i montažu različitih materijala. Naš tim stručnjaka će raditi zajedno s vama kako bismo postigli željeni vizuelni identitet i obezbedili da vaša autoperionica bude prepoznatljiva, privlačna i konkurentna na tržištu.

Reklama na auto-perionici

Da bi se postigao jedinstven izgled, koji će se razlikovati od ostalih, potreban je kvalitetan dizajn do koje dolazite slanjem vašeg grafičkog rešenja ili u saradnji sa našim timom dizajnera.

Grafika može sadržati slike, Vašu ponudu, promotivne akcije, poruke, nešto što ostavlja utisak. 

Različita grafička rešenja moguće je raditi na različitim vrstama PVC folije. One su dugotrajne, vodootporne, otporne na različite vremenske uslove i spoljne faktore, koje ne blede prilikom izloženosti suncu.

U saradnji sa našim timom, dobijate sve potrebne savete u vezi sa njenim mogućnostima. Merenje površine na koju se postavlja, i detalje kada je u pitanju cena brendiranja auto-perionica. 

Uz to, postavljanje štampe u perionicama obavlja se od strane naših montažera.

Kvalitet čini da budete prepoznatljivi.