Montaža auto-grafike – montaža auto folije

MONTAŽA AUTO-GRAFIKE – MONTAŽA AUTO-FOLIJE

Lepljenje auto-grafike (lepljenje auto-folije) na vaše vozilo predstavlja bitan segment nakon odluke da izvršite brendiranje vozila, kao i same štampe.

Auto-grafika je oblik reklamnog oglašavanja koji postaje sve zastupljeniji kada je u pitanju ovakav vid marketinga, jer na taj način dobijate reklamu koja je vidljiva svuda, i pri tome bez oganičenja vremenskog trajanja, čime uslovljava da mora biti visokokvalitetno sprovedena.

Kada se odlučite za brendiranje vozila, tim naših saradnika stoji vam na raspolaganju za svaki oblik saradnje, od ideje do realizacije, tj. za sve potrebne informacije i preporuke u vezi sa dizajnom, štampom i montažom.

Postavljanje PVC folije za vozila (montaža cast folije na vozilo) nalazi se na kraju procesa, i za to su zaduženi naši obučeni montažeri auto-grafike.

Montaža ujedno mora da predstavlja i jednu od garancija u pogledu postojanosti same grafike.

Vozila se mogu brendirati delimično stikerima i nalepnicama za vozilo ili se u potpunosti presvlačiti folijom, a sve se radi sa prethodno pripremljenom površinom vozila, sa materijalom i opremom namenjenim u tu svrhu.

Postavljena folija koja je cela izrađena u našoj režiji jeste veoma dugotrajna, UV stabilna i vodootporna, štiti boju od fizičkih oštećenja poput grebanja, udara kamenčića i grana.

Kada je potrebno uklanjanje folije sa vozila, tj. demontaža auto-grafike (demontaža auto-folije), tom prilikom ne skida se boja sa vozila, što je još jedna prednost kada je u pitanju ovakav način brendiranja.