Štampa na peni

ŠTAMPA NA PENI

Digitalna štampa na peni koristi se za reklamno oglašavanje i brendiranje. Najčešće se upotrebljava za izradu reklama, znakova, za uramljivanje slika, postera, fotografija, za dekoraciju, prezentacije, za unutrašnju upotrebu, za grafiku na zidovima. Pločasti materijali imaju veoma široku upotrebnu vrednost, čemu doprinosi i prilagodljivost štampi.

Penasta ploča – pena – predstavlja sendvič ploče napravljene od polistirenske pene zaštićene sa obe strane.

Prednosti penaste ploče jesu u tome što nema potrebe za dodatnim podlogama u bojama. Različite metode lepljenja primenjive su sa lepkovima acid-free, nije velike težine, lako se aplicira folija.

Postoje različite dimenzije ploča od pene, a koje mi  radimo u skladu sa vašim zahtevima. Kroz konsultacije sa našim timom možete doći do različitih ideja. Ili nam možete poslati gotova rešenja na pripremu, koja se zatim štampaju na samoj peni.

Digitalna štampa velikog formata  podrazumeva se kada je u pitanju promocija brenda, proizvoda i usluga. U tom pogledu se prednost daje digitalnoj štampi na peni, koja pruža pun kolor štampe, uz perfektan otisak.

Pena, na kojoj je moguća direktna štampa i kaširanje, predstavlja materijal pogodan za različite vidove reklama i prezentacija. Najčešće se koristi za dekoraciju enterijera poslovnog prostora, dekoraciju izloga, scenografiju, izložbe, štampane fotografije, table različitih namena, štandove, i slično.

Kao ravna ploča male težine, izuzetno je laka za oblikovanje, pa je sečenjem na CNC mašini moguće dobijanje potrebnih oblika.

Za svaki željeni proizvod, potreban je kvalitetan grafički dizajn, priprema i štampa.

Kada je završen proces štampe, montaža reklama na peni mora da zadovolji vizuelni izgled, što postižemo zahvaljujući radu i iskustvu u pogledu upotrebe datog materijala.

Cena štampe na peni formira se u zavisnosti od vašeg upita, na koji vam naši saradnici odgovaraju u najkraćem roku, i koje možete kontaktirati za sve potrebne informacije.