Providna samolepljiva folija

FOLIJA ZA ZAŠTITNU LAMINACIJU

Da bi vek trajanja grafike zalepljene na određenim površinama bio duži, preporučljivo i da bi se zaštitila od različitih fizičkih uticaja i mehaničkih oštećenja, koristi se providna PVC folija za zaštitnu laminaciju.

Folija za zaštitnu laminaciju – samolepljiva folija koja štiti aplikacije od različitih vidova oštećenja – predstavlja dopunu folijama. Njene odlike su visoka providnost i visok sjaj površine.

Laminacijskom zaštitom (providne boje) štite se površine od izloženosti spoljnim ili unutrašnjim faktorima.

Prema tome, pruža potrebnu zaštitu površina brendiranih PVC folijom. Bez obzira da li se njena montaža radi na vozilima, zidovima, podovima ili staklenim površinama. Štiteći ih na taj način od grebanja, različitih vidova oštećenja, habanja, od najrazličitijih uticaja. Na taj način štiti i foliju i osnovnu boju, dok se može i CNC oblikovati

Prednosti clear folije su brojne. Materijal od kog je napravljena je fleksibilan, lak za upotrebu I lako se održava. Pored toga, ova folija je vodootporna, pruža UV zaštitu i otporna je na različite vremenske uslove.

Zašto i na koji način je upotreba folije za laminaciju preporučljiva najbolje će vam objasniti naši iskusni i obučeni tim saradnika. U zavisnosti šta postižete datom folijom, koja je namena proizvoda na koji se postavlja, koji vek trajanja vam je potreban.

Digitalna štampa velikog formata uz zaštitnu laminaciju može trajati bez oštećenja i time se produžiti njen vek trajanja. Time vam pružamo garanciju u pogledu dugotrajnosti, čemu je i prilagođena cena folija za zaštitnu laminaciju. 

Uvek se trudimo da unapredimo našu uslugu, što i postižemo konstantnim usavsršavanjem i praćenjem inovacija na tržištu.