Spoljašnje brendiranje

Brendiranje lokala 

OOH program 

Megabord 

Brendiranje trafike 

Brendiranje objekata 

Brendiranje benzinskih stanica

Brendiranje autoperionica 

Brendiranje gradilišta

SPOLJAŠNJE BRENDIRANJE

Spoljašnje brendiranje sve više se koristi u reklamnom oglašavanju, promocija proizvoda, usluga, brenda.

Cilj da reklama bude zapažena, da prenosi potrebnu informaciju, i da kasnije izaziva pomisao na nju, označava težnju za postizanjem pozitivnog utiska kod potencijalnih kupaca.

Spoljašnje brendiranje podrazumeva niz poslova, a kod nas imate tu prednost što možete naći kompletne usluge ― ideje, pomoć u izboru adekvatnog, kvalitetnog materijala (PVC folija, papir, mesh platno, cerada ― PVC baner, pločasti materijali), dizajn, grafičku pripremu, štampu, montažu, i sve potrebne savete kako biste postigli što bolji efekat prilikom izgradnje vizuelnog identiteta.

Bilo koja reklama da je u pitanju, bitno je da ostvari utisak kome se teži.

Digitalna štampa velikog formata, pored svoje veličine, dužim prisustvom na prometnim mestima, dobrom vidljivošću, utiče na podizanje svesti o postojanju vašeg brenda, što dobrinosi i izgradnji vašeg imidža.

Kvalitetom usluga koji pružamo, korišćenjem najkvalitetnijeg materijala, adekvatnom montažom, doprinosimo postojanosti izvršenog brendiranja.

Kako je sadržinski deo bitan u komunikaciji između vas, vašeg proizvoda i klijenata, vaš brend možete predstaviti na više načina, i to uz:

Cena spoljašnjeg brendiranja formira se na osnovu vašeg definisanog upita, u vezi sa kojom sve informacije dobijate od našeg sektora prodaje. 

Ukoliko se odlučite za reklame koje se uočavaju u pokretu, dok su vaši potencijalni klijenti u vozilu, kreću se peške, ili čekaju na stajalištima, nastojite da ih atraktivnošću izgleda reklame zainteresujete za ono što predstavljate, i zato je bitno da posvetite pažnju svom brendingu, odnosno izgledu spoljašnje grafike.