Brendiranje događaja

Brendiranje konferencija i korporativnih događaja 

Scenografija  i dekoracije 

Sajamska grafika 

Brendiranje koncerata i festivala 

BRENDIRANJE DOGAĐAJA

DOGA štamparija je vaš pouzdan partner za brendiranje događaja svih vrsta. Bez obzira da li organizujete konferenciju, sajam, festival, korporativni događaj ili privatnu proslavu, naša štamparija vam pruža širok spektar usluga brendiranja koje će vaš događaj učiniti vizuelno atraktivnim i nezaboravnim.

Naš stručni tim će vam pomoći da razvijete jedinstven i prepoznatljiv brending za vaš događaj. Sa pažnjom posvećenom detaljima i kreativnim pristupom, stvorićemo personalizovane materijale koji će odražavati vašu temu, poruku i ciljeve događaja.

Naša ponuda brendiranja događaja obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući štampanje bannera, postera, roll-up banera, table, nalepnica, flajera, ulaznica, ID kartica, promotivnih materijala i još mnogo toga. Svi naši proizvodi se izrađuju od visokokvalitetnih materijala i koristimo najnoviju digitalnu štamparsku tehnologiju kako bismo postigli vrhunski kvalitet štampe.

Naš cilj je da vam pružimo sveobuhvatno rešenje za brendiranje događaja, uključujući dizajn, štampu, proizvodnju i montažu materijala. Naš tim će se pobrinuti da vaši brendirani materijali budu pravovremeno dostavljeni i postavljeni na željene lokacije, kako biste mogli da se fokusirate na vođenje uspešnog događaja.

Brendiranje događaja je ključno za stvaranje vizuelnog utiska i privlačenje pažnje ciljne publike. Bez obzira da li želite da promovišete svoj brend, informišete goste o programu događaja ili unapredite atmosferu, naša štamparija će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Kontaktirajte DOGA štampariju danas i poverite nam brendiranje svog sledećeg događaja. Naša stručnost, kreativnost i posvećenost će vam omogućiti da ostvarite željeni vizuelni utisak i postignete uspeh sa vašim događajem.

Brendiranje događaja podrazumeva povezivanje sa posetiocima i ujedno povećanje imidža kompanije.

Dobijaju sve veći značaj u društvu, pa se sa razlogom pažnja posvećuje kvalitetu njihovog brendiranja. 

Brendiranje događaja za cilj ima stvaranje impresija, i to kroz sledeće:

Brendiranje proslava podrazumeva grafiku događaja zahvaljujući kojoj će se odvojiti od sličnih na tržištu, čime se ujedno postiže promocija proizvoda i usluga.

Za takav vid promocija, koriste se različiti načini spoljašnjeg i unutrašnjeg oglašavanja, različite vrste reklamnih konstrukcija.  

Štampa za događaje različitih namena radi se na materijalu koji je u skladu sa načinom i namenom brendiranja PVC foliji, papiru, mesh platnu, ceradi — PVC baneru, pločastim materijalima

Većina kompanija ne može bez organizovanja korporativnih događaja, konferencija, reklamnih kampanja.

To su skupovi sa određenim brojem ljudi koji se podižu na viši nivo, a kod kojih je prva faza promocija kroz koju se sprovodi brendiranje, čime se i stvara svest o postojanju događaja.

Njihova promocija povećava se upotrebom reklamnog materijala. Što mogu biti različiti flajeri, brošure, posteri, i sličan reklamni materijal koji se kasnije upotrebljava i na samim događajima.

Naš tim saradnika, zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u pogledu brendiranja istaknutih korporativnih proslava, festivala, koncerata, pruža sve potrebne konsultacije u vezi sa izgledom grafike.

Pod uslugom podrazumevamo izlaženje na teren i uzimanje dimenzija, savete u vezi sa dizajnom, štampom i montažom, što su parametri kada se formira cena brendiranja događaja.

Cilj pružanja celokupne usluge jeste dobijanje jedinstvenog i kvalitetnog brendinga.

Brendiranje događaja je umetnost koja zahteva kreativnost i strategiju. Posetite naš blog da biste saznali kako da stvorite nezaboravno iskustvo brendiranja koje će vaš događaj učiniti jedinstvenim i nezaboravnim.