Display wall

DISPLAY WALL

Display wall ili press wall jeste reklamni zid koji se upotrebljava za razne događaje. Poput promocija, sajmova, kongresa, konferencija, kampanja, i mnogih drugih dešavanja koja mogu biti u zatvorenom ili otvorenom prostoru.

Upotrebljavaju se kao zidovi sa reklamom, ali koriste se i kao pozadina za fotografisanje.

Za spomenuta dešavanja, press wall konstrukcija je izuzetno pogodna. Upravo zbog svoje podesivosti jer je konstrukcija  mobilna, lako sklopiva i rasklopiva i montira se za svega 5 minuta, takođe pogodna je i zbog jednostavnog transporta, kao i montaže, odnosno demontaže.

Njegova prednost jeste i u tome što je moguće koristiti ga za više događaja, dok konstrukcija ostaje ista, vrši se samo promena štampe i dizajna. Dimenzije se određuju u skladu sa vašim potrebama. Na osnovu čega se formira i cena reklamnog display wall-a. Upravo zbog svoje veličine pruža brojne mogućnosti u pogledu dizajna. I daje mogućost da predstavite vaš brend u najboljem svetlu. Naš iskusni tim dizajnera stoji vam na raspolaganju ukoliko još uvek nemate ideju za dizajn ili imate određene nedoumice.

S obzirom na to da posebnu pažnju posvećujemo marketing oglašavanju, neophodno je stalno unapređivanje usluga kada su u pitanju reklamne konstrukcije.

Iz tog razloga nastojimo da izrada reklamnih zidova od pločastih materijala ili ceradnog platna pre svega bude najvišeg kvaliteta. Naravno, u roku koji je za vas pogodan. Sve sa ciljem da vas istakne i odvoji od ostalih brendova na postojećem tržištu.

Displey wall kao sastavni deo mnogih događaja idealan je izbor za reklamno oglašavanje upravo zbog mogućnosti štampe sa obe strane, kao i jednostavnog prenošenja.