Digitalna štampa na tapetama

DIGITALNA ŠTAMPA NA TAPETAMA

Tapete predstavljaju vrstu rol materijala koji postaje sve popularniji vid za postizanje novog doživljaja prostora.

Pomoću njih mogu se postići najrazličitiji efekti, pa u skladu sa tim postoje – tapete sa teksturom gipsanog maltera (stucco tapete), sa efektom kanvas slikarskog platna (canvas tapete), sa efektom kamena (stone tapete).

Njihovom upotrebom dobijaju se brojna kvalitetna rešenja kada je u pitanju zidna grafika

Štampa na tapetama može da bude UV, solventna ili eko-solventna. Pri tome ih odlikuje otpornost na alkohol, deterdžent, amonijak, sapun.

U zavisnosti od efekta koji se želi postići, vrši se odabir dezena. Dok se u većini slučajeva kombinuju sa samim enterijerom, kako poslovnim, tako i stambenim.

Tapete za dekoraciju zidova mogu predstavljati pravi izbor kada želite da istaknete svoju reklamu u unutrašnjem prostoru.

Upotrebom tapeta dobijate mogućnost za dekorisanje i renoviranje stambenog ili poslovnog prostora. Tako da ih možete lepiti i na površine koje su zahtevnije, kao što su zidovi ili obrađeno drvo.

Ukoliko vam je potrebna digitalna štampa velikih formata, odnosno zidna grafika, brendiranje zidova, unutrašnje oglašavanje, unutrašnji zidni ukrasi, onda su tapete pravi izbor za vas. Takođe, prednost je i u tome što ne morate brinuti o njihovoj prozirnosti jer su u potpunosti neprovidne.

Kada su u pitanju materijali visokog kvaliteta, odabir i konsultacije u vezi sa vrstama, informacije u vezi sa cenom, naš tim vam je dostupan za svaki oblik saradnje.

Postavljanje štampanih tapeta ne predstavlja problem, a zbog preciznosti i u pogledu CNC sečenja, njihove dugotrajnosti, naši saradnici pružaju profesionalne usluge i u tom segmentu.

DIGITALNA ŠTAMPA NA TAPETAMA-STONE TAPETE

Tapete mogu proizvesti različite efekte, a prilikom dekorisanja ili renoviranja poslovnog i privatnog prostora. Imaju sve učestaliju primenu, pa se samim time i ponuda dezena kontinuirano povećava.

U skladu sa stilom koji želite da postignete, vrši se odabir tehnike brendiranja zidova. Digitalna štampa na stone tapetama moguća je u spektru boja.

Primena stone tapeta – tapeta sa efektom kamena – pogodna je za unutrašnje zidove, unutrašnje oglašavanje, brendiranje, unutrašnje zidne murale i ukrase.

Krećući se po raznim mestima, bilo po privatnim stambenim objektima, bilo po poslovnim kancelarijama, primećujemo da je njihova upotreba sve zastupljenija. Zahvaljujući tome, danas možete dobiti izgled kamana na tapetama koji poželite.

Prednosti i karakteristike ovakvih tapeta, kojima posvećujemo posebnu pažnju, ogledaju se u njihovoj neprozirnosti, pogodnosti za više vrsta zidova, kao i za betonske i gipsane, ali i za obrađeno drvo, uz mogućnost inovativnih dizajnerskih rešenja.

Za lepljenje, upotrebljava se lepak koji garantuje postojanost, i koji je predviđen kako za ravne, tako i za površine koje su blago strukturisane, pa i zahtevnije. Kod nas možete dobiti ceo proces izrade folije, od ideje pa do njihove realizacije i lepljenja na zidove.

CANVAS TAPETE

Foto-tapete mogu promeniti čitav vizuelni doživljaj vašeg prostora. Unošenjem raznih boja, motiva i detalja utičete na promenu enterijera prostora u kom boravite.

Ukoliko se radi o poslovnom prostoru, postoje različiti vidovi rešenja kako možete rešiti pitanje njegovog uređenja, a da ostavite utisak profesionalnog izgleda i imidža.

Izrada canvas tapeta prepušta se stučnom timu koji poseduje znanje u vezi sa grafikom i štampom. Takođe, mora se raspolagati i adekvatnim mašinama zbog postizanja odgovarajućeg kvaliteta, čime se garantuje postojanost u unutrašnjem prostoru.

Tapete sa efektom canvas slikarskog platna pogodne su za unutrašnju grafiku, oglašavanje, za zidne ukrase i zidne murale.

Odlikuje ih mogućnost digitalne štampe, postojanost širokog spektra boja, neprozirnost (odlična moć pokrivanja), prilagodljivost različitim zidnim, gipsanim, betonskim zidovima. 

Štampa na canvas tapetama može promeniti izgled vaših prostorija, a naš tim može vam pomoći od ideje do montaže. Celokupnim procesom budite sigurni u kvalitet, koji odlikuje čvrsta, otporna folija u teksturi platna, dobro dizajnersko i štampano rešenje i kvalitet montaže.

STUCCO TAPETE

Postoje različiti postupci da vaši zidovi dobiju drugačiji, moderniji izgled. Jedan od načina jesu dekorativne tehnike, koje su upravo uslovljene različitim potrebama.

Zahvaljujući njima, dobijaju se različiti efekti. Jedne od njih su i stucco tapete bele boje – tapete sa teksturom gipsanog maltera. 

Preporučuju se za grafičke aplikacije na zidovima, pa su primenjive kada je u pitanju zidna grafika i unutrašnje oglašavanje – zidni murali, zidni ukrasi, izložbena grafika.

Njihove prednosti i karakteristike su brojne – ne morate da brinete o prozirnosti jer imaju 100% prekrivnu moć (visok stepen neprozirnosti). Veoma su prilagodljive zidovima (obojenim, gipsanim, kao i betonskim), ali se mogu upotrebljavati i na drvetu koje je obrađeno.

Postoji mogućnost štampe na spektru boja i tehnologija, jer je u pitanju folija koja se može digitalno štampati. Korišćenje kvalitetnog lepka, kako za ravne, tako i za površine koje su strukturisane, omogućava sigurne performanse na različitim površinama.

Lepljenjem, u saradnji sa našim timom, dobijate visok kvalitet, što podrazumeva otporne, čvrste tapete. Uz to, kod nas možete naći i savete u vezi sa izgledom, kao i montažom, u cilju dobijanja željenog izgleda zidova.