Sajamska grafika – brendiranje sajamskih štandova

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata - Brendiranje događaja - Sajamska grafika - brendiranje štandova - štampa na ciradi - štampa na foliji - Beogradski sajam knjiga

 

SAJAMSKA GRAFIKA – BRENDIRANJE SAJAMSKIH ŠTANDOVA

Sajamska grafika omogućava vam da se što bolje predstavite, a mi smo tu da vam olakšamo celokupan proces. 

Organizovanje sajmova, različitih prezentacija, izložbi, nastupa, kao i mnogih drugih događaja različitih namena zahteva posebnu grafiku, prilagođenu nameni samog dešavanja.

Brendiranje sajamskih štandova podrazumeva da tim putem istaknete stil koji negujete. Dok je potrebno da u datom segmentu budete jedinstveni, originalni, i da se izdvojite od drugih.

Pod sajamskom grafikom se podrazumeva i brendiranje čitavih hala, a naš tim postavlja reklame na svim delovima sajamskog prostora.

S obzirom na prirodu održavanja sajma, organizuju se u zatvorenim halama ili na otvorenom.

U skladu sa tim, bira se i sam materijal na kome se radi grafika, kao i dizajn, što se radi u konsultaciji sa našim saradnicima.

 

Za brendiranje spoljašnjih sajamskih štandova, mora se odabrati materijal na kojem će štampa biti postojana bez obzira na spoljne uticaje i faktore.

Brendiranje unutrašnje sajamske grafike radi se i postavlja u skladu sa vašim potrebam. Bez obzira da li je u pitanju postavljanje na visinama ili na teže dostupnim mestima.

Pored štandova, za potrebe sajmova primenjuju se i drugi vidovi brendiranja. Kao što je podna i prozorska grafika, 3D slova, promo displeji, različite vrste pultova. Odnosno radimo sve vrste reklamnih konstrukcija, od rollup-ova, reklamnih šatora, do backboard-a, A tabli, i još mnogih drugih koje su potrebne za vaše zahteve.

Brendiranje događaja zahteva i štampanje promotivnog materijala, poput brošura, kataloga, flajera, prospekata, i slično.

Čitava štampa sajamske grafike radi se u komunikaciji sa našim timom. Dok vam pružamo pomoć u svim segmentima posla, od ideja, odsnosno različitih vidova predloga, do realizacije.

Pri tome, podrazumeva se i montaža, odnosno postavljanje sajamske grafike od strane našeg tima montažera. Na taj način, dobijate kompletan brending za vaš sajamski nastup.