Spoljašnje brendiranje

Brendiranje lokala 

OOH program 

Megabord 

Brendiranje trafike 

Brendiranje objekata 

Brendiranje benzinskih stanica

Brendiranje autoperionica 

Brendiranje gradilišta

SPOLJAŠNJE BRENDIRANJE

Spoljašnje brendiranje je ključni aspekt marketinga i komunikacije koji se odnosi na postavljanje brendiranih elemenata na spoljne površine objekata, prostora i vozila. Ova strategija brendiranja omogućava kompanijama da istaknu svoj identitet, stvore prepoznatljivost, privuku pažnju i komuniciraju sa svojom ciljnom publikom na otvorenim prostorima.

Spoljašnje brendiranje može biti primenjeno na različite vrste objekata i prostora, uključujući:

  1. Fasade zgrada: Postavljanje brendiranih elemenata na fasade zgrada može stvoriti snažan utisak i pomoći u stvaranju prepoznatljivosti brenda. To može uključivati postavljanje velikih reklamnih panoa, natpisa, logoa, grafika i drugih elemenata koji odražavaju vizuelni identitet brenda.

  2. Izložbeni prostori: Na sajmovima, izložbama i događajima, spoljašnje brendiranje može privući pažnju posetilaca i stvoriti prepoznatljivost brenda. Ovo može uključivati postavljanje štampanih banera, postera, roll-up bannera, zastava, štandova i drugih materijala koji prikazuju brendiranu poruku i informacije.

  3. Reklamni bilbordi: Postavljanje brendiranih reklamnih bilborda na strategičnim lokacijama može privući pažnju prolaznika, vozača i publike. Reklamni bilbordi mogu sadržati snažne vizuelne elemente, slogan brenda, kontakt informacije i poziv na akciju koji se mogu lako primetiti i upamtiti.

  4. Vozila: Brendiranje vozila je efikasan način da se brend približi publici tokom putovanja. Vozila mogu biti opremljena sa štampanim nalepnicama, grafikama, logoima i kontakt informacijama. Ovo omogućava kompanijama da svoju poruku prenesu širokom krugu ljudi, bez obzira na lokaciju.

Spoljašnje brendiranje ima nekoliko ključnih prednosti i benefita:

  1. Prepoznatljivost brenda: Brendirani elementi postavljeni na spoljne površine omogućavaju kompanijama da budu prepoznatljive i da se izdvoje u masi. Kada ljudi viđaju brendirane elemente redovno, to stvara snažan utisak i pomaže u izgradnji prepoznatljivosti brenda.

  2. Povećana vidljivost: Spoljašnje brendiranje omogućava kompanijama da svoju poruku prenesu širokom krugu ljudi. Reklamni panoi, bilbordi i vozila su postavljeni na vidljivim mestima i dosežu veliki broj ljudi, bez obzira na njihovu svakodnevnu rutinu.

  3. Komunikacija sa ciljnom publikom: Brendirani elementi na spoljnim površinama omogućavaju komunikaciju sa ciljnom publikom na vrlo efikasan način. Jasna poruka, logotip, slogan ili slika mogu brzo i lako komunicirati vrednosti i ponudu brenda.

  4. Profesionalan i kohezivan izgled: Brendirani elementi na spoljnim površinama pružaju profesionalan i kohezivan izgled brenda. Kada se pravilno dizajniraju i primene, spoljašnji elementi se slažu sa ostalim marketinškim materijalima i stvaraju jedinstvenu i prepoznatljivu vizuelnu identifikaciju.

DOGA štamparija pruža usluge spoljašnjeg brendiranja koja omogućavaju kompanijama da maksimalno iskoriste svoju prisutnost na otvorenim prostorima. Naša stručnost u digitalnoj štampi velikog formata, dizajnu i montaži omogućava nam da pružimo kreativna, visokokvalitetna i profesionalna rešenja za spoljašnje brendiranje. Uz našu podršku, vaš brend će biti vidljiv, prepoznatljiv i privlačan ciljnoj publici na otvorenom.

Naš tim iskusnih dizajnera i stručnjaka za montažu će raditi sa vama kako bismo razumeli vaše ciljeve, brend identitet i ciljnu publiku. Na osnovu tih informacija, zajedno ćemo kreirati kreativne i efektne brendirane elemente koji će privući pažnju i ostaviti snažan utisak.

Koristeći najnapredniju tehnologiju digitalne štampe velikog formata, štampamo visokokvalitetne materijale koji su otporni na spoljne uticaje, kao što su sunčevo svetlo, kiša i vetar. Naša široka paleta materijala uključuje vinil, ceradu, platno, samolepljive folije i druge materijale koji su prilagođeni za spoljašnju upotrebu.

Nakon štampe, naš tim za montažu će pažljivo postaviti i instalirati brendirane elemente na željenim površinama, bilo da su to fasade zgrada, izložbeni prostori, reklamni bilbordi ili vozila. Vodimo računa o svakom detalju kako bismo postigli profesionalan i kohezivan izgled, uzimajući u obzir estetiku, sigurnost i trajnost.

Uz spoljašnje brendiranje u DOGA štampariji, vaš brend će se istaknuti na tržištu, privući pažnju publike i ostaviti snažan utisak. Bez obzira da li želite povećati prepoznatljivost brenda, promovisati proizvode ili usluge, ili jednostavno stvoriti vizuelno privlačan izgled, naša usluga spoljašnjeg brendiranja će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o vašim potrebama za spoljašnjim brendiranjem i kako bismo vam pružili sveobuhvatnu podršku, kreativna rešenja i profesionalnu uslugu. Sa DOGA štamparijom, vaš brend će biti primetan, prepoznatljiv i uspešan u komunikaciji sa širom publikom.

Spoljašnje brendiranje sve više se koristi u reklamnom oglašavanju, promocija proizvoda, usluga i brenda.

Cilj da reklama bude zapažena,  kao i da prenosi potrebnu informaciju.

Podrazumeva niz poslova, a kod nas imate tu prednost što možete naći kompletne usluge ― ideje, pomoć u izboru adekvatnog, kvalitetnog materijala (PVC folija, papir, mesh platno, cerada ― PVC baner, pločasti materijali), dizajn, grafičku pripremu, štampu, montažu, i sve potrebne savete kako biste postigli što bolji efekat prilikom izgradnje vizuelnog identiteta. .

Digitalna štampa velikog formata, pored svoje veličine, dužim prisustvom na prometnim mestima, dobrom vidljivošću, utiče na podizanje svesti o postojanju vašeg brenda, što dobrinosi i izgradnji vašeg imidža.

Kvalitetom usluga koji pružamo, korišćenjem najkvalitetnijeg materijala, adekvatnom montažom, doprinosimo postojanosti izvršenog brendiranja.

Kako je sadržinski deo bitan u komunikaciji između vas, vašeg proizvoda i klijenata, vaš brend možete predstaviti na više načina, i to uz:

Cena spoljašnjeg brendiranja formira se na osnovu vašeg definisanog upita, u vezi sa kojom sve informacije dobijate od našeg stručnog tima.

Ukoliko se odlučite za reklame koje se uočavaju u pokretu, nastojite da potencijalne kupce zaintersujete za ono što predstavljate, i zbog toga je bitno da posvetite pažnju svom brendingu, odnosno izgledu spoljašnje grafike.

Otkrijte moć efektnog spoljašnjeg brendiranja! Na našem blogu istražite kako kreativno i efikasno predstaviti vaš brend u javnom prostoru. Pronađite inspiraciju i praktične savete za dizajn koji privlači pažnju i ostavlja snažan utisak.