Scenografije – dekoracija-scenska grafika

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata -Brendiranje događaja - Scenografije - dekoracije - obeležavanje nalepnicama - štampa na pvc baneru, ciradno platno - stendi - štampa na foreksu - davis cup - bnp paribas

SCENOGRAFIJE – DEKORACIJE

Dekoracija čini upravo sastavni deo scenografije, doprinosi samim efektima scene, pa se sa razlogom na nju obraća posebna pažnja.

Scenska grafika danas je zastupljena kako u pozorištima, filmovima, televizijskim studijima, koncertima, tako i na drugim različitim događajima i dešavanjima.

Odabir materijala mora da odgovara nameni za koju se upotrebljava da li je za spoljašnju ili unutrašnju scenografiju. Kako su osvetljenja različita, odabir materijala se bira tako da nema refleksije, pa se zato koriste oni koji su namenjeni za prosvetljavanje.

Sve informacije u vezi sa pojedinostima, kao i sve ostale potrebne konsultacije i preporuke, dobijate od našeg tima. Nastojimo da se realizuje ono što zamislite, da se ostvari najviši nivo kvaliteta, dok se pažnja usmerava na svaki detalj.

 

Brendiranje scena, odnosno grafika za scenografiju, radi se u skladu sa odabranim detaljima i pojedinostima, da li je u pitanju plafon, pod, nameštaj, pregrade, i slično.

Kada se dati događaj isprati scenskom dekoracijom, adekvatnim dizajnom, doprinosi se tome da se na osnovu prve vizuelne komunikacije stekne utisak o stilu koji se formira ili neguje.

U tim slučajevima, s obzirom na najrazličitije zahteve koji se traže u vezi sa scenama, spremni smo na njihova realizovanja.

Da bi svi detalji dekoracije bili usklađeni sa tehničkim delovima, neophodna je komunikacija sa našim timom. On sve komponuje u skladu sa namenom, uslovima u kojima se postavlja, koji se konačni izgled želi postići, i to sa samom štampom grafike za scenu.

Postavljanje, odnosno montažu scenografije obavlja naš tim montažera. Da bismo, datim celokupnim pružanjem usluga, postigli potrebni vizuelni izgled kada je u pitanju brendiranje događaja

Torbe za štampani materijal za scene dobijaju se za jednostavniji transport. Kao i za proizvode koji se mogu upotrebiti više puta, a koje štite od oštećenja i ne zahtevaju previše mesta.