Backlit film

BACKLIT FILM

Backlit film predstavlja poliestersku foliju koja se primenjuje kada je potrebno da se reklamno oglašavanje prosvetljava. Na taj način postiže atraktivnost izgleda same reklame. Poliesterska folija se uglavnom koristi za print svetlećih dipleja. 

Višegodišnji rad sa najkvalitetnijim vrstama materijala doprineo nam je mogućnosti usavršavanja i izradi reklama po najvišem kvalitetu.

Takvom upotrebom visokokvalitetnih materijala i savremenih alata za rad, došli smo i do raznih primena backlight filma. Izrada backlight filma posebno prednjači i u tome što može biti bez upotrebe PVC.

Digitalna štampa velikog formata na backlit filmu pruža visoku rezoluciju slike, sa postojanim bojama. U Doga štampariji koristimo ekološki prihvatljive koje zadovoljavaju najviše svetske standarde. Na taj način štiti se zdravlje radnika i kupaca, bez ugrožavanja komercijalnih ili estetskih ciljeva koji se ostvaruju našim grafikama.

S obzirom na to da je površina mat, odsjaj je maksimalno smanjen. Osvetljenost reklame je svuda podjednaka zahvaljujući mogućnosti prosvetljavanja.

Kako poseduje zaštitni sloj, zaštićene su od ogrebotina, čime nije potrebna zaštitna laminacija.

Backlit film predstavlja odličan izbor za svetlosne kutije. Idealan je za privlačenje kupaca, posebno u maloprodajnim i trgovinskim objektima.

Upotreba backlit materijala pogodno je rešenje za reklamno oglašavanje. Posebno za osvetljene displeje, kada je u pitanju sajamska i izložbena grafika, plakati, za pozadinske aplikacije, kao što su modne slike. Dodatna prednost jeste mogućnost CNC oblikovanja.

Posvećenošću oko izbora materijala garantujemo vam najbolji kvalitet štampe, dizajna i montaže. Dok proizvodi od backlita ostvaruju sjajan efekat na ciljanu publiku, i uvek su rado preporučeni kada želite da dobijete kvalitet i inovativnost.

Cena zavisi pre svega od vaših upita.

Trudimo se da izađemo u susret u pogledu kratkih rokova kad god smo u mogućnosti.

 

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata - vrhunska štampa velikih formata - digitalna štampa na pvc foliji - backlite film - svetleći displej - svetleće reklame
PVC nalepnice cena
Cena
Digitalna štampa na PVC foliji - od 10€ / m2
Lepljenje PVC folije - od 3€ / m2
Demontaža PVC folije - od 3€ / m2
Izlazak na teren - od 20€