Reklamne table

REKLAMNE TABLE

Reklamne table postale su obavezni propratni materijal svakog poslovanja. Na reklamnim tablama se ispisivanje vrši katovanom folijom ili folijom u punom koloru. 

Počevši od tabli za obeležavanje objekata različitih namena, preko putokaza, do tabli koje se koriste za različita obaveštenja i promocije, kao što su A table, gradilišne table, totemi, bilbordi, i slično.

Navedeni proizvodi mogu da se kombinuju u svojoj upotrebi.

Štampa za reklamne table mora biti najvišeg kvaliteta kako bi ispunila sve potrebne zahteve, kao i mogućnost izloženosti u spoljnim i unutrašnjim uslovima.

 

Reklamna tabla

Odabir materijala za grafiku, koja može biti jednostrana ili dvostrana, vrši se u odnosu na namenu. Pa je moguće primeniti na papiru, PVC baneru, PVC foliji, pločastim materijalima.

Dimenzije i oblici nisu uslovljeni, dok su pojedine vrste materijala dostupne u širokom spektru boja.

Različiti natpisi mogu biti 3D, svetleći i nesvetleći. S druge strane, i materijali konstrukcije na koje se postavljaju prilagođavaju se različitim faktorima.

Prilikom brendiranja reklamnih tabli, potrebno je voditi računa o dizajnu, koji mora biti profesionalan i da privlači pažnju.

Kvalitetan izgled reklamne table treba da odaje željeni utisak.

Table i oznake mogu se montirati na konstrukciju ili se postavljati direktno na površine.

Kombinovanjem različitih tipova obeležja može se postići efektan i originalan izgled koji će izazvati pažnju.

Naš tim na raspolaganju vam je za celokupan proces koji se odnosi na reklamne konstrukcije. Počevši od ideja do montaže, kao i za sve informacije kada je u pitanju cena reklamnih tabla.