A table

A TABLE

A table mogu biti pravo rešenje kada su vam potrebne jednostavne reklamne konstrukcije, koje su praktične i ekonomične.

Spadaju u oblik reklamnih tabli čija se primarna prednost ogleda u funkcionalnosti, a koje su ime dobile upravo po tome što su u obliku slova A.

Takođe, poznate i kao sendvič table, i kao efektan vid reklamiranja, koriste se kako bi privukle pažnju prolaznika i stoga se stavljaju ispred prodajnih mesta. Kao što su radnje različitih namena u zatvorenom ili otvorenom, izložbena, sajamska, prezentaciona mesta. Na taj način sami birate pozicioniranost i dizajn kako bi bila što bolje uočljiva.

 

ŠTAMPA I POSTAVLJANJE POSTERA ZA A TABLE

Štampani posteri za A tablu mogu biti jednostrani i dvostrani. Dodatna prednost je u jednostavnom postavljanju, odnosno zameni.

Prednost dvostrane štampe jeste u pružanju mogućnosti većeg stepena zapaženosti.

Njihova upotreba, može biti i u pogledu davanja određenih obaveštenja. Pa se koristi i kao putokaz kako bi prolaznici dobili potrebne informacije o određenim ponudama, lokalima, predstojećim događajima, i slično.

Posebna prednost jeste u tome što nisu fiksirane za jedno mesto, već ih je lako prenositi, ali i transportovati. Rasklopive su zahvaljujući mehanizmu koji poseduju.

Na taj način, moguća je pozicioniranost na različitim mestima. Dok se grafika radi na materijalu pogodnom bilo da se upotrebljavaju u spoljašnjim ili unutrašnjim uslovima.

DIMENZIJE/FORMATI A TABLI

A tabla dostupna je u različitim dimenzijama/formatima:

  • A table sa klik ramom – 500×700 mm i 700×1000 mm – debljine lajsni su 25 mm i 32 mm, dok uglovi mogu biti klasični/standardni i ukrasni. Zahvaljujući klik ramu, posteri se mogu menjati po potrebi, neograničen broj puta, uz postojanu i kvalitetnu štampu.
  • A table plastične – 420×594 mm i 500×700 mm – sastoje se iz dva plastična dela sa grafikom, koja se može menjati više puta, i postavlja se na obe strane.
  • A table sa zaglavljem – osnovni deo 700×1000 mm i zaglavlje 700×210 mm – izmena postera vrši se isto na osnovu klik rama. Dodatna prednost jeste u zaglavlju kojim se posebno ističu važna obaveštenja.
  • A table kao table upozorenja – 300×600 mm – odlikuje ih mala težina. Štampa tabli upozorenja radi se sa natpisima koji su u skladu sa vašim zahtevima, i na žutoj podlozi.

A TABLA CENA

S obzirom na to da najčešće predstavljaju oblik vizuelnog signala, nastojimo da izgled, kvalitet štampe i cena A table odgovara svim vašim zahtevima.

Ukoliko su vam potrebne table sa štampom, možete nas kontaktirati i dobićete sve potrebne informacije i savete u vezi sa vašim zahtevom – ponudu sa rokom izrade.