Reklamne table

REKLAMNE TABLE

Reklamne table postale su obavezni propratni materijal svakog poslovanja.

Počevši od tabli za obeležavanje objekata različitih namena, preko putokaza, do tabli koje se koriste za različita obaveštenja i promocije, kao što su A table, gradilišne table, totemi, bilbordi, i slično.

Navedeni proizvodi mogu da se kombinuju u svojoj upotrebi i da se na taj način postigne ostvarivanje profesionalnog profila vaše kompanije.

Štampa za reklamne table mora biti najvišeg kvaliteta kako bi ispunila sve potrebne zahteve, kao i mogućnost izloženosti u spoljnim i unutrašnjim uslovima.

 

Reklamna tabla

Odabir materijala za grafiku, koja može biti jednostrana ili dvostrana, vrši se u odnosu na namenu. Pa je moguće primeniti na papiru, PVC baneru, PVC foliji, pločastim materijalima.

Dimenzije i oblici nisu uslovljeni, dok su pojedine vrste materijala dostupne u širokom spektru boja.

Različiti natpisi mogu biti 3D, svetleći i nesvetleći. S druge strane, i materijali konstrukcije na koje se postavljaju prilagođavaju se različitim faktorima.

Način brendiranja dosta govori o vašoj firmi, o vašem posvećivanju pažnje pojedinostima. A često može da oda i utisak o načinu koji se sprovodi prilikom poslovanja.

Prilikom brendiranja reklamnih tabli, potrebno je voditi računa o dizajnu, koji mora biti profesionalan i da privlači pažnju.

Kvalitetan izgled reklamne table treba da odaje željeni utisak.

Table i oznake mogu se montirati na konstrukciju ili se postavljati direktno na površine.

Kombinovanjem različitih tipova obeležja može se postići efektan i originalan izgled koji će izazvati pažnju.

Naš tim na raspolaganju vam je za celokupan proces koji se odnosi na reklamne konstrukcije. Počevši od ideja do montaže, kao i za sve informacije kada je u pitanju cena reklamnih tabla.