3D slova

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - izrada 3D slova - unutrašnje brendiranje - brendiranje zidova - lepljenje na zid - bina - slova od stadura na zidu - budućnost na delu

 

3D SLOVA

Izrada 3D slova mogu služiti kao reklame ili dekoracije na zidovimai mogu biti nesvetleća i svetleća.. 

Prednost ovakvog načina oglašavanja ogleda se u mogućnosti predstavljanja različitih reklamnih kampanja.

Pored toga, zahvaljujući vrstama materijala koji se koriste prilikom njihove izrade i različitim oblicima koji se dobijaju CNC sečenjem, čine da na inovativan i drugačiji način istaknu mesto na kom su pozicionirana.

 

IZRADA I UPOTREBA TRODIMENZIONALNIH SLOVA

Trodimenzionalna slova izrađuju se od različitih vrsta materijala. Dok su najzastupljenija 3D slova od:

  • stiropora,
  • pleksiglasa,
  • klirita,
  • forex-a,
  • drugih vrsta materijala.

Svaki od istaknutih materijala ima određene karakteristike i bira se u odnosu na to koji je pogodan za vaš zahtev, a u skladu sa namenom same reklame.

Zadatak 3D slova je da svojim dizajnom  da privuku pažnju.

Prilikom izrade za unutrašnje brendiranje posebna pažnja se posvećuje odabiru boja, oblicima i dimenzijama.

Njihova upotreba idealna je za izradu logoa na zidu, da ga istaknete na zanimljiv, inovativan i drugačiji način. Koriste se od obeležavanja firmi, sajmova, pozornica, raznih manifestacija, za isticanje poruka, do najrazličitijih reklamnih kampanja.

Pri tome, možete se odlučiti i za osvetljena 3D slova, bez obzira sa koje strane, bilo da je u pitanju pozadinsko, bilo da je u pitanju frontalno osvetljenje, ili njihova kombinacija.

Ovakvim predstavljanjem logotipa firme i drugih elemanata dobija se i njihova dekorativna vrednost. Na taj način, se unosi sasvim nova dimenzija u radni prostor.

Osim u poslovnim prostorima, često se upotrebljavaju i u privatnim stanovima u vidu dekoracije enterijera, za različite ispise poruka, motive.

MONTAŽA 3D SLOVA

Montažom trodimenzionalnih slova, spoljašnjom ili unutrašnjom, sa profesionalnim timom i najsavremenijom opremom, nastojimo da dobijete adekvatni željeni izgled poslovnog ili privatnog prostora.

Rok izrade za brendiranje zidova vašeg poslovnog ili uređenje privatnog prostora jeste onaj koji je najpogodniji za vas, jer nastojimo da izađemo u susret u svim segmentima datog posla.