Citylight poster

DOGA štamparija -Spoljašnje brendiranje - OOH program - ulično brendiranje - Citylight posteri - prosvetljavanje grafike - stajališta javnog prevoza - samostojeći na atraktivnim lokacijama - za komunikaciju kratkoročnih reklamnih poruka - kampanja koje treba da ispune kriterijum masovnosti i prisustva u najužem gradskom jezgru. - kamapanja

 

CITYLIGHT POSTERI

Citylight poster predstavljaju popularan vid reklame kada su u pitanju veliki formati, jer se izrađuju na način da vizuelno budu uočljivi. Pozicioniraju se na mestima na kojima je moguće najviše privući pažnju prolaznika.

Osvetljeni posteri (čitaj City light plakati), kao i oni koji se po bilo kojim tehničkim performansama razlikuju od standardizovanih formi bilborda, utiču na zapažanje od strane ciljane publike. Na taj način doprinose većem stepenu primećenosti.

Štampa citylight postera vrši se na prilagođenoj vrsti materijala ― citylight papir.

Prednost u njegovom izboru jeste u nameni za spoljašnje brendiranje. Simim time poseduje i maksimalnu spoljnu izdržljivost, vodootpornost. Isto tako, visoku UV stabilnost i zaštitu od vlage. Kao i visok nivo beline, oštrinu i transparentnost, što sveukupno vodi ka kvalitetnoj i postojanoj grafici.

CITYLIGHT POSTER ― REKLAMA KOJA SVETLI

Dobra lokacija postera jeste stajalište javnog prevoza, ali i samostojeće pozicioniranje na drugim pogodnim i atraktivnim mestima.

Kada se na atraktivnu lokaciju proizvodima koji spadaju u OOH program doda i dobar dizajn, njegova efektnost, onda se bez sumnje ostvaruje pozitivna komunikacija između reklamnih poruka i publike.

Upotreba citylight postera može biti za reklamiranje proizvoda, usluga, predstojećih događaja, i slično.

Važno je istaći da tek njihovo pravilno postavljanje doprineće stvaranju očekivanog efekta. Postavljanje se obavlja odgovorno i profesionalno, uz najsvremeniji alat i opremu.

Na taj način, rezultat čitavog procesa vodi ka tome da se upotrebljeni papir ne bora, ne krivi, a kvalitet doprinosi tome i da ne bledi.

Reklame koje svetle, zahvaljujući datim karakteristikama upotrebljenog materijala, sjajnoj refleksiji sa pozadinskim osvetljenjem, visokog su kvaliteta. Pored toga, izuzetno su zapažene, izazivaju zainteresovanost kod prolaznika, čiji krajnji rezultat jeste pozitivna vizuelna komunikacija.

Rok isporuke postera potrebno je da istaknete prilikom vašeg zahteva. Dok će naš tim nastojati da izađe u susret vašem vremenskom određenju.