Magnetna folija- digitalna štampa na magnetnoj foliji

MAGNETNA FOLIJA

Magnetna folija predstavlja vrstu PVC folije napravljene od fleksibilne plastike u kombinaciji sa barijum ili stroncijum feritom.

Razvojem reklamnih proizvoda proširena je potreba za što raznovrsnijim oblikom reklamiranja, koje postaje sve atraktivnije i kvalitetnije. Iz tog razloga počinje proizvodnja reklamnih magneta kako biste stalno bili zastupljeni kod vaših klijenata, zarad obeležavanja ili zarad različitih vidova dekoracija.

Direktnom štampom dobijaju se magnetni proizvodi. Mogu biti okrugli, četvrtasti, i u drugim zadatim oblicima koji se dobijaju CNC sečenjem. Kao što su magneti za obeležavanje automobila, mašina, polica, oglasnih tabli, odnosno za različite promocije proizvoda i usluga.

Magnetna folija za magnete pogodna je za različita inovativna rešenja u pogledu dizajna. Poput magnetnih vizit kartica, kalendara, podsetnika, koji su idealno rešenje u pogledu dekoracije i u svrhu prezentovanja poslovanja.

Štampa na magentnoj foliji dodatno je zaštićena plastifikacijom. 

Piši-briši magnetna folija je magnetna folija za zid koja se može koristiti kao tabla za različite namene. Stoga se montaža magnetne folije obavlja i na velike površine, i samim time spada u domen digitalna štampa velikog formata

Prednosti ovakvog materijala jesu u fleksibilnosti, otpornosti na razne uticaje, efektnosti i upotrebnoj vrednosti. Iz tog razloga, u mogućnosti ste da odaberete magnet sa štampom koji će biti postojan i vizuelno obogaćen.

Kako danas svako ima svoje mesto za njihovo čuvanje, obično ono koje se u toku dana najviše gleda. Iskoristite mogućnost da se reklamni magnet sa vizuelnim identitetom vaše firme, kompanije, nalazi upravo u takvom kutku vašeg klijenta. Kako bi ga stalno podsećao na postojanje i specifičnosti vašeg brenda, prozvoda ili usluge.