Nalepnice za zid po želji

SAMOLEPLJIVE FOLIJE ZA ZIDOVE

Nalepnice za zid predstavljaju odlično rešenje za uređenje vašeg enerijera.

Unutrašnje brendiranje postaje sve popularnije kada postoji potreba za dekorisanjem ili renoviranjem poslovnog i stambenog prostora.

Unošenjem novih detalja u radni prostor pospešuje se motivacija za radom. Kod poslovnih saradnika ukazujete na brigu o pojedinostima i detaljima radnog okruženja.

Štampa na samolepljivim folijama za zidove može biti pravi izazov prilikom sređivanja poslovnog ili privatnog okruženja. Dok njihovo dizajniranje predstavlja deo posla gde ćete uključiti vaše kreativne ideje i zamisli.

U tom slučaju, grafiku birate sami, u skladu sa mestom na kom se postavljaju i sa namenom koja se nastoji postići.

Na nalepnice za zid po zelji, može raditi sve što vam je potrebno od dezena, najrazličitijih slika, motiva, logotipa. Uz samostalan izbor boja i kombinacija, i obične, jednolične površine pretvoriti u zidove efektnog izgleda.

Postavljanje samolepljivih folija nije komplikovano i samim time ne zahteva previše vremena, kao ni samo njihovo čišćenje, i kasnije odlepljivanje. Dok sve vrste upustva u vezi sa lepljenjem i održavanjem dobijate od našeg tima.

Takođe, rade se u obliku i dimenzijama koji su vam potrebni, a štampa se može raditi na mat ili sjajnoj foliji.

Mogu se prelepljivati cele površine zida ili samo određeni delovi. Brendiranje zidova spada u štampu velikog formata, koja se radi ekološkim bojama, što je značajno za enterijer objekta.

Kada želite promenu svog radnog ili privatnog prostora, štampane samolepljive folije mogu da budu idealno rešenje. Dok mi nastojimo da vam u pružanju potrebnih rokova izađemo u susret, kao i u pogledu inovativnih rešenja.

Dodatna prednost jeste u jednostavnom uklanjanju i u tome što ne ostavljaju tragove lepka ili oštećenja podloge.