Klik ramovi za postere

 

KLIK RAMOVI

Klik ramovi za postere, odnosno poster ramovi, predstavljaju jednostavno i brzo rešenje za prikazivanje različitih vidova reklama, informacija, ali i za unutrašnju dekoraciju, a prednost im se daje zbog jednostavnog menjanja postera.

Praktičnost klik ramova se ogleda u laganoj promena postera. Dovoljno je samo otvoriti lajsne, umetnuti (ili promeniti) poster i zatvoriti lajsne.

Kako bismo ispunili zahteve klijenata, nastojimo da ih učinimo dostupnim u svim veličinama, počevši od osnovnih formata.

 

ŠTAMPA KLIK RAMOVA

Štampa slika i postera za ramove radi se u skladu sa vašim zahtevima.  Menja se na osnovu klik mehanizma — otvaranjem i zatvaranjem lajsni rama.

Ramovi su napravljeni od aluminijuma. Sama štampa je zaštićena anti-refleks folijom, čime su namenjeni za spoljašnje i unutrašnje uslove.

Prednosti i karakteristike klik ramova jesu u veoma jednostavnom i praktičnom rešenju. Kada vam je potrebno oglašavanje, da na njemu istaknete obaveštenja, ili za dekoraciju, pri čemu vam ne oduzima vreme prilikom menjanja štampe (svega od nekoliko sekundi).

Odlični su jer postojeću konstrukciju rama možete koristiti za više namena, dok menjate samo štampu, što se može raditi i na dnevnom nivou.

Na taj način, estetski obogaćujete svoj prostor. Lepše i profesionalnije deluje kada obaveštenja istaknete u vidu date forme.

Možete ih upotrebiti u kompanijama, stavljanjem u izloge radnji različitih namena, poštama, bankama, i na drugim različitim prodajnim mestima, uz odgovarajući dizajn

KAČENJE (Montaža)

Kačenje, montaža klik ramova može biti na različite načine, što je uslovljeno vašom potrebom i njihovom namenom.

Klik ramovi za postere mogu se kačiti, šrafiti ili lepiti odgovarajućim materijalima.

Sve što vam je potrebno za njihovo postavljanje dobijate u okviru naše usluge.

Nakon definisanja vaših zahteva, od našeg tima dobićete sve potrebne informacije o izradi i dostavi ramova, koji su upakovani u skladu sa načinom transporta i dostave.