Brendiranje korporativnih proslava i konferencija

DOGA štamparija - digialna štampa velikih formta - Brendiranje događaja - Brendiranje konferencije i korporativne proslave - backwall - backdrop - stendi - folija - papir - nalepnica - baner - pc press - bizit digitalna ekonomija - konferencija

BRENDIRANJE KORPORATIVNIH PROSLAVA

Brendiranje događaja, odnosno brendiranje konferencija i korporativnih proslava, utiče na stvaranje slike o tome kakav stil negujete i šta se donekle od vas može očekivati.

Samo brendiranje podrazumeva više tzv. pratećih elemenata, manjih ili većih, koji će uticati na povećanje svesti o postojanju vašeg brenda.

Od samog početka, dizajna, pa do postavljanja svih elemenata, odnosno ukrašavanja, vodi se računa o svim detaljima i pojedinostima.

DOGA štamparija je vaš pouzdan partner kada je u pitanju brendiranje korporativnih događaja i konferencija. Naša široka paleta usluga pruža vam mogućnost da na profesionalan način predstavite svoju kompaniju, ostvarite snažnu prisutnost brenda i stvorite nezaboravno iskustvo za učesnike događaja.

Naš tim stručnjaka za dizajn i štampu radi sa vama kako bi razumeo vaše specifične ciljeve, poruku koju želite da prenesete i estetske smernice vašeg brenda. Na osnovu toga, razvijamo kreativne i prilagođene dizajne koji će se istaknuti na događaju i privući pažnju prisutnih.

Naša digitalna štampa visokog kvaliteta omogućava nam da štampamo različite materijale, uključujući banere, posteri, roll up stendere, tabele, brošure i druge promotivne materijale. Bez obzira na veličinu ili složenost projekta, naša tehnologija omogućava nam da isporučimo oštru, jasnu i živopisnu štampu sa bogatim detaljima.

Uz štampu, takođe vam pružamo usluge montaže i postavljanja brendiranih materijala na događaju. Naš tim će se pobrinuti da sve bude postavljeno sigurno, precizno i estetski privlačno, pružajući vam potpuno iskustvo od početka do kraja.

Kao društveno odgovorna kompanija, DOGA štamparija takođe vodi računa o ekološkim aspektima brendiranja. Koristimo ekološki prihvatljive boje i materijale, smanjujemo otpad i primenjujemo održive prakse u našim procesima proizvodnje.

Brendiranje korporativnih događaja i konferencija je važan korak u izgradnji prepoznatljivosti i jačanju brenda. U DOGA štampariji smo posvećeni pružanju vrhunskih usluga i stvaranju impresivnih vizuala koji će privući pažnju i ostaviti dugotrajan utisak na vaše klijente i učesnike događaja.

Kontaktirajte DOGA štampariju danas kako bismo razgovarali o vašem projektu brendiranja korporativnih događaja i konferencija. Naš tim stručnjaka će vam pružiti podršku i pomoći vam da ostvarite svoje ciljeve na najbolji mogući način.

Kada je u pitanju korporativna proslava, teži se postizanju efekta koji će trajati do sledećeg organizovanja.

S obzirom na težnju da se korporativni dizajn uskladi sa korporativnim stilom koji se neguje (stilom organizacije i zaposlenih), naši grafički dizajneri poseduju dugogodišnje iskustvo u oblasti brendiranja korporativnih proslava.

Štampu radimo na svim spoljašnjim i unutrašnjim sredstvima oglašavanja. Uz to, obraćanje pažnje na male formate takođe predstavlja značajan deo, kao što su katalozi, brošure, plakati, flajeri, vizitkarte, i slično.

Jedna od prednosti brojnih proizvoda jeste njihova mogućnost prenošenja sa jednog mesto na drugo. Odnosno, što nisu za jednokratnu upotrebu, pa se neki mogu iskoristiti i za sledeće proslave.

Personalizovanje proslave i svih potrebnih pratećih elemenata ostavlja određeni utisak. Cilj je da se sa takvih događaja ponese onaj koji će biti zapamćen.

Bilo da su vam potrebne ideje oko vizuelnog izgleda, mogućnosti šta se sve može brendirati, naš tim je na raspolaganju u vezi sa svim konsultacijama.

Takođe, obavljamo i sve vrste montaže i demontaže.

Obeležavanjem korporativnih događaja – nastupima firme u javnosti – utiče se na prezentaciju i promociju među klijentima, saradnicima, zaposlenima, partnerima.

Vaša prisutnost na taj način odražava se na uspeh. Što je jedan od razloga zašto nastojimo da ispratimo celokupan proces načina brendiranja i odabira elemenata. Odnosno pružanja sveukupne usluge – od ideje do realizacije.