Sajamska grafika – brendiranje sajamskih štandova

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata - Brendiranje događaja - Sajamska grafika - brendiranje štandova - štampa na ciradi - štampa na foliji - Beogradski sajam knjiga

 

SAJAMSKA GRAFIKA – BRENDIRANJE SAJAMSKIH ŠTANDOVA

Sajamska grafika omogućava vam da se što bolje predstavite, a mi smo tu da vam olakšamo celokupan proces. 

Organizovanje sajmova, različitih prezentacija, izložbi, nastupa, kao i mnogih drugih događaja različitih namena zahteva posebnu grafiku, prilagođenu nameni samog dešavanja.

Brendiranje sajamskih štandova podrazumeva da tim putem istaknete stil koji negujete. Dok je potrebno da u datom segmentu budete jedinstveni, originalni, i da se izdvojite od drugih.

Pod sajamskom grafikom se podrazumeva i brendiranje čitavih hala, a naš tim postavlja reklame na svim delovima sajamskog prostora.

S obzirom na prirodu održavanja sajma, organizuju se u zatvorenim halama ili na otvorenom.

U skladu sa tim, bira se i sam materijal na kome se radi grafika, kao i dizajn, što se radi u konsultaciji sa našim saradnicima.

DOGA štamparija je vaš pouzdan partner za sajamsku grafiku koja će vam pomoći da se istaknete na sajmovima i privučete pažnju posetilaca. Naša široka paleta usluga omogućava vam da kreirate impresivne štampane materijale koji će predstaviti vaš brend na najbolji mogući način.

Naš tim stručnjaka za dizajn radi sa vama kako bi razumeo vaše ciljeve i poruku koju želite da prenesete na sajmu. Na osnovu toga, razvijamo kreativne i prilagođene dizajne koji će privući pažnju i stvoriti snažan utisak kod posetilaca.

Naša digitalna štampa visokog kvaliteta omogućava nam da štampamo različite materijale za sajamsku grafiku, uključujući roll up stendere, pop up sisteme, štandove, tabele, postere, brošure i druge promotivne materijale. Bez obzira na veličinu ili složenost projekta, naša tehnologija omogućava nam da isporučimo oštru, jasnu i živopisnu štampu sa bogatim detaljima.

Pored štampe, takođe vam pružamo usluge montaže i postavljanja štampanih materijala na sajmu. Naš tim će se pobrinuti da sve bude postavljeno sigurno, precizno i estetski privlačno, pružajući vam potpuno iskustvo od početka do kraja.

U DOGA štampariji smo svesni važnosti vremena na sajmu, stoga smo posvećeni pružanju brze i efikasne usluge. Naša fleksibilnost nam omogućava da ispunimo vaše rokove i prilagodimo se vašim potrebama.

Kao društveno odgovorna kompanija, DOGA štamparija takođe vodi računa o ekološkim aspektima sajamske grafike. Koristimo ekološki prihvatljive boje i materijale, smanjujemo otpad i primenjujemo održive prakse u našim procesima proizvodnje.

Budite sigurni da će sajamska grafika iz DOGA štamparije privući pažnju i ostaviti snažan utisak na posetioce sajma. Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o vašem projektu sajamske grafike. Naš tim stručnjaka će vam pružiti podršku i pomoći vam da ostvarite svoje ciljeve na sajmu.

Za brendiranje spoljašnjih sajamskih štandova, mora se odabrati materijal na kojem će štampa biti postojana bez obzira na spoljne uticaje i faktore.

Brendiranje unutrašnje sajamske grafike radi se i postavlja u skladu sa vašim potrebam. Bez obzira da li je u pitanju postavljanje na visinama ili na teže dostupnim mestima.

Pored štandova, za potrebe sajmova primenjuju se i drugi vidovi brendiranja. Kao što je podna i prozorska grafika, 3D slova, promo displeji, različite vrste pultova. Odnosno radimo sve vrste reklamnih konstrukcija, od rollup-ova, reklamnih šatora, do backboard-a, A tabli, i još mnogih drugih koje su potrebne za vaše zahteve.

Brendiranje događaja zahteva i štampanje promotivnog materijala, poput brošura, kataloga, flajera, prospekata, i slično.

Čitava štampa sajamske grafike radi se u komunikaciji sa našim timom. Dok vam pružamo pomoć u svim segmentima posla, od ideja, odsnosno različitih vidova predloga, do realizacije.

Pri tome, podrazumeva se i montaža, odnosno postavljanje sajamske grafike od strane našeg tima montažera. Na taj način, dobijate kompletan brending za vaš sajamski nastup.