Brendiranje autoperionica

DOGA štamparija - Spoljašnje brendiranje - brendiranje autoperionica - reklama za auto perionicu - baner - cirada - folija - auto spa

 

BRENDIRANJE AUTOPERIONICA

Brendiranje autoperionica radi se tehnikom digitalne štampeje i predstavlja jedan od načina da privučete pažnju klijenata bilo da su na otvorenom ili zatvorenom prostoru.

Doga štamparija ti nudi kompletno brendiranje autoperionica, koje ima odličan efekat zbog mogućnosti za veliki i originalni format štampe.

Odličan su izbor za spoljašnje brendiranje s obzirom na pozicioniranje uz prometne puteve. 

Štampa na auto-perionicama prilagođava se nameni, tj. tome da li je namenjena za unutrašnje ili spoljašnje uslove.

 

Reklama na auto-perionici

Da bi se postigao jedinstven izgled, koji će se razlikovati od ostalih, potreban je kvalitetan dizajn do koje dolazite slanjem vašeg grafičkog rešenja ili u saradnji sa našim timom dizajnera.

Grafika može sadržati slike, Vašu ponudu, promotivne akcije, poruke, nešto što ostavlja utisak. 

Različita grafička rešenja moguće je raditi na različitim vrstama PVC folije. One su dugotrajne, vodootporne, otporne na različite vremenske uslove i spoljne faktore, koje ne blede prilikom izloženosti suncu.

U saradnji sa našim timom, dobijate sve potrebne savete u vezi sa njenim mogućnostima. Merenje površine na koju se postavlja, i detalje kada je u pitanju cena brendiranja auto-perionica. 

Uz to, postavljanje štampe u perionicama obavlja se od strane naših montažera.

Kvalitet čini da budete prepoznatljivi.