Brendiranje tržnih centara

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - unutrašnje brendiranje - brendiranje prodajnih objekata - brendiranje lokala - brendiranje shopping centara - štampa za šoping centar - shopping centar - lokal - mc donalds - brendiranje eskalatora

 

UNUTRAŠNJE BRENDIRANJE TRŽNIH CENTARA

Brendiranje tržnih centara predstavlja važan deo marketinške strategije za promociju i prepoznatljivost brenda. Tržni centri su mesta sa velikim brojem posetilaca i pružaju mogućnost da se brendiranje vidi od strane široke publike. Ovaj vid brendiranja omogućava da se brend istakne u okruženju konkurencije i privuče pažnju potencijalnih kupaca.

Brendiranje tržnih centara može se sprovoditi na različite načine, uključujući:

  1. Reklamne table: Postavljanje atraktivnih reklamnih tabla na vidljivim mestima u tržnom centru može privući pažnju posetilaca i preneti ključne poruke brenda.

  2. Zastave i baneri: Postavljanje zastava i banera na spoljnim delovima tržnog centra može dodatno istaknuti brend i privući pažnju prolaznika.

  3. Podna grafika: Korišćenje podne grafike na ulazima i prolazima unutar tržnog centra može stvoriti atraktivan doček za posetioce i usmeriti ih ka određenim prodavnicama ili delovima centra.

  4. Unutrašnje brendiranje: Brendiranje prodavnica, štandova i drugih prostora unutar tržnog centra može pomoći u stvaranju prepoznatljivog i doslednog vizuelnog identiteta brenda.

DOGA štamparija pruža usluge brendiranja tržnih centara, sa naglaskom na kreativnom dizajnu i visokokvalitetnoj štampi. Njihov tim stručnjaka može pomoći u kreiranju efektnih brending rešenja koja će privući pažnju posetilaca i istaknuti vaš brend u tržnom centru. Bez obzira da li vam je potrebno štampanje reklamnih tabla, banera, podne grafike ili nešto drugo, DOGA štamparija će vam pružiti pouzdane i profesionalne usluge brendiranja tržnih centara.

Brendiranje tržnih centara predstavlja način da istaknete ideju kompanije, odnosno vaš identitet, kao i identitet vaših proizvoda i usluga. Brendiranje tržnih centara pravi je izbor ako želite da vaš proizvod ili uslugu vidi veliki broj ljudi.

Pored spoljašnjeg, unutrašnje brendiranje se odnosi na sređivanje i brendiranje enterijera prodajnih objekata i lokala, poslovnih prostorija. Odnosno radnog okruženja, za promocije i prezentacije.

Unutrašnje obeležavanje ima veliki doprinos kada je u pitanju vizuelna komunikacija, koje doprinosi povećanju nivoa poslovanja i vašeg razlikovanja i jedinstvenosti na tržištu.

 

UNUTRAŠNJE BRENDIRANJE PVC FOLIJAMA I DRUGIM VRSTAMA MATERIJALA

Indoor grafika može biti primenjena na različitim vrstama materijala, čiji izbor se prilagođava nameni i potrebama reklame.

Uz to, zastupljena je zidna, prozorska i podna grafika, gde svaka od njih ima podjednako bitnu funkciju u vezi sa samim brendingom.

Kada je u pitanju grafičko rešenje, odabir materijala, kao i odabir štampe, o tome možete odlučiti zajedno sa našim saradnicima. Oni su zaduženi za svaki deo posla, kao i za pružanje informacije u vezi sa cenom brendiranja.

Štampa za unutrašnje brendiranje ima široku primenu. Pa se pored spomenutih rešenja, može koristiti i kada je u pitanju — sajamski enterijer, izrada POS materijala, brendiranje reklamnih polica, stubova. Isto tako i za, pop-up counter, promo pult, info pult, poster ramovi, tapete, table za pisanje, magneti, rollup konstrukcije, display wall. Kao i mnogi drugi vidovi reklamnog oglašavanja, koji podrazumevaju različiti štampani materijal.

MONTAŽA BRENDINGA U UNUTRAŠNJOSTI PRODAJNIH OBJEKATA I LOKALA

Kod nas možete naći sve što vam je potrebno u vezi sa rešenjima izrade unutrašnjeg brendiranja. Odnosno od ideje do montaže.

Za ovakav način oglašavanja najpre je potrebno konsultovanje oko izbora materijala. Zatim u vezi sa dizajnom, ili dostavljanjem istog na proces pripreme, da bi se sve zajedno realizovalo štampom i montažom.

Montaža unutrašnje grafike, bilo da je u pitanju lepljenje folije na unutrašnje strane izloga, postavljanje različitih reklamnih konstrukcija, obavlja se od strane našeg stručnog tima.

Cilj postavljanja unutrašnjeg brendiranja prodajnih objekata i lokala jeste postizanje inovativnih pristupa u načinima komunikacije sa kupcima.