Izrada i štampa Roll up banera

DOGA štamparija - Rollup - reklamne konstrukcije - POP materijal - štampa na polipropilenu - rollup baner - štampa na rollupu - štark - plantaže vranac

Roll Up Baneri – Efikasno Rešenje za Vašu Reklamu

Roll Up baneri predstavljaju izuzetno efikasno sredstvo za promociju i reklamiranje vašeg poslovanja. Ovi baneri su dizajnirani da privuku pažnju ciljane publike, bilo da se koriste na sajmovima, konferencijama ili u prodajnim prostorima. Njihova jednostavnost postavljanja i prenosivost čine ih idealnim za brze i dinamične marketinške kampanje. Uz prilagodljiv dizajn i visokokvalitetnu štampu, Roll Up baneri su moćan alat za vizuelnu komunikaciju, osiguravajući da vaša poruka bude vidljiva i zapamćena.

Šta su Roll Up Baneri?

Roll Up baneri su prenosive reklamne konstrukcije koje se lako montiraju i demontiraju, što ih čini idealnim za upotrebu u različitim reklamnim i promotivnim situacijama. Karakteriše ih vertikalni dizajn koji omogućava efikasno prikazivanje marketinških poruka. Često su napravljeni od izdržljivih materijala kao što je vinil, što ih čini dugotrajnim i otpornim na različite vremenske uslove. Njihova jednostavnost korišćenja i mobilnost čine ih popularnim izborom za događaje kao što su sajmovi, konferencije, i korporativne prezentacije.

Roll Up Cena – Pristupačnost i Kvalitet

Cene Roll Up banera variraju u zavisnosti od nekoliko faktora, uključujući dimenzije, kvalitet materijala, i složenost dizajna. Generalno, oni su pristupačni i nude odličan odnos cene i kvaliteta, što ih čini isplativim izborom za različite budžete. Cenovna dostupnost omogućava i malim preduzećima da efikasno koriste ove banere za promociju. Uprkos povoljnim cenama, Roll Up baneri ne žrtvuju kvalitet, nudeći izdržljive materijale i kvalitetnu štampu koja osigurava dugotrajnost i vidljivost vaše reklame.

Raznovrsnost Roll Up Banner-a

Roll Up baneri dolaze u različitim vrstama, prilagođavajući se različitim potrebama i okruženjima. Postoje standardni Roll Up baneri koji su idealni za opštu upotrebu, kao i premium varijante koji nude dodatnu izdržljivost i sofisticiraniji dizajn. U pogledu dimenzija, variraju od manjih, stonih modela do većih, podnih verzija. Materijali korišćeni u izradi ovih banera uključuju poliester, vinil, i druge visokokvalitetne materijale koji osiguravaju dugotrajnost i jasnoću prikaza.

Kako Izabrati Pravi Rollup za Vaše Potrebe

Pri odabiru Rollup banera, važno je razmotriti vrstu događaja i specifične potrebe vašeg poslovanja. Za sajmove i izložbe, preporučuju se veći baneri koji privlače pažnju posetilaca. Ukoliko prostor za izlaganje nije velik, manji stolni Rollup baneri su efikasan izbor. Takođe, obratite pažnju na kvalitet materijala i štampe, posebno ako planirate da koristite baner na otvorenom ili u uslovima gde je izloženost elementima veća. Odaberite dizajn koji odgovara vizuelnom identitetu vašeg brenda i jasno komunicira vašu poruku.

Izrada Banera – Naš Proces

Proces izrade banera u našoj štampariji počinje sa razgovorom sa klijentom radi definisanja njihovih potreba i dizajnerskih zahteva. Nakon toga sledi faza dizajniranja, gde naši stručnjaci kreiraju vizuelno rešenje koje odgovara brendu klijenta. Kada je dizajn odobren, prelazimo na štampu koristeći najnoviju tehnologiju i visokokvalitetne materijale. Svaki baner prolazi kroz strogu kontrolu kvaliteta pre isporuke, osiguravajući da krajnji proizvod bude u skladu sa očekivanjima klijenta.

 • Konsultacije sa Klijentom: Razumemo vaše potrebe i ciljeve. Ovo uključuje razgovor o dimenzijama, dizajnu, lokaciji upotrebe, i budžetu.
 • Dizajniranje: Naš tim dizajnera razvija vizualni koncept koji odražava vašu poruku i brend. Pružamo vam predloge i prilagođavamo ih prema vašim povratnim informacijama.
 • Izbor Materijala: Odabiramo najkvalitetnije materijale koji odgovaraju vašem projektu, bilo da je reč o unutrašnjim ili spoljašnjim uslovima.
 • Štampanje: Koristimo napredne tehnike štampe za jasnoću, boje i dugotrajnost vašeg banera.
 • Kontrola Kvaliteta: Svaki baner prolazi kroz stroge kontrole kvaliteta da bi se osigurala doslednost i trajnost.
 • Isporuka i Postavljanje: Organizujemo brzu i efikasnu isporuku, uz opciju profesionalnog postavljanja banera na lokaciji.

Spremni ste za izradu impresivnog Roll Up banera koji će izdvojiti vaš brend? Kontaktirajte nas danas i započnite svoj projekt sa našim timom stručnjaka!

Rollup Banner – Idealno Rešenje za Promocije

Rollup banneri su nezamenljivi alat u svetu marketinga, idealni za brzu i efikasnu promociju vašeg brenda, proizvoda ili usluge. Njihova glavna prednost leži u visokoj vidljivosti i sposobnosti da privuku pažnju ciljane publike, čime se značajno povećava efikasnost vaših promotivnih aktivnosti.

Vidljivost i Privlačnost Dizajna: Sa velikom površinom za štampu, rollup banneri pružaju dovoljno prostora za kreativne i upečatljive dizajne. Mogućnost da kombinuju privlačne vizuale sa jasnim i konciznim porukama čini ih izuzetno efektivnim u privlačenju pažnje prolaznika ili posetilaca događaja.

Fleksibilnost i Prenosivost: Jedna od najvećih prednosti rollup banera je njihova prenosivost. Laki su za transport, brzo se montiraju i demontiraju, što omogućava lako premeštanje i prilagođavanje različitim prostorima i okruženjima. Ova fleksibilnost je posebno korisna na događajima kao što su sajmovi, konferencije ili promocije u maloprodajnim prostorima, gde je brza adaptacija ključna.

Dugotrajnost i Isplativost: Izrađeni od izdržljivih materijala, rollup baneri mogu izdržati upotrebu u različitim uslovima, uključujući i spoljne događaje. Njihova otpornost na vremenske uslove i mehanička oštećenja osigurava dugotrajnu upotrebu, što ih čini isplativim izborom za dugoročne promotivne kampanje.

Univerzalnost Upotrebe: Bilo da promovišete novi proizvod, učestvujete na poslovnim sajmovima ili organizujete korporativne događaje, rollup baneri su univerzalno rešenje koje se lako prilagođava različitim scenarijima i ciljevima vaših marketinških aktivnosti.

„Ulaganje u kvalitetan rollup banner je investicija u vidljivost i prepoznatljivost vašeg brenda. Ako tražite efikasan način da istaknete svoj posao i privučete potencijalne klijente, naši rollup baneri su idealno rešenje. Kontaktirajte nas danas i krenite u kreiranje vašeg jedinstvenog rollup banera koji će odražavati vrednosti i snagu vašeg brenda.“

 Zašto Izabrati Naše Reklamne Banere?

Izbor naših reklamnih banera nudi brojne prednosti:

 • Vrhunski Materijali: Koristimo materijale vrhunskog kvaliteta koji garantuju izdržljivost i postojanost boja.
 • Savremena Štampa: Primena najnovije tehnologije štampe omogućava da boje ostanu žive, a slike jasne i upečatljive.
 • Personalizovani Dizajn: Nudimo potpuno prilagođavanje dizajna vašem brendu, poruci i ciljevima.
 • Konkurentske Cene: Pored kvaliteta, naše cene su prilagođene tržištu, čineći naše banere dostupnim širokom spektru klijenata.
 • Izvanredna Korisnička Podrška: Naš tim pruža neprekidnu podršku tokom celog procesa, od konceptualizacije do isporuke.

Ove prednosti postavljaju naše banere iznad konkurencije, obezbeđujući vam najbolji povrat investicije u reklamne materijale.

Naručivanje Vašeg Roll Up Banera – Prilagođen Proces

 1. Izbor Banera: Pregledajte naš asortiman i odaberite veličinu i tip banera koji odgovara vašim potrebama.
 2. Kreiranje Dizajna: Pošaljite nam vaš dizajn ili radite s našim dizajnerima na kreiranju personalizovanog vizualnog rešenja.
 3. Potvrda Detalja: Pregledajte i potvrdite sve detalje dizajna i specifikacija pre proizvodnje.
 4. Proizvodnja Banera: Nakon potvrde i plaćanja, počinjemo sa proizvodnjom vašeg prilagođenog banera.
 5. Preuzimanje u Našoj proizvodnji: Obavestićemo vas kada vaš baner bude spreman za preuzimanje direktno iz naše proizvodnje.

Kontakt za Naručivanje:

Za dodatne informacije i započinjanje procesa naručivanja, kontaktirajte nas putem e-maila, telefona ili preko našeg online formulara. Naš tim je tu da vam pruži podršku tokom celog procesa.

ROLL UP KONSTRUKCIJA BANERA

Roll up je prenosivi sistem za prikazivanje grafike koji se sastoji od postolja i banera koji se razmotava. Baner je pričvršćen za mehanizam koji omogućava lako i brzo uvlačenje i izvlačenje grafike.

Roll up je popularan marketinški alat i često se koristi u različitim situacijama. Evo nekoliko primera kada se roll up koristi:

 1. Sajmovi i događaji: Roll up je često viđen na sajmovima, konferencijama, prezentacijama i drugim događajima gde se koristi za predstavljanje brenda, proizvoda ili usluga. Može se postaviti na štandu ili na mestima za prijem posetilaca kako bi se privukla pažnja i pružile informacije o kompaniji.

 2. Tržni centri i prodavnice: Roll up se često koristi u tržnim centrima i prodavnicama za promociju posebnih ponuda, popusta ili novih proizvoda. Može se postaviti na vidljivim mestima kao što su ulazi, hodnici ili blagajne kako bi privukao pažnju kupaca.

 3. Konferencije i prezentacije: Roll up je praktičan za upotrebu na konferencijama i prezentacijama gde se koristi za prikazivanje ključnih informacija, grafika ili poruka. Može se postaviti pored govornika ili na mestima gde će biti lako vidljiv svim učesnicima.

 4. Unutrašnje brendiranje: Roll up se takođe koristi za unutrašnje brendiranje kancelarija, hotela, restorana i drugih poslovnih prostora. Može se postaviti u ulazu, recepciji ili drugim delovima prostora kako bi se istakao brend, vrednosti kompanije ili važne informacije.

Roll up je jednostavan za postavljanje i prenosiv, što ga čini praktičnim za upotrebu u različitim situacijama. Pruža mogućnost atraktivnog prikaza grafike i poruka i omogućava vam da lako promovišete svoj brend i komunicirate sa ciljnom grupom.

Rollup baneri čine praktičan vid dodatnog oglašavanja kada su u pitanju promocije i prezentacije,  bilo da su namenjeni za indoor i outdoor promocije.

Zahvaljujući svojim karakteristikama, idealno su rešenje za predstavljanje reklamnih poruka, proizvoda i usluga, i samim tim imaju širok spektar namene.

Danas, bez upotrebe reklamne konstrukcije gotovo je nezamislivo organizovanje bilo koje konferencije, sajmova, seminara, kongresa, festivala i koncerata, predavanja, izložbi, različitih vidova zabava, kao i mnogih drugih skupova.

 

ŠTAMPA I POSTAVLJANJE ROLL UP BANERA

Štampa roll-up banera radi se na polipropilenu ili ceradnom platnu. Odnosno materijalima na kojima je dobijena grafika postojana, u punom koloru i visokoj rezoluciji. Ovaj materijal zove se i „tanki baner“ jer ima izuzetno malu gramažu.

Tanki baner je vrsta materijala koji se često koristi za štampu na rollup-u. Ovaj materijal je obično izrađen od PVC-a ili poliestera i karakteriše ga lagana i tanka konstrukcija. Evo nekoliko prednosti korišćenja tankog banera za štampu na rollup-u:

 1. Lagan i prenosiv: Tanki baner je veoma lagan materijal, što olakšava prenošenje i postavljanje rollup-a. Možete ga jednostavno uvući u mehanizam rollup-a i lako ga preneti sa jednog mesta na drugo. To je posebno korisno ako često putujete na događaje ili sajmove.

 2. Fleksibilan i otporan: Tanki baner je fleksibilan materijal koji se može savijati i uvijati bez oštećenja. Ovo omogućava jednostavno pakovanje i skladištenje rollup-a. Takođe je otporan na vlagu i UV zračenje, što ga čini dugotrajnim i pogodnim za korišćenje u različitim uslovima.

 3. Odlična štamparska površina: Tanki baner ima glatku površinu koja omogućava visokokvalitetnu štampu. Možete prikazati žive boje, oštre detalje i jasne tekstove na baneru. Takođe se dobro ponaša sa različitim tehnikama štampe, kao što su solventna, UV ili sublimaciona štampa.

 4. Privlačan vizuelni efekat: Tanki baner omogućava da vaša štampana grafika bude vidljiva i atraktivna. Možete koristiti različite dizajne, slike, logotipe i poruke kako biste privukli pažnju publike. Rollup sa tankim bannerom je odličan marketinški alat za promociju vašeg brenda, proizvoda ili usluge.

 5. Jednostavno održavanje: Tanki baner je veoma jednostavan za održavanje. Možete ga očistiti blagim sapunom i vodom ili vlažnom krpom kako biste uklonili prašinu ili mrlje. Takođe je otporan na fleke i lako se suši, što ga čini praktičnim za dugotrajnu upotrebu.

Kada želite da štampate grafiku za rollup, tanki baner je odličan izbor koji vam pruža praktičnost, visokokvalitetnu štampu i atraktivan vizuelni efekat.

Kako je grafički dizajn reklamnog sadržaja bitna stavka u realizaciji, naši iskusni dizajneri na raspolaganju su vam za potrebne savete i ideje, kao i da iste sprovedu u delo.

Jedinstvenost njihovog izgleda uticaće na privlačenje pažnje i zainteresovanost za vaše proizvode i usluge.

S obzirom na konstrukciju od aluminijuma, koja se može koristiti više puta zbgo njihove izuzetne izdržljivosti, takođe postoji mogućnost čestog rebrendiranja. Odnosno dobijanja novog banera uz samo promenu štampe, čemu je prilagođena cena roll-up banera.

Postavljanje konstrukcije banera nije zahtevno, ne podrazumeva dosta vremena (svega nekoliko minuta). Prilagodljiva je prostoru u koji se postavlja, veoma izdržljiva i stabilna, a težina iznosi svega do nekoliko kilograma.

Posedovanje mehanizma za uvlačenje i izvlačenje same štampe čini ga jednostavnim i lakim za prenošenje i očuvanje. Na taj način štiti ga od mogućih transportnih oštećenja, uz torbu namenjenu za njihov transport.

Izrada i rebrendiranje roll-up konstrukcija na pravi način istaći će vas i odvojiti od konkurencije na tržištu. Samim tim omogućiće vam jednostavan, efikasan, praktičan i veoma popularan vid reklame.