Kater folija- digitalna štampa na cutter foliji

KATER FOLIJA

Kater folija predstavlja samolepljivu PVC foliju namenjenu katovanju za različite natpise.

Poznato “ispisivanje” kater folijama pruža efektan gotov proizvod, uz pogodnost postavljanja na različite površine – ravne, hrapave, talasaste, duboko užlebljene.

Prednosti cutter folije se ogledaju i u dugom trajanju na otvorenom prostoru, neprozirnosti, odličnoj otpornosti na hemikalije. Isto tako, ne menjanju boje prilikom UV zračenja. Dimenzionalna stabilnost, brzo i lako obrada sečenja i kod manjih slova i detalja dodatne su prednosti ove vrste folije. Poseduje širok spektar boja i visok sjaj.

Dobijanje potrebnog oblika – isecanje na kateru obavlja se precizno i bez ograničenja u pogledu oblikovanja. 

Katovanje PVC folije omogućava dobijanje samolepljivih nalepnica u najrazličitijim oblicima.

Kater folija posebno se koristi za postavljanje radnog vremena i logotipa na vratima radnji, izlozima (cut folija za izloge), obeležavanje prodajnih mesta. Istovremeno, koristi se i za svetleće reklame, znakove, promocione table i postere, izložbene štandove, za brendiranje vozila, dekoraciju prostora. 

Primenjive za unutrašnju i spoljnu grafiku, pogodne kada je u pitanju digitalna štampa velikog formata, kater folije prisutne su svuda. Idealne su za privlačenje potencijalnih potrošača.

Višegodišnje primena doprinela nam je sticanju iskustva u pogledu dizajna,  štampe i kada je u pitanju katersko isecanje folije. Isto tako, i kada je u pitanju montaža kater folije, čime vam pružamo sveukupan proces kada je u pitanju brendiranje kater folijama.

Cena kater folije definiše se u skladu sa vašim zahtevom. Možete nam se obratiti za sva dodatna pitanja i informacije.

Trudimo se da konstantno radimo na usavrsavanju naših usluga, to i postižemo zahvaljujući predanim zaposlenima i najsavremenijoj opremi koju posedujemo.  

PVC nalepnice cena
Cena
Digitalna štampa na PVC foliji - od 10€ / m2
Lepljenje PVC folije - od 3€ / m2
Demontaža PVC folije - od 3€ / m2
Izlazak na teren - od 20€