Display wall

DISPLAY WALL

Display wall ili press wall jeste reklamni zid koji se upotrebljava za razne događaje poput promocija, sajmova, kongresa, konferencija, kampanja, i mnogobrojnih drugih dešavanja koja mogu biti u zatvorenom ili otvorenom prostoru.

Upotrebljavaju se kao zidovi sa reklamom, ali koriste se i kao pozadina za fotografisanje.

Za spomenuta dešavanja, display wall konstrukcija je izuzetno pogodna zbog svoje teleskopske podesivosti, lakog i jednostavnog transporta, kao i montaže, odnosno demontaže.

Njegova prednost jeste i u tome što je moguće koristiti ga za više događaja, dok konstrukcija ostaje ista, vrši se samo promena štampe i dizajna, a dimenzije se određuju u skladu sa vašim potrebama, na osnovu čega se formira i cena reklamnog display wall-a.

S obzirom na to da posebnu pažnju posvećujemo marketing oglašavanju, neophodno je stalno unapređivanje usluga kada su u pitanju reklamne konstrukcije.

Iz tog razloga nastojimo da izrada reklamnih zidova od pločastih materijala ili ceradnog platna pre svega bude najvišeg kvaliteta, u roku koji je za vas pogodan, a sve sa ciljem da vas istakne i odvoji od ostalih brendova na postojećem tržištu.