Brendiranje bankomata

DOGA štamparija - Reklama na bankomatu - brendiranje bankomata - folija - nalepnica za bankomat - prelepljivanje bankomata - reklamne konstrukcije - štampa na foliji - unicreditbanka izlog

 

BRENDIRANJE BANKOMATA

Brendiranje bankomata mora biti usklađen sa vizuelnim identitetom banke.

Banke imaju razvijenu mrežu svojih bankomata na različitim lokacijama koji, pored osnovne funkcije, čine reklamne konstrukcije sadržeći reklamnu poruku.

S obzirom na zastupljenost banaka na različitim mestima i u različitim gradovima, njihovo oglašavanje na tržištu je podrazumevano.

Uspešno poslovanje i kreiranje vrednosti postiže se kroz marketing komunikaciju koja, pored proizvoda i usluga, mora biti kontinuirano unapređivana.

Bankomati sa reklamom, pored vizuelne upadljivosti, pružaju mogućnost da se i na njima istakne jedinstveni pečat banke.

U skladu sa time, pogodne su svetleće reklame koje mogu efektno istaći bankomat bilo kog oblika i tipa.

 

GRAFIKA ZA SPOLJAŠNJE I UNUTRAŠNJE BANKOMATE

Dizajn grafike za bankomate prilagođava se zaštitnom znaku — logotipu banke, uz poštovanje postojećih boja i fontova, identiteta i postavljenih standarda.

Bilo da je u pitanju štampa za spoljašnje ili unutrašnje uslove, uzevši u obzir sve pojedinosti, vrši se odabir materijala grafike.

Završni deo brendiranja jeste lepljenje folije na bankomat, čijim pravilnim apliciranjem naš tim daje garanciju u pogledu kvaliteta.

Kvalitetan dizajn, kroz koji se prati etika i kultura banke. Zadovoljenje potreba klijenata nastojimo da ispunimo u pogledu saveta, kroz poštovanje zahteva, rokova isporuke. Sve u cilju razvoja višeg nivoa poslovanja kome doprinosi naš profesionalno obučeni tim.

Postizanje kvaliteta i opstajanje na bankarskom konkurentskom tržištu, privlačenje pažnje velikog broj potencijalnih klijenata postiže se upravo i procesom brendiranja banaka i bankomata.

Brendiranje unutrašnjosti banaka takođe je deo posla koji obavljamo i koji usklađujemo sa samim bankomatima. Na taj način, našim uslugama dobijate mogućnost za usklađenost vizuelnih vrednosti.