Brendiranje prostora

DOGA štamparija - Vrhunska štampa velikih formata - unutrašnje brendiranje - brendiranje zidova - folije za zidove - pvc folija sečena na oblik - dekoracija folijom - drvo

BRENDIRANJE PROSTORA— DEKORACIJA ZIDOVA

Dekoracija zidova, tj.brendiranje poslovnog prostora indoor danas se često dovodi u vezu sa uspehom poslovanja.

Poslovni uspeh podrazumeva povezanost sa vizuelnim identitetom koji se gradi ili je izgrađen.

Kako prostorije predstavljaju mesta susreta koja ostaju u sećanju, a kasnije izazivaju asocijacije na postojanje vašeg brenda, sa razlogom se posebna pažnja posvećuje njihovoj dekoraciji zidova i uređenju, a zahvaljujući različitim dekorativnim rešenjima.

 

BRENDIRANJE POSLOVNOG PROSTORA

Enterijer poslovnog prostora čini istaknuti deo vizuelnog korporativnog identitata. Kao takav, utiče na prepoznatljivost brenda, ali i na privlačenje pažnje kako potencijalnih, tako i već stečenih klijenata.

Pored klijenata, pažnja se pripisuje izgledu prostora zbog uticaja koji ima na one koji svoje radno vreme provode u njemu.

U zavisnosti od vrste i namene koju data prostorija ima u radnom okruženju, kao što je za širok spektar događaja, nastoji se da se sprovede samo brendiranje.

ELEMENTI ZA BRENDIRANJE PROSTORA (POSLOVNIH I STAMBENIH)

Za unutrašnje brendiranje postoji širok spektar dekorativnih rešenja koja se mogu primeniti na prostorije različitih namena, na holove, stepenice, plafone, podove, zidove, kao i na mnoge druge površine.

PVC folije za brendiranje predstavljaju najčešći izbor kada je u pitanju dekoracija enterijera i dekoracija zidova.

Njihovim odabirom na jednostavan način dobija se promena izgleda radnih i stambenih površina.

Prednost odabira folija jeste u mogućnosti da se na njima može raditi štampa, odnosno dizajniranje po zahtevu, tzv. ispisivanje folijama.

Dekorativne, tj. ukrasne folije dostupne su u različitim oblicima, dezenima, teksturama.

Njihov odabir vrši se u odnosu na ono što se njima nastoji postići. Ukoliko se apliciraju na staklo, može se obezbediti zaštita od pogleda, zaštita (odvajanje) između samih prostorija, odnosno zaštita privatnosti uz dovoljnu količinu dnevne svetlosti.

Sa druge strane, folije koje se apliciraju na zidove takođe mogu imati najrazličitija dekorativna rešenja – u pogledu oblika, dezena i tekstura.

Brojni su elementi brendiranja koji se mogu naći u prostorijama, poput različitih vrsta reklamnih konstrukcija i POS materijala.

Grafičko rešenje brendinga zavisi od samog zahteva, kome se prilagođava izbor materijala. U tome vam pomaže naš tim saradnika, kako bi se odabrao onaj koji je najpogodniji za površinu koja se brendira.

Cena dekoracije (uređenja) enterijera uslovljena je upravo elementima koji se koriste, a koju dobijate formiranu na osnovu upita. 

POSTIZANJE EFEKTA DEKORACIJOM I UREĐENJEM ENTERIJERA

Unutrašnji prostor jeste reklamni deo vašeg brenda, kojim se ostavlja utisak na klijente i saradnike, čime dolazimo do toga da je vaš poslovni prostor vaša reklama.

Sa druge strane, izgled vašeg stambenog prostora je odraz vašeg privatnog stila. 

Grafika za brendiranje unutrašnjih prostorija mora biti usklađena sa ostalim detaljima, pratećim materijalima, sa vizuelnim identitetom brenda.

Kada je u pitanju postizanje efekta u poslovnom svetu putem dekoracije i uređenja enterijera, brojni detalji  mogu da doprinesu stvaranju korporativne slike.

Rebrendiranje prostora jeste dodatni efekat koji se može postići.

Već postojeći brending moguće je jednostavno zameniti novim, čime se dobija novi izgled sa različitim mogućnostima.

MERENJE I POSTAVLJANJE DEKORACIJE U UNUTRAŠNJE PROSTORE

Pravilno određivanje mera, odabir materijala, kvalitetan dizajn, priprema, štampa i njihova montaža uslovi su za dobijanje očekivanog brendinga prostora.

Uz različita rešenja i mogućnosti, naš tim saradnika na svim nivoima posla povezuje iskustvo i profesionalnost sa vašim zahtevima, težeći dobijanju što adekvatnijeg proizvoda.