Folije za podove

PODNA FOLIJA – FOLIJA ZA GAŽENJE

Podna folija kao vrsta PVC folije, sve češće se koristi u reklamiranju proizvoda i usluga. 

Svaki vid dobro odabrane reklame uspešno doprinosi promociji proizvoda i usluga, kao i samo mesto za njeno postavljanje.

Krećući se po javnim mestima, uočavamo da je i podna grafika sveprisutnija. Najčešće je možemo videti po stepenicama, holovima, tržnim centrima, ispred i unutar marketa i drugih prodajnih objekata.

Reklama na podu mora biti pozicionirana tako da se brzo uoči, što se postiže i samim izgledom. Ukoliko nemate spremno grafičko rešenje, naši dizajneri će vam pružiti pomoć, tako da dobijete željeni dizajn folije. Dok istovremeno nastoje da vam izađu u susret u svim vašim zahtevima.

Podna folija ima dvostruku ulogu – za dekoraciju podnih površina i za reklamiranje.

Štampa na podnoj foliji, spadajući u domen digitalna štampa velikog formata, koja sledi nakon pripremljenog dizajna, mora biti otporna na gaženje, vozila, kolica u radnjama. Odnosno na razne vidove grebanja i oštećenja, UV zrake, kao i na klizanje i druge vidove oštećenja poput habanja. Isto tako, podna grafika mora biti pogodna za CNC sečenje

Prednosti koje dolaze uz brendiranje podova jesu visoka izdržljivost koja se postiže laminacijom. Laminacijska zaštita podne grafike, kao providna PVC folija, štiti od spomenutih mogućih oštećenja grafiku u spoljašnjim i unutrašnjim uslovima.

Kada odlučite da se reklamirate putem podne grafike, spremni smo da vam pružimo usluge od početnih ideja do montaže. Finalni deo je sama aplikacija, odnosno lepljenje. 

Montaža podne folije – mora se obaviti u skladu sa svim propisima postavljanja. Na taj način, odnosno, njenim pravilnim izvođenjem moguće je postići dužu postojanost. U isto vreme, dobijaju se svi potrebni saveti i u vezi sa načinom održavanja, koje se obavlja redovno uz sredstva za podove.

Efektna podna folija sveukupno vodi ka tome da predstavlja idealno rešenje za odabir vaših reklamnih kampanja. Tome doprinosi i njena cena.