Brendiranje korporativnih proslava i konferencija

DOGA štamparija - digialna štampa velikih formta - Brendiranje događaja - Brendiranje konferencije i korporativne proslave - backwall - backdrop - stendi - folija - papir - nalepnica - baner - pc press - bizit digitalna ekonomija - konferencija

BRENDIRANJE KORPORATIVNIH PROSLAVA

Brendiranje događaja, odnosno brendiranje konferencija i korporativnih proslava, utiče na stvaranje slike o tome kakav stil negujete i šta se donekle od vas može očekivati.

Samo brendiranje podrazumeva više tzv. pratećih elemenata, manjih ili većih, koji će uticati na povećanje svesti o postojanju vašeg brenda.

Od samog početka, dizajna, pa do postavljanja svih elemenata, odnosno ukrašavanja, vodi se računa o svim detaljima i pojedinostima.

 

Kada je u pitanju korporativna proslava, teži se postizanju efekta koji će trajati do sledećeg organizovanja.

S obzirom na težnju da se korporativni dizajn uskladi sa korporativnim stilom koji se neguje (stilom organizacije i zaposlenih), naši grafički dizajneri poseduju dugogodišnje iskustvo u oblasti brendiranja korporativnih proslava.

Štampu radimo na svim spoljašnjim i unutrašnjim sredstvima oglašavanja. Uz to, obraćanje pažnje na male formate takođe predstavlja značajan deo, kao što su katalozi, brošure, plakati, flajeri, vizitkarte, i slično.

Jedna od prednosti brojnih proizvoda jeste njihova mogućnost prenošenja sa jednog mesto na drugo. Odnosno, što nisu za jednokratnu upotrebu, pa se neki mogu iskoristiti i za sledeće proslave.

Personalizovanje proslave i svih potrebnih pratećih elemenata ostavlja određeni utisak. Cilj je da se sa takvih događaja ponese onaj koji će biti zapamćen.

Bilo da su vam potrebne ideje oko vizuelnog izgleda, mogućnosti šta se sve može brendirati, naš tim je na raspolaganju u vezi sa svim konsultacijama.

Takođe, obavljamo i sve vrste montaže i demontaže.

Obeležavanjem korporativnih događaja – nastupima firme u javnosti – utiče se na prezentaciju i promociju među klijentima, saradnicima, zaposlenima, partnerima.

Vaša prisutnost na taj način odražava se na uspeh. Što je jedan od razloga zašto nastojimo da ispratimo celokupan proces načina brendiranja i odabira elemenata. Odnosno pružanja sveukupne usluge – od ideje do realizacije.