Brendiranje izloga

DOGA štamparija - Spoljašnje brendiranje - Brendiranje izloga - brendiranje lokala - štampa pvc folije - montaža folije - lepljenje nalepnice - Big fashion outlet indjija 1 - folija za izlog - folija za izloge - folija za izloge cena - folije za izloge - reklamna folija za izloge

 

BRENDIRANJE LOKALA

Brendiranje lokala predstavlja drugačiji, zanimljiviji, inovativniji i  kreativniji način da privučete pažnju prolazniku i predstavite vaš vaš brend uz pomoć digitalne štampe.

Pored brige o izgledu enterijera, podjednaka pažnja posvećuje se i za brendiranje eksterijera.

 

 

KAKO OSMISLITI SPOLJAŠNJI IZGLED LOKALA?

Često pitanje jeste kako doći do adekvatnog izgleda spoljašnjosti lokala. Različite mogućnosti brendiranja, koje se međusobno mogu kombinovati, postižu se odabirom materijala koji mora biti u skladu sa namenom.

Dizajn lokala, mora da privuče pažnju i može biti osmišljen sa vaše strane, ili u saradnji sa našim timom grafičkih dizajnera.

Kada je u pitanju izbor materijala, nastojimo da bude odabir onih koji će obezbediti postojanost same štampe. S druge strane, spoljnom izgledu doprinosi i to da li će se lepljenje folije na izlog obaviti u potpunosti ili samo delimično. Što zavisi od vašeg zahteva koji deo površine je potreban da bude prekriven grafikom. Na osnovu čega se formira i cena.

PVC FOLIJE ZA BRENDIRANJE LOKALA

PVC folija za izloge lokala, odnosno prozorska folija ― one way vision  folija pogodna je za spoljašnje brendiranje. Pored svoje prilagodljivosti za različita dizajnerska rešenja, njena glavna karakteristika je propuštanje svetlosti samo sa jedne strane. Na taj način, se sa spoljne strane ne vidi unutrašnjost prostora, već samo brendirani deo, a oni koji se nalaze unutar prostora vide van njega.

Pored nje, prednost dajemo i peskirnoj foliji za brendiranje staklenih površina, čija pogodnost jeste u tome što je blago matirana i nema neželjene refleksije.  je Laka je za održavanje i ne ostaju tragovi lepka nakon njenog uklanjanja.

Za isticanje radnog vremena na vratima lokala, logotipa ili raznih dezena, upotrebljava se katovana folija. Ona je karakteristična po dugom trajanju na spoljašnjim uslovima i neprozirnosti.

Posebna pažnja posvećuje se i podnoj grafici, kako unutra, tako i ispred vašeg lokala. 

Na zidu, staklu i podu vešeg lokala može se naći šta god poželite, i to ne samo sa spoljašnje već i sa unutrašnje strane.

Osim folija, PVC baneri i cerade takođe su prilagodljive spoljašnjim uslovima. Uz kvalitet i postojanost štampe, odlikuje ih snažno tkanje, tj. otpornost na vremenske uslove i dugotrajnost.

Da bi se postigla efektnost izgleda, odabir su često i 3D slova za brendiranje lokala. Svojim različitim oblicima i dimenzijama mogu obeležiti različita mesta, uz posebnu estetsku funkciju.

 MONTAŽA FOLIJE NA IZLOGE

Montaža folije, tj. lepljenje folije na lokale, predstavlja finalnu fazu, i ukoliko se pravilno postavi, imaće dug vek trajanja.

Naši montažeri izlaze na teren i obavljaju poslove u skladu sa vašim zahtevima. Pored brendiranja, vršimo i uslugu rebrendiranja, odnosno skidanje postojeće grafike i lepljenje nove.

Tim naših saradnika stoji vam na raspolaganju kada je u pitanju spoljašnje i unutrašnje reklamiranje. Dugogodišnje iskustvo pružilo nam je zadovoljne klijente u pogledu brendiranja lokala.