Klik ramovi za postere

 

KLIK RAMOVI

Klik ram je inovativno rešenje za brzo i jednostavno postavljanje i menjanje grafika i postera. To je sistem koji se sastoji od aluminijskog rama sa klik-mehanizmom koji omogućava jednostavno umetanje i uklanjanje grafike, bez potrebe za korišćenjem alata ili dodatnih pričvršćivača.

Klik ramovi su popularni u industriji štampe i oglašavanja zbog svoje praktičnosti i efikasnosti. Oni omogućavaju brzo menjanje sadržaja i grafika bez oštećivanja materijala ili okvira. To je posebno korisno u situacijama kada je potrebno redovno ažuriranje ili rotacija sadržaja, kao što je slučaj u prodavnicama, izložbenim prostorima, sajmovima ili promocijama.

Proces korišćenja klik rama je jednostavan. Grafika se štampa na odgovarajućem materijalu, obično na poster papiru ili PVC baneru. Zatim se ivice grafike postavljaju u utor na ramu i klikaju na mesto. Klik mehanizam osigurava da grafika ostane čvrsto pričvršćena i ravna.

Prednosti korišćenja klik rama uključuju brzu zamenu grafika, mogućnost česte promene sadržaja, jednostavnost upotrebe bez potrebe za dodatnim alatima, i estetski privlačan izgled. Klik rame mogu biti različitih veličina i oblika, tako da se mogu prilagoditi specifičnim potrebama i prostornim ograničenjima.

Klik rame možete pronaći u DOGA štampariji, gde nude visokokvalitetne klik ramove i pružaju usluge štampe grafika koje se mogu koristiti u ovom sistemu. Njihov stručni tim može vam pomoći u odabiru odgovarajućeg materijala za štampu, kao i pružiti podršku i savete za postavljanje i upotrebu klik rama.

Klik ramovi za postere, odnosno poster ramovi, predstavljaju jednostavno i brzo rešenje za prikazivanje različitih vidova reklama, informacija, ali i za unutrašnju dekoraciju, a prednost im se daje zbog jednostavnog menjanja postera.

Praktičnost klik ramova se ogleda u laganoj promena postera. Dovoljno je samo otvoriti lajsne, umetnuti (ili promeniti) poster i zatvoriti lajsne.

Kako bismo ispunili zahteve klijenata, nastojimo da ih učinimo dostupnim u svim veličinama, počevši od osnovnih formata.

 

ŠTAMPA KLIK RAMOVA

Štampa slika i postera za ramove radi se u skladu sa vašim zahtevima.  Menja se na osnovu klik mehanizma — otvaranjem i zatvaranjem lajsni rama.

Ramovi su napravljeni od aluminijuma. Sama štampa je zaštićena anti-refleks folijom, čime su namenjeni za spoljašnje i unutrašnje uslove.

Prednosti i karakteristike klik ramova jesu u veoma jednostavnom i praktičnom rešenju. Kada vam je potrebno oglašavanje, da na njemu istaknete obaveštenja, ili za dekoraciju, pri čemu vam ne oduzima vreme prilikom menjanja štampe (svega od nekoliko sekundi).

Odlični su jer postojeću konstrukciju rama možete koristiti za više namena, dok menjate samo štampu, što se može raditi i na dnevnom nivou.

Na taj način, estetski obogaćujete svoj prostor. Lepše i profesionalnije deluje kada obaveštenja istaknete u vidu date forme.

Možete ih upotrebiti u kompanijama, stavljanjem u izloge radnji različitih namena, poštama, bankama, i na drugim različitim prodajnim mestima, uz odgovarajući dizajn

KAČENJE (Montaža)

Kačenje, montaža klik ramova može biti na različite načine, što je uslovljeno vašom potrebom i njihovom namenom.

Klik ramovi za postere mogu se kačiti, šrafiti ili lepiti odgovarajućim materijalima.

Sve što vam je potrebno za njihovo postavljanje dobijate u okviru naše usluge.

Nakon definisanja vaših zahteva, od našeg tima dobićete sve potrebne informacije o izradi i dostavi ramova, koji su upakovani u skladu sa načinom transporta i dostave.