Brendiranje autoperionica

DOGA štamparija - Spoljašnje brendiranje - brendiranje autoperionica - reklama za auto perionicu - baner - cirada - folija - auto spa

 

BRENDIRANJE AUTOPERIONICA

Brendiranje autoperionica jeste način da se privuče pažnja interesne grupe, bilo da su na otvorenom ili zatvorenom prostoru, samouslužne ili ne.

Jedinstvenim brendiranjem, stvaranjem izgleda perionice koji će biti autentičan, možete uticati na povećanje broja konzumenata vaših usluga.

Zahvaljujući svojoj prisutnosti i veličini, a najčešće zauzimaju veće površine, osim usluge pranja vozila, imaju prednost zbog mogućnosti za veliki originalni format štampe.

Odličan su izbor za spoljašnje brendiranje s obzirom na pozicioniranje uz prometne puteve. 

Štampa na auto-perionicama prilagođava se tome da li je namenjena za unutrašnje ili spoljašnje uslove.

 

Reklama na auto-perionici

Da bi se postigao jedinstven izgled, koji će se razlikovati od ostalih, potreban je kvalitetan dizajn kojim se postiže vizuelni efekat.

Njihov dizajn može doneti inovativno, drugačije i kreativno rešenje njihovog izgleda.

Stoga, dizajn auto-perionica treba da privuče pažnju velikog broja ljudi.

Grafika može sadržati slike, poruke, nešto što ostavlja utisak. Na taj način se povezuje sa korisnicima usluga ili sa onima koji prolaze pored perionica.

Različita grafička rešenja moguće je raditi na različitim vrstama PVC folije. One su dugotrajne, vodootporne, otporne na različite vremenske uslove i spoljne faktore, koje ne blede prilikom izloženosti suncu.

Auto-perionice sa štampom mogu imati najrazličitija rešenja. Pod njima se podrazumeva kvalitetna štampa koja se može nalaziti sa svih strana.

U saradnji sa našim timom, dobijate sve potrebne savete u vezi sa njenim mogućnostima. Merenje površine na koju se postavlja, i detalje kada je u pitanju cena brendiranja auto-perionica. 

Uz to, postavljanje štampe u perionicama obavlja se od strane naših montažera.

Kvalitet čini da budete prepoznatljivi, dok nastojimo da se ispuni standard vizuelnog efekta, čime ćete se diferencirati u odnosu na druge.