Rollup

DOGA štamparija - Rollup - reklamne konstrukcije - POP materijal - štampa na polipropilenu - rollup baner - štampa na rollupu - štark - plantaže vranac

 

ROLLUP KONSTRUKCIJA

Rollup baneri čine praktičan vid dodatnog oglašavanja kada su u pitanju promocije i prezentacije, bilo da su namenjene za spoljašnje ili unutrašnje oglašavanje.

Zahvaljujući svojim karakteristikama, idealno su rešenje za predstavljanje reklamnih poruka, proizvoda i usluga, i samim tim imaju širok spektar namene.

Danas, bez upotrebe reklamne konstrukcije gotovo je nezamislivo organizovanje bilo koje konferencije, sajmova, seminara, kongresa, festivala i koncerata, predavanja, izložbi, različitih vidova zabava, kao i mnogih drugih skupova.

 

 

ŠTAMPA I POSTAVLJANJE ROLL-UP BANERA

Štampa roll-up banera radi se na polipropilenu ili ceradnom platnu. Odnosno materijalima na kojima je dobijena grafika postojana, u punom koloru i visokoj rezoluciji. 

Kako je grafički dizajn reklamnog sadržaja bitna stavka u realizaciji, naši iskusni dizajneri na raspolaganju su vam za potrebne savete i ideje, kao i da iste sprovedu u delo.

Jedinstvenost njihovog izgleda uticaće na privlačenje pažnje i zainteresovanost za vaše proizvode i usluge.

S obzirom na konstrukciju od aluminijuma, koja se može koristiti više puta, postoji mogućnost čestog rebrendiranja. Odnosno dobijanja novog banera uz samo promenu štampe, čemu je prilagođena cena roll-up banera.

Postavljanje konstrukcije banera nije zahtevno, ne podrazumeva dosta vremena (svega nekoliko minuta). Prilagodljiva je prostoru u koji se postavlja, veoma izdržljiva i stabilna, a težina iznosi svega do nekoliko kilograma.

Posedovanje mehanizma za uvlačenje i izvlačenje same štampe čini ga jednostavnim i lakim za prenošenje i očuvanje. Na taj način štiti ga od mogućih transportnih oštećenja, uz torbu namenjenu za njihov transport.

Izrada i rebrendiranje roll-up konstrukcija na pravi način istaći će vas i odvojiti od konkurencije na tržištu. Samim tim omogućiće vam jednostavan, efikasan, praktičan i veoma popularan vid reklame.