Scenografije – dekoracija-scenska grafika

DOGA štamparija - digialna štampa velikih formta - Brendiranje događaja - Brendiranje konferencije i korporativne proslave - backwall - backdrop - stendi - folija - papir - nalepnica - baner - pc press - bizit digitalna ekonomija - konferencija

SCENOGRAFIJE – DEKORACIJE

Dekoracija scenske grafike danas je zastupljena kako u pozorištima, filmovima, televizijskim studijima, koncertima, tako i na drugim različitim događajima i dešavanjima.

Odabir materijala mora da odgovara nameni za koju se upotrebljava da li je za spoljašnju ili unutrašnju scenografiju. Za dekoraciju spoljašnjeg prostora korstimo materijale koji su otporni na UV zrake, i vodootporni. Takođe jako je bitno da li su osvetljenja različita, odabir materijala se bira tako da nema refleksije, pa se zato koriste oni koji su namenjeni za prosvetljavanje.

DOGA štamparija pruža vrhunsku uslugu štampe scenskih grafika za različite vrste događaja, pozorišnih predstava, koncerata, festivala, TV produkcija i drugih scenskih performansa. Naša stručnost, kvalitetna oprema i kreativni tim omogućavaju nam da stvorimo izuzetne scenske vizuale koji će obogatiti vaše predstave i događaje.

Naša tehnologija digitalne štampe omogućava nam da štampamo visokokvalitetne grafike na različitim materijalima, uključujući platno, PVC foliju, mesh platno i druge specijalizovane materijale. Bez obzira na veličinu ili složenost scenske grafike, naša oprema je sposobna da isporuči izuzetno detaljne i vibrantne rezultate.

Naš tim dizajnera i stručnjaka za štampu sarađuje sa vama kako bi razumeli vaše zahteve i viziju. Na osnovu toga, stvaramo prilagođene scenske grafike koje će se savršeno uklopiti u vašu produkciju. Bilo da su vam potrebne pozadine, dekorativni elementi, promotivni baneri ili drugi scenski vizuali, mi ćemo osigurati da budu u skladu sa vašim estetskim i tehničkim zahtevima.

Naša usluga štampe scenskih grafika takođe obuhvata profesionalnu montažu i postavljanje na scenu. Naš tim će se pobrinuti da se grafike postave sigurno i precizno, kako bi se postigao željeni efekat i doprineo ukupnom vizuelnom doživljaju predstave ili događaja.

U DOGA štampariji razumemo važnost kvaliteta, rokova i usklađenosti sa vašim specifičnim zahtevima. Naša predanost pružanju vrhunske usluge i zadovoljstvo klijenata su naša glavna prioriteta. Obezbeđujemo efikasan i profesionalan pristup svakom projektu, sa ciljem da isporučimo scenske grafike koje će premašiti vaša očekivanja.

Kontaktirajte DOGA štampariju danas kako bismo razgovarali o vašem projektu štampe scenskih grafika. Naš tim stručnjaka će vam pružiti podršku tokom celog procesa, od dizajna do montaže, kako biste ostvarili spektakularne vizuale za vaše scenske produkcije.

 

 

Brendiranje scena, odnosno grafika za scenografiju, radi se u skladu sa odabranim detaljima i pojedinostima, da li je u pitanju plafon, pod, nameštaj, pregrade, i slično.

Kada se dati događaj isprati scenskom dekoracijom, adekvatnim dizajnom, doprinosi se tome da se na osnovu prvog vizualnog utiska  stekne utisak o stilu koji se formira ili neguje.

U tim slučajevima, s obzirom na najrazličitije zahteve koji se traže u vezi sa scenama, spremni smo na njihova realizovanja.

Da bi svi detalji dekoracije bili usklađeni sa tehničkim delovima, neophodna je komunikacija sa našim timom. On sve komponuje u skladu sa namenom, uslovima u kojima se postavlja, koji se konačni izgled želi postići, i to sa samom štampom grafike za scenu.

Postavljanje, odnosno montažu scenografije obavlja naš tim montažera. Da bismo, datim celokupnim pružanjem usluga, postigli potrebni vizuelni izgled kada je u pitanju brendiranje događaja

Torbe za štampani materijal za scene dobijaju se za jednostavniji transport. Kao i za proizvode koji se mogu upotrebiti više puta, a koje štite od oštećenja i ne zahtevaju previše mesta.

Sve informacije u vezi sa pojedinostima, kao i sve ostale potrebne konsultacije i preporuke, dobijate od našeg tima. Nastojimo da se realizuje ono što zamislite, da se ostvari najviši nivo kvaliteta, dok se pažnja usmerava na svaki detalj.