Izrada i štampa Roll up banera

DOGA štamparija - Rollup - reklamne konstrukcije - POP materijal - štampa na polipropilenu - rollup baner - štampa na rollupu - štark - plantaže vranac

ROLL UP KONSTRUKCIJA BANERA

Roll up je prenosivi sistem za prikazivanje grafike koji se sastoji od postolja i banera koji se razmotava. Baner je pričvršćen za mehanizam koji omogućava lako i brzo uvlačenje i izvlačenje grafike.

Roll up je popularan marketinški alat i često se koristi u različitim situacijama. Evo nekoliko primera kada se roll up koristi:

  1. Sajmovi i događaji: Roll up je često viđen na sajmovima, konferencijama, prezentacijama i drugim događajima gde se koristi za predstavljanje brenda, proizvoda ili usluga. Može se postaviti na štandu ili na mestima za prijem posetilaca kako bi se privukla pažnja i pružile informacije o kompaniji.

  2. Tržni centri i prodavnice: Roll up se često koristi u tržnim centrima i prodavnicama za promociju posebnih ponuda, popusta ili novih proizvoda. Može se postaviti na vidljivim mestima kao što su ulazi, hodnici ili blagajne kako bi privukao pažnju kupaca.

  3. Konferencije i prezentacije: Roll up je praktičan za upotrebu na konferencijama i prezentacijama gde se koristi za prikazivanje ključnih informacija, grafika ili poruka. Može se postaviti pored govornika ili na mestima gde će biti lako vidljiv svim učesnicima.

  4. Unutrašnje brendiranje: Roll up se takođe koristi za unutrašnje brendiranje kancelarija, hotela, restorana i drugih poslovnih prostora. Može se postaviti u ulazu, recepciji ili drugim delovima prostora kako bi se istakao brend, vrednosti kompanije ili važne informacije.

Roll up je jednostavan za postavljanje i prenosiv, što ga čini praktičnim za upotrebu u različitim situacijama. Pruža mogućnost atraktivnog prikaza grafike i poruka i omogućava vam da lako promovišete svoj brend i komunicirate sa ciljnom grupom.

Rollup baneri čine praktičan vid dodatnog oglašavanja kada su u pitanju promocije i prezentacije,  bilo da su namenjeni za indoor i outdoor promocije.

Zahvaljujući svojim karakteristikama, idealno su rešenje za predstavljanje reklamnih poruka, proizvoda i usluga, i samim tim imaju širok spektar namene.

Danas, bez upotrebe reklamne konstrukcije gotovo je nezamislivo organizovanje bilo koje konferencije, sajmova, seminara, kongresa, festivala i koncerata, predavanja, izložbi, različitih vidova zabava, kao i mnogih drugih skupova.

 

ŠTAMPA I POSTAVLJANJE ROLL UP BANERA

Štampa roll-up banera radi se na polipropilenu ili ceradnom platnu. Odnosno materijalima na kojima je dobijena grafika postojana, u punom koloru i visokoj rezoluciji. Ovaj materijal zove se i „tanki baner“ jer ima izuzetno malu gramažu.

Tanki baner je vrsta materijala koji se često koristi za štampu na rollup-u. Ovaj materijal je obično izrađen od PVC-a ili poliestera i karakteriše ga lagana i tanka konstrukcija. Evo nekoliko prednosti korišćenja tankog banera za štampu na rollup-u:

  1. Lagan i prenosiv: Tanki baner je veoma lagan materijal, što olakšava prenošenje i postavljanje rollup-a. Možete ga jednostavno uvući u mehanizam rollup-a i lako ga preneti sa jednog mesta na drugo. To je posebno korisno ako često putujete na događaje ili sajmove.

  2. Fleksibilan i otporan: Tanki baner je fleksibilan materijal koji se može savijati i uvijati bez oštećenja. Ovo omogućava jednostavno pakovanje i skladištenje rollup-a. Takođe je otporan na vlagu i UV zračenje, što ga čini dugotrajnim i pogodnim za korišćenje u različitim uslovima.

  3. Odlična štamparska površina: Tanki baner ima glatku površinu koja omogućava visokokvalitetnu štampu. Možete prikazati žive boje, oštre detalje i jasne tekstove na baneru. Takođe se dobro ponaša sa različitim tehnikama štampe, kao što su solventna, UV ili sublimaciona štampa.

  4. Privlačan vizuelni efekat: Tanki baner omogućava da vaša štampana grafika bude vidljiva i atraktivna. Možete koristiti različite dizajne, slike, logotipe i poruke kako biste privukli pažnju publike. Rollup sa tankim bannerom je odličan marketinški alat za promociju vašeg brenda, proizvoda ili usluge.

  5. Jednostavno održavanje: Tanki baner je veoma jednostavan za održavanje. Možete ga očistiti blagim sapunom i vodom ili vlažnom krpom kako biste uklonili prašinu ili mrlje. Takođe je otporan na fleke i lako se suši, što ga čini praktičnim za dugotrajnu upotrebu.

Kada želite da štampate grafiku za rollup, tanki baner je odličan izbor koji vam pruža praktičnost, visokokvalitetnu štampu i atraktivan vizuelni efekat.

Kako je grafički dizajn reklamnog sadržaja bitna stavka u realizaciji, naši iskusni dizajneri na raspolaganju su vam za potrebne savete i ideje, kao i da iste sprovedu u delo.

Jedinstvenost njihovog izgleda uticaće na privlačenje pažnje i zainteresovanost za vaše proizvode i usluge.

S obzirom na konstrukciju od aluminijuma, koja se može koristiti više puta zbgo njihove izuzetne izdržljivosti, takođe postoji mogućnost čestog rebrendiranja. Odnosno dobijanja novog banera uz samo promenu štampe, čemu je prilagođena cena roll-up banera.

Postavljanje konstrukcije banera nije zahtevno, ne podrazumeva dosta vremena (svega nekoliko minuta). Prilagodljiva je prostoru u koji se postavlja, veoma izdržljiva i stabilna, a težina iznosi svega do nekoliko kilograma.

Posedovanje mehanizma za uvlačenje i izvlačenje same štampe čini ga jednostavnim i lakim za prenošenje i očuvanje. Na taj način štiti ga od mogućih transportnih oštećenja, uz torbu namenjenu za njihov transport.

Izrada i rebrendiranje roll-up konstrukcija na pravi način istaći će vas i odvojiti od konkurencije na tržištu. Samim tim omogućiće vam jednostavan, efikasan, praktičan i veoma popularan vid reklame.