A table

A TABLE

Reklamna A tabla je popularan marketinški alat koji se koristi za privlačenje pažnje prolaznika i promociju brenda, proizvoda ili usluga. Ova tabla ima oblik slova „A“ kada je postavljena i može se lako postaviti na trotoare, ulazna vrata, hodnike ili druge frekventne lokacije.

Reklamna A tabla se sastoji od dva ili više panela koji su spojeni na šarkama, omogućavajući im da se otvaraju i zatvaraju kao knjiga. Paneli mogu biti izrađeni od različitih materijala kao što su aluminijum, plastika, drvo ili metal, u zavisnosti od preferencija i potreba klijenta.

Prednosti reklamne A table uključuju:

  1. Vidljivost: Postavljanjem table na frekventnoj lokaciji, možete privući pažnju prolaznika i potencijalnih kupaca.

  2. Praktičnost: Reklamna A tabla je lako prenosiva i može se postaviti na različitim mestima prema potrebama i ciljevima promocije.

  3. Promotivna fleksibilnost: Paneli reklamne A table mogu se lako zameniti ili promeniti, omogućavajući vam da prilagodite poruku ili promovišete različite proizvode ili usluge.

  4. Dugotrajnost: Kvalitetno izrađena reklamna A tabla može izdržati spoljašnje uslove kao što su vetar, kiša i sunce, što je čini dugotrajnim marketinškim rešenjem.

  5. Prilagođavanje brendu: Reklamna A tabla može biti prilagođena brendu kroz štampanje logotipa, slogana, grafika i drugih brendiranih elemenata.

Kada planirate reklamnu A tablu, važno je uzeti u obzir ciljnu grupu, lokaciju postavljanja, dizajn i poruku koju želite preneti. DOGA štamparija može vam pomoći u kreiranju kvalitetne i efektne reklamne A table sa prilagođenim dizajnom i štampom, koja će privući pažnju i ostaviti pozitivan utisak na prolaznike.

A table mogu biti pravo rešenje kada su vam potrebne jednostavne reklamne konstrukcije, koje su praktične i ekonomične.

Spadaju u oblik reklamnih tabli čija se primarna prednost ogleda u funkcionalnosti, a koje su ime dobile upravo po tome što su u obliku slova A.

Takođe, poznate i kao sendvič table, i kao efektan vid reklamiranja, koriste se kako bi privukle pažnju prolaznika i stoga se stavljaju ispred prodajnih mesta. Kao što su radnje različitih namena u zatvorenom ili otvorenom, izložbena, sajamska, prezentaciona mesta. Na taj način sami birate pozicioniranost i dizajn kako bi bila što bolje uočljiva.

 

ŠTAMPA I POSTAVLJANJE POSTERA ZA A TABLE

Štampani posteri za A tablu mogu biti jednostrani i dvostrani. Dodatna prednost je u jednostavnom postavljanju, odnosno zameni.

Prednost dvostrane štampe jeste u pružanju mogućnosti većeg stepena zapaženosti.

Njihova upotreba, može biti i u pogledu davanja određenih obaveštenja. Pa se koristi i kao putokaz kako bi prolaznici dobili potrebne informacije o određenim ponudama, lokalima, predstojećim događajima, i slično.

Posebna prednost jeste u tome što nisu fiksirane za jedno mesto, već ih je lako prenositi, ali i transportovati. Rasklopive su zahvaljujući mehanizmu koji poseduju.

Na taj način, moguća je pozicioniranost na različitim mestima. Dok se grafika radi na materijalu pogodnom bilo da se upotrebljavaju u spoljašnjim ili unutrašnjim uslovima.

DIMENZIJE/FORMATI A TABLI

A tabla dostupna je u različitim dimenzijama/formatima:

  • A table sa klik ramom – 500×700 mm i 700×1000 mm – debljine lajsni su 25 mm i 32 mm, dok uglovi mogu biti klasični/standardni i ukrasni. Zahvaljujući klik ramu, posteri se mogu menjati po potrebi, neograničen broj puta, uz postojanu i kvalitetnu štampu.
  • A table plastične – 420×594 mm i 500×700 mm – sastoje se iz dva plastična dela sa grafikom, koja se može menjati više puta, i postavlja se na obe strane.
  • A table sa zaglavljem – osnovni deo 700×1000 mm i zaglavlje 700×210 mm – izmena postera vrši se isto na osnovu klik rama. Dodatna prednost jeste u zaglavlju kojim se posebno ističu važna obaveštenja.
  • A table kao table upozorenja – 300×600 mm – odlikuje ih mala težina. Štampa tabli upozorenja radi se sa natpisima koji su u skladu sa vašim zahtevima, i na žutoj podlozi.

A TABLA CENA

S obzirom na to da najčešće predstavljaju oblik vizuelnog signala, nastojimo da izgled, kvalitet štampe i cena A table odgovara svim vašim zahtevima.

Ukoliko su vam potrebne table sa štampom, možete nas kontaktirati i dobićete sve potrebne informacije i savete u vezi sa vašim zahtevom – ponudu sa rokom izrade.