Ogledalo folija- digitalna štampa na ogledalo foliji

OGLEDALO FOLIJA

Ogledalo folija ili  folija sa ogledalo efektomj este PVC folija pogodna za izradu većih aplikacija i sečenih slova, kao i za njihovo postavljanje na ravne površine.

Visokoreflektujuća i samolepljiva folija koju odlikuje ogledalo efekat visokog kvaliteta. Jedna od prednosti ove folije jeste u pogledu visoke otpornosti na grebanje, čime se omogućava dugoročnija postojanost iz tog razloga može se stavljati bez zaštitne laminacije, uz odgovarajući dizajn.

Značajna je i za dekorativnu primenu za konstrukcije sajamskih štandova, za dekoraciju enterijera, vizuelnih reklamnih proizvoda. Digitalna štampa velikog formata čini da prostor izgleda svetliji i veći. Što je posebna prednost u pogledu brendiranja poslovnih prostorija.

Karakteristike i prednosti korišćenja ogledalo folije jesu u tome što je efekat ogledala dugoročan i prisutan sa obe strane. S druge strane poseduje visoki sjaj i reflektivnost. Izuzetno je otporna na grebanje, pa se iz tog razloga može stavljati bez zaštitne laminacije, dok je jednostavna za CNC sečenje, kao i za održavanje.

Bez obzira na navedene karakteristike ona pruža jasnu vidljivost i sprečava odsjaj što je jako bitno za efikasnost zaposlenih. 

Montažu ogledalo folije radj se na spoljnoj strani prozora, bilo kojih dimenzija naši profesionalni montažeri  nastoje da obave u skladu sa vašim zahtevima.

Cena ogledalo folije zavisi od vašeg zahteva. Na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja i nedoumice.