Brendiranje izloga lokala, restorana, prodavnica – nalepnice i reklamne folije

DOGA štamparija - Spoljašnje brendiranje - Brendiranje izloga - brendiranje lokala - štampa pvc folije - montaža folije - lepljenje nalepnice - Big fashion outlet indjija 1 - folija za izlog - folija za izloge - folija za izloge cena - folije za izloge - reklamna folija za izloge

 

Brendiranje Izloga

Transformišite Vaš Poslovni Prostor sa DOGA Štamparijom

U današnjem konkurentnom poslovnom okruženju, izgled vašeg izloga igra ključnu ulogu u privlačenju pažnje potencijalnih kupaca i stvaranju snažnog prvog utiska.

Misija DOGA štamparije je da vaš poslovni prostor pretvori u moćan vizuelni alat koji komunicira vrednosti i identitet vašeg brenda na jedinstven i nezaboravan način.

 

Zašto je Brendiranje Izloga Važno?

Brendiranje izloga nije samo estetski element; to je vitalni deo vaše marketinške strategije.

Kada prolaznici šetaju ulicom, vaš izlog je prva stvar koju vide i često prvi kontakt sa vašim brendom.

Evo zašto je brendiranje izloga ključno:

 1. Stvaranje Snažnog Prvog Utiska: Izlog je kao naslovna strana vaše priče. On treba da privući pažnju i odmah komunicira suštinu vašeg brenda. Kroz kreativno brendiranje, vaš izlog može da ispriča priču, prenese vrednosti i stvori emotivnu vezu sa prolaznicima.
 1. Povećanje Vidljivosti i Prepoznatljivosti:U moru konkurencije, vaš izlog treba da se istakne. Kreativno brendiranje pomaže da vaša prodavnica bude zapamćena, čime se povećava šansa da će prolaznici ući i postati vaši kupci.
 1. Brendiranje Izloga: Transformišite Vaš Poslovni Prostor sa DOGA Štamparijom: U današnjem konkurentnom poslovnom okruženju, izgled vašeg izloga igra ključnu ulogu u privlačenju pažnje potencijalnih kupaca i stvaranju snažnog prvog utiska.

  Misija DOGA štamparije je da vaš poslovni prostor pretvori u moćan vizuelni alat koji komunicira vrednosti i identitet vašeg brenda na jedinstven i nezaboravan način.

 2. Diferencijacija od Konkurencije: Brendiranje izloga vam omogućava da se razlikujete od konkurenata. Personalizovanim pristupom i jedinstvenim dizajnom, vaš izlog može da istakne ono što vaš brend čini posebnim.

  Usluge Brendiranja Izloga

  U DOGA Štampariji, nudimo kompletan spektar usluga brendiranja izloga, prilagođenih vašim specifičnim potrebama i ciljevima. Evo šta možete očekivati:

  1. Konsultacije i Dizajn:

  Naš proces počinje detaljnim razumevanjem vašeg brenda i ciljeva. Naš tim stručnjaka za dizajn radi s vama kako bi razvio kreativne koncepte koji će najbolje predstaviti vaš brend. Odabir pravih boja, fontova, slika i poruka ključan je za stvaranje dizajna koji će privući pažnju i preneti pravu poruku.

  1. Visokokvalitetna Štampa:

  Koristimo najnoviju tehnologiju štampe kako bismo osigurali da vaš izlog izgleda impresivno. Bilo da se radi o velikim formatima, detaljnim grafikama ili živopisnim bojama, naša štampa garantuje visok kvalitet i dugotrajnost. Različiti materijali za štampu, uključujući samolepljive folije, transparente i druge, omogućavaju nam da odgovorimo na sve vaše potrebe.

  1. Profesionalna Montaža:

  Naš tim montažera osigurava da je svaki deo vašeg dizajna savršeno postavljen. Preciznost u montaži je ključna, a mi to postižemo kroz pažljivu pripremu i stručnu instalaciju. Naš cilj je da proces montaže bude brz i efikasan, minimizirajući bilo kakve smetnje u vašem poslovanju.

  Kako Kreiramo Vaš Jedinstveni Izlog?

  Kreiranje jedinstvenog izloga je proces koji zahteva pažnju, kreativnost i stručnost. Evo kako to postižemo:

  1. Razumevanje Vašeg Brenda:

  Prvi korak u kreiranju vašeg izloga je dubinsko razumevanje vašeg brenda, ciljeva i ciljne publike. Ovo nam omogućava da kreiramo dizajn koji ne samo da izgleda dobro, već i komunicira prave vrednosti vašeg brenda.

  1. Dizajn i Vizualizacija:

  Na osnovu vaših ideja i našeg stručnog znanja, kreiramo vizualne predloge koji odražavaju vašu viziju. Ovaj korak uključuje razvoj koncepta, izbor boja, tipografije i vizuelnih elemenata koji će vaš izlog učiniti privlačnim i prepoznatljivim.

  1. Realizacija i Montaža:

  Nakon što odobrite dizajn, prelazimo na fazu realizacije. Koristeći visokokvalitetne materijale, štampamo vaš dizajn, a zatim ga pažljivo montiramo na vašem izlogu. Naš cilj je da krajnji rezultat bude vizuelno impresivan i u skladu sa vašim očekivanjima.

  Naš Portfolio

  Naš portfolio predstavlja širok spektar uspešno realizovanih projekata brendiranja izloga, koji su pomogli našim klijentima da se istaknu i ostvare svoje poslovne ciljeve. Evo nekoliko ključnih aspekata našeg portfolija:

  Raznolikost Projekata:

  Naš portfolio obuhvata različite industrije – od malih lokalnih biznisa do velikih korporacija. Svaki projekat je jedinstven, sa specifičnim zahtevima i ciljevima, što pokazuje našu sposobnost da se prilagodimo različitim potrebama i stilovima.

  Kreativnost i Inovacija:

  Ponosimo se na kreativnost i inovativnost koju donosimo u svaki projekat. Naši dizajni nisu samo vizuelno privlačni, već i funkcionalni, pružajući jasnu poruku i doprinoseći jačanju brenda.

  Kvalitet i Profesionalizam:

  Svaki projekat u našem portfoliju odražava visok standard kvaliteta i profesionalizma. Od dizajna do montaže, svaki detalj je pažljivo izveden kako bi se osiguralo da krajnji rezultat premaši očekivanja klijenata.

  Naš najveći ponos su zadovoljni klijenti koji su kroz naše usluge uspeli da unaprede svoje poslovanje. Mnogi od njih su se vratili za dodatne projekte ili nas preporučili drugima, što je dokaz našeg posvećenog rada i uspeha.

  Posetite našu galeriju projekata na [link do galerije] da biste videli primere naših radova i inspirisali se za vaš projekat brendiranja izloga.

   

  Kontaktirajte Nas

  Ako ste spremni da transformišete vaš izlog i učinite vaš brend nezaboravnim, naš tim u DOGA Štampariji je spreman da vam pomogne. Evo kako nas možete kontaktirati:

  Besplatne Konsultacije:

  Kontaktirajte nas za besplatne konsultacije. Razgovaraćemo o vašim potrebama, idejama i kako možemo da vam pomognemo da ostvarite vaš vizuelni identitet.

  Naš tim je dostupan za sva vaša pitanja i spremni smo da započnemo vaš projekat.

  Svaki klijent je za nas poseban, i pristupamo svakom projektu sa individualnom pažnjom. Bez obzira na veličinu vašeg projekta, posvećeni smo da vam pružimo najbolje moguće rešenje.

  U DOGA Štampariji, naš cilj je da vaš izlog postane moćan alat za komunikaciju vašeg brenda. Sa našim stručnim timom, inovativnim pristupom i posvećenošću kvalitetu, spremni smo da vašu viziju pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas danas i započnite put ka transformaciji vašeg poslovnog prostora.

Atraktivan izlog može da podstakne radoznalost i interesovanje. To je prilika da pokažete nove proizvode, promocije ili da ispričate priču o vašem brendu na način koji motiviše prolaznike da uđu i istraže više.

Brendiranje izloga vam omogućava da se razlikujete od konkurenata. Personalizovanim pristupom i jedinstvenim dizajnom, vaš izlog može da istakne ono što vaš brend čini posebnim.

BRENDIRANJE LOKALA

Brendiranje lokala je ključni aspekt marketinške strategije koji omogućava prepoznatljivost, privlačnost i identitet vašeg poslovnog prostora. Brendirani lokal predstavlja vašu kompaniju, proizvode i usluge na vizualno privlačan način, stvarajući dobar prvi utisak kod potencijalnih kupaca.

Evo nekoliko ključnih koraka i elemenata za uspešno brendiranje vašeg lokala:

 1. Dizajn logotipa i vizuelni identitet: Počnite sa kreiranjem ili unapređivanjem vašeg logotipa i vizuelnog identiteta. Logotip treba da bude prepoznatljiv, jasan i odgovarajući vašem brendu. Osmislite paletu boja, tipografiju i grafičke elemente koji se uklapaju u vaš brend.

 2. Unutrašnje brendiranje: Brendiranje lokala počinje unutrašnjim prostorom. Razmislite o postavljanju logotipa, slogana, grafika i poruka na zidovima, prozorima, vratima i nameštaju. Opremite svoj lokal odgovarajućim brendiranim materijalima poput natpisa, postera, stikeri, tapeta, displeja i izloga.

 3. Spoljašnje brendiranje: Izgradite prepoznatljivost svog brenda izvan lokala. Koristite nalepnice, natpise, banere, bilborde, reklamne table i druge spoljašnje elemente kako biste privukli pažnju prolaznika i stvorili interes za vašu kompaniju.

 4. Osvetljenje: Pravilno osvetljenje je ključno za privlačnost vašeg brendiranog prostora, kako tokom dana tako i noću. Razmislite o upotrebi osvetljenih natpisa, reflektora, LED traka ili drugih efekata koji će naglasiti i istaknuti vaš brend.

 5. Prostor za interakciju: Kreirajte prostor za interakciju sa posetiocima. Postavite info pult, korporativne plakate, digitalne ekrane ili touchscreen uređaje koji će omogućiti posetiocima da se informišu o vašim proizvodima i uslugama.

 6. Kreativnost i originalnost: Budite kreativni i originalni u brendiranju vašeg lokala. Razmislite o unikatnim elementima koji će privući pažnju i izdvojiti se od konkurencije. Upotrebite zanimljive dizajne, materijale, teksture i stilove koji odražavaju vaš brend.

 7. Konzistentnost: Važno je da održavate konzistentnost u brendiranju vašeg lokala. Sve elemente brendiranja treba da prati isti stil, boje i poruka kako bi se stvorila jedinstvena i prepoznatljiva atmosfera.

Brendiranje lokala je ključno za stvaranje vizuelnog identiteta i prepoznatljivosti vaše kompanije. U DOGA štampariji, nudimo širok spektar usluga za brendiranje lokala, uključujući dizajn, štampu i montažu različitih materijala. Naš stručni tim može vam pomoći u kreiranju i implementaciji efektivnih rešenja za brendiranje vašeg lokala, koje će privući pažnju, ostaviti jak utisak i podržati rast vašeg biznisa.

Brendiranje lokala predstavlja drugačiji, zanimljiviji, inovativniji i  kreativniji način da privučete pažnju prolazniku i predstavite vaš vaš brend uz pomoć digitalne štampe.

Pored brige o izgledu enterijera, podjednaka pažnja posvećuje se i za brendiranje eksterijera.

Brendiranje lokala folijom

Brendiranje lokala folijom je popularna i efikasna metoda koja omogućava transformaciju prostora u skladu sa brendom i vizuelnim identitetom kompanije. Upotreba samolepljive folije pruža širok spektar mogućnosti za kreativno i atraktivno brendiranje.

Evo nekoliko ključnih prednosti i koraka u procesu brendiranja lokala folijom:

 1. Prilagodljivost: Folija se može koristiti na različitim površinama i materijalima kao što su zidovi, prozori, vrata, podovi, nameštaj itd. Bez obzira na oblik, veličinu ili teksturu površine, folija se može prilagoditi kako bi se postigao željeni dizajn i efekat.

 2. Vizuelna privlačnost: Brendiranje lokala folijom omogućava prenošenje visokokvalitetnih grafika, logotipa, slika i poruka. Visoka rezolucija štampe omogućava jasnoću detalja, bogate boje i privlačan izgled, privlačeći pažnju prolaznika i stvarajući snažan utisak.

 3. Jednostavna instalacija: Samolepljiva folija je relativno jednostavna za instalaciju. Folija se precizno seče prema dimenzijama površine koja se brendira, a zatim se pažljivo aplicira bez ostavljanja mehurića ili nabora. Ova brza i efikasna instalacija omogućava minimiziranje prekida u radu lokala tokom postupka brendiranja.

 4. Fleksibilnost i promenjivost: Jedna od prednosti brendiranja folijom je mogućnost promene dizajna ili poruka u bilo kom trenutku. Ako želite ažurirati ili promeniti svoj brend, folija se relativno lako može ukloniti bez oštećenja površine ispod nje.

 5. Zaštita površine: Folija takođe može pružiti zaštitu površine na koju se primenjuje. Ona može štititi zidove, prozore ili podove od ogrebotina, UV zraka, vode ili drugih spoljnih faktora, produžavajući tako vek trajanja i očuvajući izgled brendiranog prostora.

U DOGA štampariji, nudimo širok spektar folija visokog kvaliteta i profesionalnih usluga za brendiranje lokala. Naš stručni tim vam može pomoći u dizajniranju, odabiru materijala, izradi štampe i profesionalnoj montaži folije kako biste postigli željeni efekat i privukli pažnju svojih klijenata. Bez obzira da li želite jednostavan logo na prozoru ili kompleksan dizajn koji obuhvata ceo prostor, mi smo tu da vam pomognemo u ostvarivanju vaše vizije i stvaranju unikatnog brendiranog prostora.

Brendiranje Izloga Lokala u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Subotici i Nišu

Kada je u pitanju brendiranje izloga lokala, DOGA Štamparija nudi vrhunska rešenja za brendiranje izloga u Beogradu, brendiranje izloga u Novom Sadu, kao i usluge brendiranja izloga u Kragujevcu, Subotici i Nišu. Naša specijalizacija u brendiranju izloga lokala omogućava nam da kreiramo jedinstvena i efektivna rešenja za brendiranje izloga, prilagođena svakom gradu i njegovim specifičnostima.

Brendiranje Izloga Beograd

U srcu Srbije, Beogradu, brendiranje izloga je ključno za svaki lokal. Naš tim za brendiranje izloga u Beogradu posvećen je stvaranju inovativnih rešenja za brendiranje izloga. Brendiranje izloga u Beogradu sa nama znači privlačenje pažnje, isticanje vašeg brenda i stvaranje prepoznatljivosti u dinamičnom okruženju Beograda.

Brendiranje Izloga Zdrave Hrane

Brendiranje izloga za prodavnice zdrave hrane zahteva poseban pristup. Naš fokus u brendiranju izloga zdrave hrane je na prenošenju poruka o zdravlju i prirodnosti. Brendiranje izloga zdrave hrane sa nama uključuje korišćenje boja i elemenata koji reflektuju svežinu i prirodnost, čineći brendiranje izloga efektivnim i privlačnim.

Brendiranje Izloga – Cene

Kada je reč o brendiranju izloga, cene su važan faktor. U DOGA Štampariji, nudimo transparentne i konkurentne cene za brendiranje izloga. Naše cene za brendiranje izloga su prilagođene da odgovaraju različitim budžetima, nudeći optimalan odnos cene i kvaliteta za brendiranje izloga.

Brendiranje Lokala Beograd

Brendiranje lokala u Beogradu je još jedna od naših specijalnosti. Brendiranje lokala u Beogradu sa DOGA Štamparijom znači kreiranje sveobuhvatnog vizuelnog identiteta. Naše usluge brendiranja lokala u Beogradu obuhvataju sve od izloga do unutrašnjeg prostora, čineći brendiranje lokala u Beogradu efektivnim i prepoznatljivim.

KAKO  OSMISLITI IZGLED FOLIJE ZA LOKAL?

Osmišljavanje izgleda folije za lokal je kreativan proces koji zahteva pažnju, planiranje i razumevanje vašeg brenda. Evo nekoliko koraka koji vam mogu pomoći da osmislite izgled folije za svoj lokal:

 1. Definišite ciljeve brendiranja: Razmislite o ciljevima koje želite postići brendiranjem svog lokala. Da li želite povećati prepoznatljivost brenda, privući pažnju prolaznika, preneti određenu poruku ili prikazati proizvode/usluge na atraktivan način? Definisanje ciljeva će vam pomoći da usmerite svoj dizajn i poruku.

 2. Upoznajte svoj brend: Duboko razumite identitet i vrednosti svog brenda. Razmislite o njegovoj ličnosti, ciljnoj grupi i jedinstvenim karakteristikama koje ga čine prepoznatljivim. Ove informacije će vam pomoći da kreirate dizajn koji odražava i komunicira vaš brend na pravi način.

 3. Definišite ključne elemente: Identifikujte ključne elemente koje želite uključiti u dizajn folije. To može uključivati vaš logotip, slogane, grafike, proizvode/usluge, kontakt informacije itd. Razmislite o njihovoj poziciji, veličini i vizuelnom naglasku.

 4. Odaberite pravilnu boju i tipografiju: Boje i tipografija su važni elementi koji pomažu u prenošenju brenda i privlačenju pažnje. Odaberite boje koje su u skladu sa vašim brendom i koje će se dobro uklopiti u okruženje. Odaberite tipografiju koja je čitljiva i koja odgovara stilu vašeg brenda.

 5. Razmislite o stilu i dizajnu: Odlučite se za stil i dizajn koji odgovaraju vašem brendu i ciljnoj grupi. Da li želite moderan, elegantan, zabavan ili minimalistički izgled? Razmislite o korišćenju grafika, slika, tekstura i drugih elemenata koji će privući pažnju i stvoriti vizuelni interes.

 6. Testirajte i prilagodite: Pre nego što finalizujete dizajn, testirajte ga u virtualnom ili stvarnom okruženju. Pogledajte kako izgleda na različitim površinama i iz različitih uglova. Ako je potrebno, prilagodite dizajn kako biste postigli željeni izgled i efekat.

 7. Konsultujte stručnjake: Ako niste sigurni kako da sami osmislite izgled folije, konsultujte se sa stručnjacima za grafički dizajn ili štampu. Oni će vam pružiti savete, ideje i podršku u kreiranju efektivnog i atraktivnog dizajna.

U DOGA štampariji, imamo stručan tim grafičkih dizajnera koji vam mogu pomoći u osmišljavanju izgleda folije za vaš lokal. Sa bogatim iskustvom u brendiranju i štampanju različitih materijala, možemo vam pružiti kreativna rešenja koja će odgovarati vašim potrebama i viziji. Naš cilj je da vam pomognemo da postignete maksimalan utisak i prepoznatljivost vašeg brenda kroz efektivno i estetski privlačno brendiranje lokala.

.

Dizajn lokala, mora da privuče pažnju i može biti osmišljen sa vaše strane, ili u saradnji sa našim timom grafičkih dizajnera.

Kada je u pitanju izbor materijala, nastojimo da bude odabir onih koji će obezbediti postojanost same štampe. S druge strane, spoljnom izgledu doprinosi i to da li će se lepljenje folije na izlog obaviti u potpunosti ili samo delimično. Što zavisi od vašeg zahteva koji deo površine je potreban da bude prekriven grafikom. Na osnovu čega se formira i cena.

PVC FOLIJE ZA BRENDIRANJE LOKALA

PVC folija za izloge lokala, odnosno prozorska folija ― one way vision  folija pogodna je za spoljašnje brendiranje. Pored svoje prilagodljivosti za različita dizajnerska rešenja, njena glavna karakteristika je propuštanje svetlosti samo sa jedne strane. Na taj način, se sa spoljne strane ne vidi unutrašnjost prostora, već samo brendirani deo, a oni koji se nalaze unutar prostora vide van njega.

Pored nje, prednost dajemo i peskirnoj foliji za brendiranje staklenih površina, čija pogodnost jeste u tome što je blago matirana i nema neželjene refleksije.  je Laka je za održavanje i ne ostaju tragovi lepka nakon njenog uklanjanja.

Za isticanje radnog vremena na vratima lokala, logotipa ili raznih dezena, upotrebljava se katovana folija. Ona je karakteristična po dugom trajanju na spoljašnjim uslovima i neprozirnosti.

Posebna pažnja posvećuje se i podnoj grafici, kako unutra, tako i ispred vašeg lokala. 

Na zidu, staklu i podu vešeg lokala može se naći šta god poželite, i to ne samo sa spoljašnje već i sa unutrašnje strane.

Osim folija, PVC baneri i cerade takođe su prilagodljive spoljašnjim uslovima. Uz kvalitet i postojanost štampe, odlikuje ih snažno tkanje, tj. otpornost na vremenske uslove i dugotrajnost.

Da bi se postigla efektnost izgleda, odabir su često i 3D slova za brendiranje lokala. Svojim različitim oblicima i dimenzijama mogu obeležiti različita mesta, uz posebnu estetsku funkciju.

Brendiranje izloga 

Brendiranje izloga je važan deo vizuelnog identiteta vašeg poslovanja i ključan za privlačenje pažnje prolaznika i potencijalnih kupaca. Ovaj proces uključuje kreativno korišćenje prostora izloga kako bi se predstavio brend, proizvodi/usluge i privukla ciljna grupa.

Evo nekoliko koraka koji vam mogu pomoći u procesu brendiranja izloga:

 1. Definišite ciljeve: Razmislite o ciljevima koje želite postići brendiranjem izloga. Da li želite privući pažnju prolaznika, povećati prodaju određenih proizvoda, promovisati nove kolekcije ili stvoriti određenu atmosferu u izlogu? Definisanje ciljeva će vam pomoći da usmerite svoj dizajn i poruku.

 2. Upoznajte ciljnu grupu: Razumite koja je ciljna grupa vašeg poslovanja i izloga. Ko su vaši potencijalni kupci? Kako možete privući njihovu pažnju i zadovoljiti njihove potrebe kroz izgled izloga? Razmislite o elementima dizajna koji će biti privlačni i relevantni za vašu ciljnu grupu.

 3. Kreirajte koncept: Razvijte koncept brendiranja izloga koji odražava identitet vašeg brenda. To uključuje odabir boja, stilova, grafičkih elemenata, fotografija ili slika koje će preneti vašu poruku i privući pažnju. Razmislite o priči koju želite ispričati kroz izlog i kako to možete postići kroz dizajn.

 4. Odaberite materijale i tehnike: Odaberite materijale i tehnike koje će najbolje prikazati vaš dizajn i brend. To može uključivati samolepljive folije, poster štampe, digitalnu štampu na različitim materijalima, osvetljenje ili druge specijalne efekte. Razmislite o tome kako će izgledati izlog i kako će se materijali uklopiti u okruženje.

 5. Dizajnirajte kompoziciju: Kreirajte kompoziciju dizajna koja će biti privlačna i estetski prijatna. Razmislite o ravnoteži između teksta, grafike i prostora. Postavite ključne elemente na strategijske pozicije kako bi se maksimalno istakli. Obratite pažnju na proporcije, simetriju i jasnoću poruke.

 6. Uključite poziv na akciju: Ne zaboravite uključiti jasan poziv na akciju u dizajn izloga. Ohrabrite prolaznike da uđu u vašu prodavnicu, iskoriste promotivne ponude ili saznaju više o vašim proizvodima/uslugama. Koristite jasne i primamljive poruke kako biste motivisali akciju.

 7. Održavajte izlog redovno: Redovno održavanje izloga je ključno za očuvanje estetike i efekta brendiranja. Čistite staklo, osigurajte da su folije i materijali neoštećeni i zamenite ih po potrebi. Ažurirajte dizajn izloga kako bi se prilagodio promenama u sezoni, promocijama ili brendu.

U DOGA štampariji, imamo stručan tim grafičkih dizajnera i štampe koji vam mogu pomoći u brendiranju izloga. Sa različitim materijalima i tehnologijama štampe, možemo vam pružiti kreativna rešenja koja će privući pažnju prolaznika i izdvojiti vašu prodavnicu od konkurencije. Naš cilj je da vam pomognemo da postignete maksimalan utisak i komunicirate sa vašom ciljnom grupom kroz efektivno i atraktivno brendiranje izloga.

 LEPLJENJE FOLIJE NA IZLOGE

Lepljenje folije na izlog je jedan od načina brendiranja prostora i privlačenja pažnje prolaznika. Ovaj proces uključuje postavljanje samolepljive folije na staklene površine izloga radi prikaza različitih grafika, poruka, logotipa i informacija.

Evo nekoliko koraka koji se obično primenjuju prilikom lepljenja folije na izlog:

 1. Priprema površine: Pre nego što započnete sa lepljenjem folije, važno je da površina izloga bude čista i suva. Očistite staklo temeljno kako biste uklonili prašinu, masnoću ili druge nečistoće koje mogu ometati prijanjanje folije.

 2. Merenje i sečenje folije: Izmerite površinu izloga na koju želite da postavite foliju kako biste dobili tačne dimenzije. Zatim, koristite oštar nož ili škare za sečenje folije prema željenim dimenzijama. Možete seči foliju sami ili je naručiti na meru.

 3. Postavljanje folije: Kada je površina izloga pripremljena, pažljivo odlepite zaštitni sloj sa zadnje strane folije i postavite je na staklo. Počnite od jednog kraja i postepeno izravnajte foliju prema drugom kraju, izbegavajući formiranje bora ili mehurića vazduha. Možete koristiti gumenu špahtlu ili ravnu površinu da biste glatko pritisnuli foliju i uklonili eventualne mehuriće.

 4. Rezanje viška folije: Nakon postavljanja folije, možda će biti potrebno iseći višak folije sa ivica izloga kako bi se postigao željeni izgled. Koristite oštar nož ili škare da biste precizno odrezali višak folije, prateći oblik stakla ili dizajna.

 5. Finalna obrada: Kada ste postavili foliju i isečene višak, pregledajte površinu izloga kako biste se uverili da je folija ravna, bez bora ili mehurića. Ako primetite nepravilnosti, možete pažljivo podići određeni deo folije i ponovno ga postaviti. Na kraju, dodatno zagladite foliju špahtlom kako biste osigurali ravnomernu i čvrstu pričvršćenost.

Važno je napomenuti da je lepljenje folije na izlog veština koja zahteva preciznost i pažnju. Ako niste sigurni u postupak ili želite postići profesionalne rezultate, preporučuje se da potražite pomoć stručnjaka, poput DOGA štamparije, koja ima iskustvo u lepljenju folija na različite površine.

Kvalitetno lepljenje folije na izlog može dramatično poboljšati izgled vaše prodavnice, privući pažnju prolaznika i efektivno komunicirati vašu poruku ili brend. Budite kreativni u dizajnu i iskoristite prednosti samolepljivih folija kako biste stvorili atraktivan i profesionalan izgled izloga.

Montaža folije, tj. lepljenje folije na lokale, predstavlja finalnu fazu, i ukoliko se pravilno postavi, imaće dug vek trajanja.

Naši montažeri izlaze na teren i obavljaju poslove u skladu sa vašim zahtevima. Pored brendiranja, vršimo i uslugu rebrendiranja, odnosno skidanje postojeće grafike i lepljenje nove.

Tim naših saradnika stoji vam na raspolaganju kada je u pitanju spoljašnje i unutrašnje reklamiranje. Dugogodišnje iskustvo pružilo nam je zadovoljne klijente u pogledu brendiranja lokala.