Ricovanje PVC folije na oblik

CNC RICOVANJE FOLIJE NA OBLIK

Ricovanje folije na oblik predstavlja način na koji se štampana PVC folija iseca, a koji omogućava da se prilikom odlepljivanja gornjeg dela materijala od podloge ne uništi sama podloga, već ona ostaje cela.

Primena CNC ricovanja moguća je na svim vrstama samolepljivih folija i na taj način se dobijaju brojne mogućnosti za njeno oblikovanje.

Neke od njih su da se može izvršiti brendiranje vozila onako kako vam je potrebno pomoću folije za automobile, zatim dobiti željeni oblik za svetleće reklame, brendiranje izloga, brendiranje stakla kada se upotrebljava prozorska folija, ili za reklamno oglašavanje na podu kada se koristi podna folija, ili za oblikovanje reflektujuće folije, oblikovanje tapeta, dok je najčešća upotreba kada je potrebno sečenje stikera, 3D stikera, nalepnica.

Takođe, mogu se raditi i neispisane nalepnice, na koje ćete samostalno dodavati tekst.

Celokupan izgled zavisi i od vašeg izbora vrste folije, a samim tim i da li je mat ili sjajna.

Prednost ricovanja jeste veoma mala mogućnost u odstupanjima od obima (svega nekoliko milimetara).

Stoga je precizno CNC sečenje jedno od glavnih odlika. Pored toga, karakteristike i prednosti PVC folija su brojne.

Saradnja sa našim timom, koji je posebno obučen za oblikovanje folije na oblike na CNC mašini, a bez koje danas više ne može da se zamisli poslovanje savremeno opremljene štamparije, pruža vam mogućnost da sarađujete od vaše početne ideje, kao i sigurnost u kvalitet pružene usluge i proizvoda.