Brendiranje eskalatora

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - unutrašnje brendiranje - brendiranje prodajnih objekata - brendiranje lokala - brendiranje shopping centara - štampa za šoping centar - shopping centar - lokal - mc donalds - brendiranje eskalatora
DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - unutrašnje brendiranje - brendiranje prodajnih objekata - brendiranje lokala - brendiranje shopping centara - štampa za šoping centar - shopping centar - lokal - mc donalds - brendiranje eskalatora 2
DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - unutrašnje brendiranje - brendiranje prodajnih objekata - brendiranje lokala - brendiranje shopping centara - štampa za šoping centar - shopping centar - lokal -KFC - brendiranje eskalatora 2

 

Brendiranje eskalatora

Brendiranje eskalatora, upravo zbog svoje pozicije, i prometa u datim objektima, idealan je način na koji ćete istaći vaš proizvod, brendu ili uslugu. Sve češće se odlučuje za brendiranje eskalatore zbog prometnosti mesta na kome se nalaze. 

Pokretne stepenice obično se postavljaju na mestima kao što su aerodromi, tržni centri, železničke stanice, i slično. 

Pod brendiranjem pokretnih stepenica podrazumeva se brendiranje samih bočnih strana.

Brojne su prednosti koje brendiranje eskalatora sa sobom donosi. Visok stepen primećenosti jedna je od prednosti brendiranja eskalatora, s obzirom na to da se nalaze na mestima gde prolazi veliki broj ljudi.
Takođe dužina zadržavanja na njima dodatna je prednost koja se postiže. Na taj način, reklama ima dovoljno vremena da ostavi utisak na prolaznike.

U zavisnosti od mesta na kom se instalira grafika, kreiraju se različita dizajnerska rešenja. Ukoliko nemate ideju za dizajn naš tim dizajnera je tu da vam pomogne. 

Montažu obavlja naš  tim stručnjaka, sa velikim iskustvom u radu. Sa njima ne morate da brinete da li će montaža biti urađena kvalitetno i po standardima. 

Cena brendiranja eskalatora formira se na osnovu upita, stoga za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.