Display wall

DISPLAY WALL

Display wall ili press wall jeste reklamni zid koji se upotrebljava za razne događaje. Poput promocija, sajmova, kongresa, konferencija, kampanja, i mnogih drugih dešavanja koja mogu biti u zatvorenom ili otvorenom prostoru.

Upotrebljavaju se kao zidovi sa reklamom, ali koriste se i kao pozadina za fotografisanje.

Štampani Press Wall i Štampani Display Wall su vizuelni sistemi koji se koriste za kreiranje atraktivnih pozadina i pozicioniranje brendova na događajima, konferencijama, sajmovima i drugim prilikama. Obe opcije pružaju mogućnost da se štampana grafika ili poruka prikažu na većoj površini kako bi privukli pažnju publike i stvorili snažan utisak.

Štampani Press Wall je obično većih dimenzija i koristi se kao pozadina za konferencije, medijske događaje, crvene tepihe i slično. Ova vrsta pozadine obično ima glatku površinu i može biti izrađena od tkanine, PVC materijala ili drugih sličnih materijala. Grafika se štampa direktno na površinu Press Wall-a, prikazujući brendove, logotipe, slike ili poruke.

Štampani Display Wall je modularni sistem koji se sastoji od panela koji se spajaju kako bi formirali veću površinu za prikazivanje sadržaja. Ovi paneli mogu biti izrađeni od materijala kao što su PVC, aluminijum ili drugi slični materijali. Grafika se štampa na pojedinačnim panelima, a zatim se paneli spajaju kako bi se formirao kompletan Display Wall. Ova opcija pruža fleksibilnost u pogledu veličine i konfiguracije, omogućavajući prilagođavanje prostoru i potrebama događaja.

Prednosti štampanih Press Wall-a i Display Wall-a uključuju:

  1. Vizuelni utisak: Velika površina za prikazivanje štampane grafike omogućava snažan vizuelni utisak i ističe brend ili poruku.

  2. Prilagodljivost: Štampani Press Wall i Display Wall mogu se prilagoditi specifičnim potrebama događaja u pogledu veličine, dizajna i sadržaja.

  3. Portabilnost: Obe opcije su relativno jednostavne za postavljanje i mogu se lako transportovati sa jednog događaja na drugi.

  4. Ponovna upotreba: Materijali koji se koriste za izradu Press Wall-a i Display Wall-a su često dugotrajni i mogu se koristiti za više događaja.

  5. Brendiranje i promocija: Ove pozadine pružaju izvrsnu priliku za brendiranje i promociju, omogućavajući kompanijama da istaknu svoj brend, poruku ili proizvode.

Štampani Press Wall i Display Wall su efikasni alati za privlačenje pažnje i komunikaciju sa publikom na događajima. Izbor između ove dve opcije zavisi od specifičnih potreba i ciljeva događaja, kao i preferencija kompanije u pogledu dizajna i funkcionalnosti.

Za spomenuta dešavanja, press wall konstrukcija je izuzetno pogodna. Upravo zbog svoje podesivosti jer je konstrukcija  mobilna, lako sklopiva i rasklopiva i montira se za svega 5 minuta, takođe pogodna je i zbog jednostavnog transporta, kao i montaže, odnosno demontaže.

Njegova prednost jeste i u tome što je moguće koristiti ga za više događaja, dok konstrukcija ostaje ista, vrši se samo promena štampe i dizajna. Dimenzije se određuju u skladu sa vašim potrebama. Na osnovu čega se formira i cena reklamnog display wall-a. Upravo zbog svoje veličine pruža brojne mogućnosti u pogledu dizajna. I daje mogućost da predstavite vaš brend u najboljem svetlu. Naš iskusni tim dizajnera stoji vam na raspolaganju ukoliko još uvek nemate ideju za dizajn ili imate određene nedoumice.

S obzirom na to da posebnu pažnju posvećujemo marketing oglašavanju, neophodno je stalno unapređivanje usluga kada su u pitanju reklamne konstrukcije.

Iz tog razloga nastojimo da izrada reklamnih zidova od pločastih materijala ili ceradnog platna pre svega bude najvišeg kvaliteta. Naravno, u roku koji je za vas pogodan. Sve sa ciljem da vas istakne i odvoji od ostalih brendova na postojećem tržištu.

Displey wall kao sastavni deo mnogih događaja idealan je izbor za reklamno oglašavanje upravo zbog mogućnosti štampe sa obe strane, kao i jednostavnog prenošenja.