Rollup

DOGA štamparija - Rollup - reklamne konstrukcije - POP materijal - štampa na polipropilenu - rollup baner - štampa na rollupu - štark - plantaže vranac

 

ROLLUP KONSTRUKCIJA

Rollup baneri čine praktičan vid dodatnog oglašavanja kada su u pitanju promocije i prezentacije,  bilo da su namenjeni za indoor i outdoor promocije.

Zahvaljujući svojim karakteristikama, idealno su rešenje za predstavljanje reklamnih poruka, proizvoda i usluga, i samim tim imaju širok spektar namene.

Danas, bez upotrebe reklamne konstrukcije gotovo je nezamislivo organizovanje bilo koje konferencije, sajmova, seminara, kongresa, festivala i koncerata, predavanja, izložbi, različitih vidova zabava, kao i mnogih drugih skupova.

 

 

ŠTAMPA I POSTAVLJANJE ROLL-UP BANERA

Štampa roll-up banera radi se na polipropilenu ili ceradnom platnu. Odnosno materijalima na kojima je dobijena grafika postojana, u punom koloru i visokoj rezoluciji. 

Kako je grafički dizajn reklamnog sadržaja bitna stavka u realizaciji, naši iskusni dizajneri na raspolaganju su vam za potrebne savete i ideje, kao i da iste sprovedu u delo.

Jedinstvenost njihovog izgleda uticaće na privlačenje pažnje i zainteresovanost za vaše proizvode i usluge.

S obzirom na konstrukciju od aluminijuma, koja se može koristiti više puta zbgo njihove izuzetne izdržljivosti, takođe postoji mogućnost čestog rebrendiranja. Odnosno dobijanja novog banera uz samo promenu štampe, čemu je prilagođena cena roll-up banera.

Postavljanje konstrukcije banera nije zahtevno, ne podrazumeva dosta vremena (svega nekoliko minuta). Prilagodljiva je prostoru u koji se postavlja, veoma izdržljiva i stabilna, a težina iznosi svega do nekoliko kilograma.

Posedovanje mehanizma za uvlačenje i izvlačenje same štampe čini ga jednostavnim i lakim za prenošenje i očuvanje. Na taj način štiti ga od mogućih transportnih oštećenja, uz torbu namenjenu za njihov transport.

Izrada i rebrendiranje roll-up konstrukcija na pravi način istaći će vas i odvojiti od konkurencije na tržištu. Samim tim omogućiće vam jednostavan, efikasan, praktičan i veoma popularan vid reklame.