Bilbord

BILBORD

Bilbord, je jedan od primarnih izbora kada je u pitanju digitalna štampa velikog formata. Predstavlja siguran i efikasan put oglašavanja u domenu outdoor reklamiranja.

S obzirom na njihov značaj, zastupljenost i dostupnost u privatnom i poslovnom životu, nastojimo da, nastali našim procesom rada, dobijemo one koji će da privuku pažnju ciljane publike naših klijenata.

 

ŠTAMPA BILBORDA

Štampanje bilborda radi se uglavnom na blueback papiru 115 g/m², vodootpornom i pogodnom za vid štampe koji mora biti prilagođen određenim spoljnim faktorima.

Pored papira, radi se i na PVC foliji, kao i određenim vrstama PVC banera.

Izrada bilborda, zahvaljujući kvalitetu materijala kojim raspolažemo, najsavremenijim digitalnim mašinama, ali i iskusnom i dobro organizovanom timu, ostvaruje se u korak sa najboljom rezolucijom.

Posebna pažnja joj se posvećuje upravo zbog visokog stepena uočljivosti. Kada je u pitanju OOH program, možete nam se obratiti sa vašim idejnim rešenjem. Ukoliko ga nemate, kroz konsultacije sa našim dizajnerima, možete doći do dizajna bilborda koji će biti u skladu sa vašim potrebama.

Štampa koju vam pružamo jeste visokokvalitetna. Dokaz i ujedno prednost predstavlja upravo mogućnost da budu izloženi svim vremenskim uslovima uz postojanost boja, papira, koji je neprovidan (100%), i ostalih vrsta materijala, visok stepen stabilnosti, odlična dimenzionalna stabilnost, brzo sušenje.

MONTAŽA GRAFIKE NA BILBORD KONSTRUKCIJE

Kako tokom poslovanja težimo pružanju najkvalitetnijih usluga i praćenju inovacija u pogledu oglašavanja i brendiranja, naši saradnici prolaze kroz stalna stručna usavršavanja, što nam je doprinelo uspešnom i kvalitetnom radu našeg tima i u pogledu montaže.

Montaža bilborda, kao i montaža štampe velikog formata, predstavlja deo posla u kom naši saradnici stalno unapređuju svoja znanja. Samo pravilna aplikacija štampanog materijala, uz upotrebu adekvatne opreme i alata, može doneti vizuelni izgled koji želite da postignete.

Za sve informacije kada je u pitanju cena bilborda, štampe, montaže, i drugih dodatnih usluga, možete nas kontaktirati i od naših saradnika dobićete sve potrebne podatke.

Takav dugogodišnji način rada omogućio nam je trajan oblik saradnje sa mnogim klijentima kojima smo pomogli u izgradnji sopstvenog brenda, vizuelnog indentiteta i komunikacije, što uključuje i spoljašnje brendiranje

Naš cilj je da zajedno ostvarimo profesionalnost i kvalitet kroz sve segmente posla koje nam poverite, od zamisli do montaže. Dok nastojimo da dati rok izrade bude onaj koji je za vas najprihvatljiviji.