Brendiranje gradilišta

Gradilišne table

Brendiranje ograde

Skelsko platno

BRENDIRANJE GRADILIŠTA

Brendiranje gradilišta  predstavlja brendiranje uz pomoć više različitih materijala tehnikom digitalne štampe, i  idelan je način da se predstavite potencijalnim kupcima.

Obeležavanje gradilišta neophodno je prilikom sprovođenja građevinskih radova koji se obavljaju uz primenu propisanih mera i zakona, a kako bi se obezbedila potrebna zaštita na radu. 

Stoga, prilikom brendiranja gradilišta, kao prostora za izvođenje građevinskih radova, i izgled grafike sprovodi se u skladu sa svim normama. U skladu sa time, pružamo sledeće usluge:

Brendiranje gradilišta ima svoju zaštitnu funkciju ali i pruža mogućnost da zanimljivim dizajnom privučete pažnju prolaznika. Za sve ideje u vezi sa dizajnom možete se posavetovati sa našim dizajnerskim timom koji ima dugogodišnje iskustvo u radu. Pružiće vam sve neophodne informacije kako bi vaša reklama postigla zadovoljavajući efekat.

Skelsko platno pored svoje bezbednosne funkcije ima i svoju estetsku formu. Zbog svoje veličine odličan je način da predstavite vaš brend.

Takođe, postoji mogućnost brendiranja građevinskih kontejnera. Ceo postupak izvodi se uz pomoć folije, ali isto tako interesantan efekat može se postići i uz pomoć nalepnica. Mogu se brendirati samo delovi kao i ceo kontejner. Izbor je na vama.

Štampa za gradilište radi se na materijalima koji su prilagođeni za spoljašnje brendiranje, kako bi se održala postojanost i kvalitet grafike, uz izdržljivost na različite spoljne faktore i različite vidove oštećenja.

U skladu sa time, mesh ili PVC baner postavlja se na ograde sa žičanom konstrukcijom, kao i za brendiranje zgrada kao skelsko platno, dok se PVC folijom prelepljuju limene ograde. Table za gradilišta rade se na foreksu i leksanu.

Montaža podrazumeva postavljanje grafike na različitim visinama. Za brendiranje gradilišta, često je potrebna visinska montaža, zašta su vam na raspolaganju naši profesionalni visinski montažeri.