Backlit baner

ŠTAMPA NA BACKLIT BANERU – BANER KOJI SE PROSVETLJAVA

Štampa na Backlit baneru koristi se za reklame koje se osvetljavaju sa zadnje strane.

Cerada ― PVC baner koristi se za svetleće reklame. Stoga, backlit baner idealan je kao materijal kada su u pitanju bilbordi, svetleći znakovi pored puta, reklamni paneli za otvorene i zatvorene prostore. Drugim rečima, upotrebljava se za različite vidove reklama u spoljnim ili unutrašnjim uslovima kojima je potrebno pozadinsko osvetljenje.

Površina backlit banera sastoji se iz dva dela – vidljivog (deo sa visokim sjajem) i zadnjeg dela koji je matiran. Zadnji deo omogućava propuštanje svetlosti, stvarajući efekat pozadinskog osvetljenja.

Backlit baneru odlikuje veoma visok kvalitet. Ali istovremeno je veoma jednostavan jer je po sastavu i težini prilagođen nameni.

Cena backlit banera zavisi od vašeg zahteva. Štampa na backlit baneru je odličan izbor kada su u pitanju odnos cene i kvaliteta.

Prednosti PVC banera uslovljene su samim njegovim vrstama. Međutim ono što je svim PVC banerima zajedničko je otpornost na vremenske uslove. Odnosno kiša, sneg, mraz i sunce neće ga oštetiti. Sigurno jedna od bitnih prednosti jeste i ta da je vodootporan. A najvažnija od svega je njegova prilagodljivost kada je u pitanju digatalna štampa velikih formata. U Doga štampariji koristimo ekološki prihvatljive boje koje neće izbledeti. 

Štampa na backlit baneru omogućava da vaš proizvod vidi veliki broj ljudi. Ključnu ulogu kod ove vrste banera predstavlja svetlost. Mnoge kompanije odlučuju se za ovaj vid reklamiranja upravo zbog njegove atraktivnosti.

Nastojimo da zajednički ostvarimo da klijenti prepoznaju vaše proizvode i usluge, odnosno da što bolje predstavimo vaš brend.  Čitavim procesom rada, kao i pojedinim njegovim segmentima, kao što su dizajn i montaža, to i postižemo. Svaku nedoumicu u vezi dizajna i montaže možete rešiti sa našim timom.

Uvek smo tu da izadjemo u susret našim klijentima u pogledu kratkih rokova. Zadovoljni klijenti su naš imperativ.