Reklamne table

REKLAMNE TABLE

Reklamne table su klasičan, ali i veoma efikasan način oglašavanja i brendiranja. One se koriste za privlačenje pažnje prolaznika, informisanje o proizvodima ili uslugama, kao i za isticanje brenda. Reklamne table mogu biti postavljene na fasadama zgrada, krovovima, stubovima, ili na posebnim postoljima u prostorima kao što su tržni centri, ulice, ili sportski tereni.

Prednosti korišćenja reklamnih tabli su:

  1. Vidljivost: Reklamne table su postavljene na vidljivim mestima, što omogućava da budu primećene od strane velikog broja ljudi. One privlače pažnju prolaznika i stvaraju prepoznatljivost brenda.

  2. Komunikacija: Reklamne table omogućavaju jasnu komunikaciju sa ciljnom grupom. Mogu sadržavati različite informacije, kao što su logotipi, slogani, slike, ili kontakt podaci, kako bi privukle pažnju i pružile korisne informacije o brendu, proizvodima ili uslugama.

  3. Brendiranje: Reklamne table su odličan način za brendiranje poslovnog prostora ili lokala. One pomažu u izgradnji prepoznatljivosti brenda, stvaranju vizuelnog identiteta i ostavljanju pozitivnog utiska na potrošače.

  4. Uticaj na lokalnu zajednicu: Reklamne table mogu imati pozitivan uticaj na lokalnu zajednicu, pružajući informacije o lokalnim biznisima, događajima ili uslugama. One mogu doprineti razvoju lokalne ekonomije i podstaknuti interakciju između brenda i zajednice.

  5. Fleksibilnost: Reklamne table dolaze u različitim oblicima, veličinama i materijalima, pružajući fleksibilnost u dizajnu i prilagođavanju specifičnim potrebama i ciljevima brenda. Mogu biti jednostrane ili dvostrane, osvetljene ili neosvetljene, u zavisnosti od željenog efekta i ciljne publike.

Prilikom izrade i postavljanja reklamnih tabla, važno je obratiti pažnju na kvalitet izrade, upotrebu odgovarajućih materijala i profesionalnu montažu kako bi se postigao maksimalan efekat i dugotrajnost. U saradnji sa DOGA štamparijom, možete dobiti kvalitetnu štampu i izradu reklamnih tabla koje će istaći vaš brend i privući pažnju ciljne grupe.

Reklamne table postale su obavezni propratni materijal svakog poslovanja. Na reklamnim tablama se ispisivanje vrši katovanom folijom ili folijom u punom koloru. 

Počevši od tabli za obeležavanje objekata različitih namena, preko putokaza, do tabli koje se koriste za različita obaveštenja i promocije, kao što su A table, gradilišne table, totemi, bilbordi, i slično.

Navedeni proizvodi mogu da se kombinuju u svojoj upotrebi.

Štampa za reklamne table mora biti najvišeg kvaliteta kako bi ispunila sve potrebne zahteve, kao i mogućnost izloženosti u spoljnim i unutrašnjim uslovima.

 

Reklamna tabla

Odabir materijala za grafiku, koja može biti jednostrana ili dvostrana, vrši se u odnosu na namenu. Pa je moguće primeniti na papiru, PVC baneru, PVC foliji, pločastim materijalima.

Dimenzije i oblici nisu uslovljeni, dok su pojedine vrste materijala dostupne u širokom spektru boja.

Različiti natpisi mogu biti 3D, svetleći i nesvetleći. S druge strane, i materijali konstrukcije na koje se postavljaju prilagođavaju se različitim faktorima.

Prilikom brendiranja reklamnih tabli, potrebno je voditi računa o dizajnu, koji mora biti profesionalan i da privlači pažnju.

Kvalitetan izgled reklamne table treba da odaje željeni utisak.

Table i oznake mogu se montirati na konstrukciju ili se postavljati direktno na površine.

Kombinovanjem različitih tipova obeležja može se postići efektan i originalan izgled koji će izazvati pažnju.

Naš tim na raspolaganju vam je za celokupan proces koji se odnosi na reklamne konstrukcije. Počevši od ideja do montaže, kao i za sve informacije kada je u pitanju cena reklamnih tabla.