Brendiranje eskalatora

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - unutrašnje brendiranje - brendiranje prodajnih objekata - brendiranje lokala - brendiranje shopping centara - štampa za šoping centar - shopping centar - lokal - mc donalds - brendiranje eskalatora
DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - unutrašnje brendiranje - brendiranje prodajnih objekata - brendiranje lokala - brendiranje shopping centara - štampa za šoping centar - shopping centar - lokal - mc donalds - brendiranje eskalatora 2
DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - unutrašnje brendiranje - brendiranje prodajnih objekata - brendiranje lokala - brendiranje shopping centara - štampa za šoping centar - shopping centar - lokal -KFC - brendiranje eskalatora 2

 

Brendiranje eskalatora

Brendiranje eskalatora,  upravo zbog svoje pozicije, i prometa u datim objektima, idealan je način na koji ćete istaći vaš proizvod ili uslugu. Sve češće se odlučuje za brendiranje eskalatore zbog prometnosti mesta na kome se nalaze. 

Pokretne stepenice obično se postavljaju na mestima kao što su aerodromi, tržni centri, železničke stanice, i slično. Cilj svakog oglašavanje je privlačenje pažnje potrošača što upravo i postižete brendiranjem pokretnih stepenica. 

Pod brendiranjem pokretnih stepenica podrazumeva se brendiranje samih bočnih bočnih strana.

Brojne su prednosti koje brendiranje eskalatora sa sobom donosi. Visok stepen primećenosti jedna je od prednosti brendiranja eskalatora, s obzirom na to da se nalaze na mestima gde cirkluiše veliki broj ljudi. Takođe dužina zadržavanja na njima dodatna je prednost koja se postiže. Na taj način, reklama ima dovoljno vremena da ostavi utisak na prolaznike.

Pored toga, sama činjenica da su stepenice pokretne otvara nove mogućnosti za dizajnere da ispolje svoju kreativnost. U zavisnosti od mesta na kom se instalira grafika, kreiraju se različita dizajnerska rešenja. Brendiranje eskalatora je poseban izazov za naš dizajnerski tim. Ukoliko nemate ideju za dizajn naš tim je tu da vam pomogne. 

Montažu obavlja naš dugogodišnji tim stručnjaka, sa velikim iskustvom u radu. Sa njima ne morate da brinete da li će montaža biti urađena kvalitetno i po standardima. 

Cena brendiranja eskalatora formira se na osnovu upita, stoga za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.