Brendiranje trafike – prelepljivanje kioska

DOGA štamparija - Spoljašnje brendiranje - brendiranje trafike - prelepljivanje trafike pvc folijom - lexan - forex - kiosk brendiranje - kiosk prelepljivanje - nalepnica na trafici - folija za trafiku - folija za kiosk

 

BRENDIRANJE TRAFIKE

Brendiranje trafike ima brojne prednosti, poput spoljašnjeg oglašavanja koje je izloženo zapažanju onih koji su u pokretu, i vozačima ili pešacima. 

S obzirom na prisutnost sve više različitih načina oglašavanja, povećava se i sama mogućnost komunikacije sa potencijalnim kupcima.

Takođe, samo pozicioniranje, na mestima koja su tzv. atraktivne lokacije, prometne, poput postavljanja pored autobuskih stajališta, doprinose da su stalno prisutne u svestima prolaznika usled svakodnevnog viđanja.

Na trafikama mogu se pronaći citylight posteri, različiti vidovi displeja, POS materijali koji se postavljaju u vidno polje kupaca. Isto tako, svetleće reklame, kao i mnogi drugi potrebni oblici kada je u pitanju reklamno oglašavanje.

Reklame na krovovima trafika čine njihov potpuni brending, kao i brendirani frižideri koji se nalaze u njihovom sklopu, što sve zajedno doprinosi većem vizuelnom efektu.

 

 

PRELEPLJIVANJE KIOSKA

Prelepljivanje kioska radi se uz pomoć samolepljive folije i poseduje mnoge prednosti kao što su  dobar kvalitet materijala, jedinstven dizajn i odlična štampa.

Na komunikaciju sa kupcima utiče efektnost same štampe  koja mora biti u skladu sa samim izgledom prodajnog objekta.

Materijali koji se upotrebljavaju za spoljašnje brendiranje prilagođavaju se zahtevima za izgled kioska.

Od idejnog rešenja do postavljanja grafike na trafike jeste posao koji obavlja naš profesionalni tim saradnika koji, pristupajući pažljivo i profesionalno svakom segmentu posla, nastoji dobijanju adekvatnog i željenog izgleda brendinga.