Digitalna štampa na kanvas platnu

DOGA štamparija - Unutrašnje brendiranje - slike na kanvasu - brendiranje zidova - slike na platnu - slika po želji na platnu - raiffeisen BANK 1
DOGA štamparija - Unutrašnje brendiranje - slike na kanvasu - brendiranje zidova - slike na platnu - slika po želji na platnu - raiffeisen BANK 3
DOGA štamparija - Unutrašnje brendiranje - slike na kanvasu - brendiranje zidova - slike na platnu - slika po želji na platnu - raiffeisen BANK 4

 

DIGITALNA ŠTAMPA NA KANVAS PLATNU

Kanvas platno, poznato kao slikarsko platno, daje slikama visoku rezoluciju, i samim tim je idealno za štampu reprodukcija akrilnih slika, ali i pojedinačnih fotografija. Digitalna štampa na kanvas platnu izuzetno je dugotrajna.

S obzirom na to da sve više raste popularnost slika, kako u privatnim stambenim objektima, tako i u poslovnim prostorima, ova vrsta rol materijala postala je veoma zastupljena u našem domenu posla.

Digitalna štampa velikog formata vašem poslovnom prostoru pruža sasvim drugu dimenziju. Pored toga što je to način da pred svojim klijentima istaknete stil, da nagovestite da mislite o detaljima, odnosno idealna prilika da ostavite željeni utisak.

Prednosti i karakteristike platna jesu u glatkoj površini, otpornosti na vremenske uslove i istovetnosti sa slikarskim platnom. Dodatne prednosti su savitljivost, mogućnosti slika svih vrsta i veličina, postojanosti boja, jednostavna montaža.

Digitalna štampa na kanvasu može biti solventna, UV i pigmentna. Stoga, digitalna štampa na kanvas platnu postaje sve aktuelniji vid kada je u pitanju štampa digitalnih fotografija. Uz pomoć nje dobijate značajno umetničko delo na slikarskom platnu. Može se štampati u različitim formatima.

Postoji mogućnost zatezanja štampanog platna na blind ram, a koji kasnije možete menjati po potrebi.

Da li ste nekada razmišljali da fotografija koja je nastala u svakodnevici može postati pravo umetničko delo.

Uz pomoć štampe na canvas platnu možete štampati vaše lične fotografije, stare fotografije, slike životinja, prirode.. Jednostavno spisak je neograničen. Slike na kanvasu idealne su kao poklon poznanicima, prijateljima ili poslovnim partnerima.

Zahvaljujući savremenim tehnikama štampe, pristupačnoj ceni canvas platna, sada imate i tu mogućnost, u formatu koji vam je potreban.

Naš tim dostupan vam je za sve konsultacije. Budite uvereni da datim odabirom, dobijate trajno umetničko delo, nastalo upravo iz vašeg dizajna ili sopstvenog objektiva.

Ukoliko želite da ukrasite vaš dom ili poslovni prostor, dragim fotografijama po veoma pristupačnim cenama digitalna štampa na kanvas platnu idealna je izbor za vas.