Brendiranje bankomata

DOGA štamparija - Reklama na bankomatu - brendiranje bankomata - folija - nalepnica za bankomat - prelepljivanje bankomata - reklamne konstrukcije - štampa na foliji - unicreditbanka izlog

 

BRENDIRANJE BANKOMATA

Brendiranje bankomata mora biti usklađen sa vizuelnim identitetom banke.

Banke imaju razvijenu mrežu svojih bankomata na različitim lokacijama koji, pored osnovne funkcije, čine reklamne konstrukcije sadržeći reklamnu poruku.

S obzirom na zastupljenost banaka na različitim mestima i u različitim gradovima, njihovo oglašavanje na tržištu je podrazumevano.

Uspešno poslovanje i kreiranje vrednosti postiže se kroz marketing komunikaciju koja, pored proizvoda i usluga, mora biti kontinuirano unapređivana.

Bankomati sa reklamom, pored vizuelne upadljivosti, pružaju mogućnost da se i na njima istakne jedinstveni pečat banke.

U skladu sa time, pogodne su svetleće reklame koje mogu efektno istaći bankomat bilo kog oblika i tipa.

 

GRAFIKA ZA SPOLJAŠNJE I UNUTRAŠNJE BANKOMATE

Dizajn grafike za bankomate prilagođava se zaštitnom znaku — logotipu banke, uz poštovanje postojećih boja i fontova, identiteta i postavljenih standarda.

Bilo da je u pitanju štampa za spoljašnje ili unutrašnje uslove, uzevši u obzir sve pojedinosti, vrši se odabir materijala grafike.

Završni deo brendiranja jeste lepljenje folije na bankomat, čijim pravilnim apliciranjem naš tim daje garanciju u pogledu kvaliteta.

Kvalitetan dizajn, kroz koji se prati etika i kultura banke. Zadovoljenje potreba klijenata nastojimo da ispunimo u pogledu saveta, kroz poštovanje zahteva, rokova isporuke. Sve u cilju razvoja višeg nivoa poslovanja kome doprinosi naš profesionalno obučeni tim.

Postizanje kvaliteta i opstajanje na bankarskom konkurentskom tržištu, privlačenje pažnje velikog broj potencijalnih klijenata postiže se upravo i procesom brendiranja banaka i bankomata.

Brendiranje unutrašnjosti banaka takođe je deo posla koji obavljamo i koji usklađujemo sa samim bankomatima. Na taj način, našim uslugama dobijate mogućnost za usklađenost vizuelnih vrednosti. 

Brendiranje bankomata je važan marketinški korak za finansijske institucije koje žele da istaknu svoj brend i stvore prepoznatljivu prisutnost na tržištu. U DOGA štampariji, nudimo kreativna i visokokvalitetna rešenja za brendiranje bankomata koja će vam pomoći da privučete pažnju klijenata i ostvarite snažan utisak.

Naš tim stručnjaka za dizajn i štampu ima iskustvo u brendiranju bankomata sa različitim materijalima i tehnologijama. Svesni smo važnosti doslednosti i kvaliteta u brendiranju, te se trudimo da pružimo besprekorne rezultate koji odražavaju vaš brend i identitet.

Prilikom brendiranja bankomata, koristimo visokokvalitetne materijale koji su otporni na spoljne uticaje kao što su sunčevo svetlo, vlaga i habanje. Naša digitalna štampa omogućava oštru rezoluciju i bogate boje, pružajući vam širok spektar mogućnosti za kreiranje izuzetnih dizajna.

Kroz pažljivo planiranje i preciznu montažu, osiguravamo da brendiranje bankomata bude izvedeno sa visokom profesionalnošću i estetskom vrednošću. Naša fleksibilnost i brza isporuka omogućavaju vam da brzo i efikasno implementirate brendiranje na vašim bankomatima.

Brendirani bankomati ne samo da pružaju vizuelnu privlačnost, već i povećavaju prepoznatljivost i poverenje klijenata prema vašoj instituciji. Bilo da se radi o logoima, sloganima, grafikama ili drugim brendiranim elementima, bankomati postaju snažan marketinški kanal koji pomaže u jačanju vaše prisutnosti na tržištu.

U DOGA štampariji smo posvećeni pružanju vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti u brendiranju bankomata. Naš tim stručnjaka će raditi sa vama kako bi razumeo vaše specifične potrebe i kreirao rešenje koje će najbolje odgovarati vašem brendu. Uz nas, možete biti sigurni da će brendiranje bankomata biti izvedeno sa pažnjom, kreativnošću i profesionalnošću.

Kontaktirajte nas danas i saznajte kako DOGA štamparija može unaprediti brendiranje vaših bankomata i pomoći vam da ostvarite snažnu prisutnost na tržištu. Vaš brend je važan, i mi smo tu da ga istaknemo na najbolji mogući način!