Posao operater na CNC mašini

DOGA štamparija - karijera u štampariji DOGA - zaposlenje u štampariji DOGA - otvoreno radno mesto u štampariji DOGA - Radnik na CNC mašini u štampariji DOGA štamparija - CNC operater u štampariji DOGA

Oglas za posao – DOGA štamparija 

Štamparija DOGA je lider u digitalnoj štampi velikog formata u Srbiji i regionu, sa posvećenošću kvalitetu, inovacijama i ekološkoj svesti. Trenutno tražimo motivisanog i stručnog Radnika na CNC mašini (Summa 1612) da se pridruži našem timu.

Radno mesto: Radnik na CNC mašini (Summa 1612) u štampariji DOGA

Opis posla:

 • Odgovornost za rad na CNC mašini (Summa 1612) za sečenje različitih materijala, uključujući štampane materijale, folije, cerade i druge materijale prema specifikacijama i zahtevima projekta
 • Programiranje mašine za tačno i precizno sečenje materijala
 • Postavljanje i priprema materijala za sečenje, uključujući postavljanje materijala na radnu površinu mašine i podešavanje alata
 • Praćenje kvaliteta sečenja i izvršavanje kvalitativne kontrole kako bi se osigurao vrhunski kvalitet finalnih proizvoda
 • Održavanje i čišćenje CNC mašine radi očuvanja njenog optimalnog funkcionisanja
 • Poštovanje sigurnosnih procedura i upotreba lične zaštitne opreme

Kvalifikacije:

 • Prethodno iskustvo u radu na CNC mašini, idealno na Summa 1612 ili sličnoj opremi
 • Poznavanje rada sa softverom za programiranje CNC mašina
 • Razumevanje tehničkih crteža i specifikacija materijala
 • Sposobnost rukovanja štamparskim materijalima i alatima
 • Pažnja prema detaljima i visoka preciznost u radu
 • Sposobnost efikasnog upravljanja vremenom i rad u skladu sa postavljenim rokovima
 • Timski igrač sa odličnim komunikacijskim veštinama

Ponuda:

 • Stimulativna plata i mogućnost napredovanja u karijeri u vodećoj štampariji u industriji
 • Rad sa vrhunskom opremom i tehnologijama
 • Učešće u projektima sa poznatim klijentima i brendovima
 • Dinamično radno okruženje sa mogućnostima za lični i profesionalni razvoj

Pridružite nam se i budite deo tima koji stvara vrhunske rezultate i postavlja standarde u štamparskoj industriji.

Ukoliko ste zainteresovani za posao operatera na CNC mašini u štampariji DOGA, pošaljite svoj CV i motivaciono pismo na karijera@dogadoo.rs i postanite deo našeg tima!

 

Šta je flatbed cutter summa f1612 i zašto raditi na njoj u štampariji DOGA?

Flatbed cutter Summa F1612 je vrsta visokokvalitetnog digitalnog rezača koji se koristi u štamparijama za precizno sečenje različitih materijala, uključujući štampane materijale, folije, cerade, nalepnice i još mnogo toga. Ovaj rezač ima ravnu radnu površinu na kojoj se postavljaju materijali i može obavljati širok spektar rezanja i sečenja, uključujući ravno sečenje, konturiranje, štancanje i bušenje.

Rad na flatbed cutteru Summa F1612 u štampariji DOGA za potencijalne kandidate može biti izuzetno koristan iz nekoliko razloga:

 1. Preciznost i kvalitet: Flatbed cutter Summa F1612 omogućava visoku preciznost sečenja i obrade materijala. Rad na ovom uređaju u DOGA štampariji vam omogućava da postignete vrhunski kvalitet i profesionalne rezultate u obradi štampanih materijala i drugih materijala.

 2. Efikasnost i produktivnost: Flatbed cutter Summa F1612 može značajno povećati efikasnost i produktivnost rada u štampariji. Brzo i tačno sečenje materijala omogućava da se projekti završe u kraćem vremenskom periodu, što rezultira većim brojem završenih projekata i zadovoljstvom klijenata.

 3. Raznovrsnost i fleksibilnost: Flatbed cutter Summa F1612 može se koristiti za sečenje različitih materijala, od fleksibilnih do čvrstih. To omogućava širok spektar primena, uključujući reklamne table, izložbene panele, nalepnice, pakovanja i još mnogo toga. Rad na ovom uređaju vam pruža priliku da se izazovete i kreativno izražavate kroz različite vrste projekata.

 4. Napredne mogućnosti: Flatbed cutter Summa F1612 ima napredne funkcionalnosti i mogućnosti, kao što su automatsko prepoznavanje markera, lasersko skeniranje ivica i mogućnost više alata. Rad na ovom uređaju vam omogućava da koristite tehnologiju vrhunskog nivoa i steknete iskustvo sa naprednim funkcijama u štampariji DOGA.

 5. Profesionalno okruženje: Štamparija DOGA je prepoznata kao lider u industriji štampe velikog formata. Rad na flatbed cutteru Summa F1612 vam pruža priliku da budete deo profesionalnog okruženja i tima stručnjaka koji dele istu strast prema kvalitetu i inovacijama u štamparskoj industriji.

Rad na flatbed cutteru Summa F1612 u štampariji DOGA može vam pružiti značajno iskustvo u korišćenju visokokvalitetne štamparske opreme i omogućiti vam da se razvijate u štamparskoj industriji.