Brendiranje autobusa

brendiranje kamiona - DOGA štamparija

BRENDIRANJE AUTOBUSA

Brendiranje autobusa je snažan marketinški alat koji omogućava kompanijama da istaknu svoj brend i promovišu svoje proizvode ili usluge putem brendiranih elemenata na autobusima. Ova forma brendiranja pruža visoku vidljivost i doseg, jer autobusi često putuju kroz različite delove grada, regione i čak zemlje.

Brendiranje autobusa ima nekoliko ključnih prednosti:

  1. Velika vidljivost: Brendirani autobusi su teško neprimetni na putu. Oni privlače pažnju prolaznika, putnika, drugih vozača i pešaka, pružajući širok doseg i izloženost brenda. Brendirani autobusi su pokretni bilbordi koji promovišu brend u različitim kontekstima i lokacijama.

  2. Doseg publike: Brendiranje autobusa omogućava kompanijama da dosegnu širok spektar publike. Autobusi često prolaze kroz prometne oblasti, saobraćajne čvorove, turističke atrakcije i druge prometne tačke gde se nalazi veliki broj ljudi. Ovo pruža priliku da se brend vidi od strane potencijalnih kupaca, klijenata ili ciljne grupe.

  3. Prepoznatljivost brenda: Brendirani autobusi stvaraju prepoznatljivost brenda. Kada ljudi redovno viđaju autobuse sa brendiranim elementima, to stvara snažan utisak i veću svest o brendu. Brendiranje autobusa može pomoći u izgradnji i jačanju prepoznatljivosti brenda među publikom.

  4. Kreativnost i dizajn: Brendiranje autobusa pruža kreativnu slobodu u dizajniranju. Vozila su velike površine koje se mogu iskoristiti za atraktivne i izražajne dizajne. Kompanije mogu koristiti brendirane grafike, logotipe, slogane, slike i boje kako bi kreirale privlačan i originalan izgled svojih autobusa.

U DOGA štampariji, pružamo visokokvalitetne usluge brendiranja autobusa. Naš tim stručnih dizajnera i instalatera ima bogato iskustvo u brendiranju različitih tipova autobusa, uključujući gradske autobuse, turističke autobuse i korporativne autobuse. Koristimo najnoviju tehnologiju digitalne štampe velikog formata koja omogućava precizno štampanje i visokokvalitetne grafike koje se mogu prilagoditi veličini i obliku autobusa.

Naš tim će sarađivati sa vama kako bismo razumeli vaše specifične zahteve, ciljeve i brend identitet. Na osnovu tih informacija, zajedno ćemo kreirati dizajn koji najbolje odražava vaš brend i privlači pažnju. Nakon odobrenja dizajna, naš tim za instalaciju će pažljivo postaviti brendirane elemente na vaše autobuse, vodeći računa o svakom detalju.

Brendiranje autobusa može biti snažan marketinški alat koji pomaže kompanijama da ostvare veću vidljivost, povećaju prepoznatljivost brenda i dosegnu široku publiku. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našim uslugama brendiranja autobusa i kako možemo pomoći u promociji vašeg brenda kroz vozni park autobusa.

 

 

SPOLJAŠNJE I UNUTRAŠNJE BRENDIRANJE AUTOBUSA

Kada je u pitanju unutrašnje brendiranje autobusa, mogućnosti da se zapamti reklama mnogo su veće jer se posmatra duže vreme.

Različiti su načini pozicioniranja unutrašnjeg brendinga. U skladu sa time zastupljena je podna grafika, brendiranje plafona, sedišta, kao i mogućnost postavljanja stikera, voblera, postera/plakata, svetlećih reklama.

S druge strane, spoljašnje brendiranje autobusa može biti u potpunosti ili delimično, bilo da se na njemu nalaze tekstovi, logotipi, slike.

DIZAJN I ŠTAMPA AUTOBUSKE GRAFIKE

Dizajn autobuske grafike dostavljate nam na pripremu za štampu ili u konsultaciji sa našim dizajnerima možete zajedno osmisliti najprihvatljivije grafičko rešenje.

Organizovanost elemenata doprinosi boljem izgledu reklame.

Izbor materijala na kome se štampa radi mora da bude adekvatan i da odgovara nameni same grafike.

Štampa grafike na autobusima radi se na visokokvalitetnim folijama, čije karakteristike podrazumevaju da je štampa dugotrajna, UV stabilna i otporna.

Osim toga, radi se i brendiranje prozora na autobusima prozorskom folijom (one way vision folijom). To je još jedna dodatna prednost ukoliko se u obzir uzme da smanjuje UV zračenje i da pri tome ne bledi.

POSTAVLJANJE GRAFIKE NA AUTOBUSE

Nakon završenog procesa štampe, sledi montaža, odnosno lepljenje folije na autobus. To predstavlja deo posla koji obavlja naš tim stručnih saradnika, a koji se izvodi u skladu sa samim vozilom.

Montažom u našoj izvedbi pružamo garanciju kvaliteta i postojanosti folije na autobusu.

Za sve nove ideje, spremni smo da vas saslušamo i da vam izađemo u susret sa inovativnim predlozima. Možete nas kontaktirati za sve konsultacije, upite i informacije u vezi sa cenom brendiranja autobusa. 

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata - Brendiranje-vozila---brendiranje-kamiona---autografika---stikeri-za-vozila---kamionske-cirade---kamionske-folije - plazma autobus