Podna folija-štampa na podnoj foliji

PODNA FOLIJA – FOLIJA ZA GAŽENJE

Svaki vid dobro odabrane reklame uspešno doprinosi promociji proizvoda i usluga, kao i samo mesto za njeno postavljanje.

Krećući se po javnim mestima, uočavamo da je i podna grafika sveprisutnija, i to po stepenicama, holovima, tržnim centrima, ispred i unutar marketa i drugih prodajnih objekata.

Reklama na podu mora biti pozicionirana tako da se brzo uoči, što se postiže i samim izgledom. Ukoliko nemate spremno grafičko rešenje, naši dizajneri vam pružaju pomoć, tako da dobijete željeni dizajn folije, dok nastoje da vam izađu u susret u svim vašim zahtevima.

Podna folija ima dvostruku ulogu – za dekoraciju podnih površina i za reklamiranje.

Štampa na podnoj foliji, spadajući u domen digitalna štampa velikog formata, koja sledi nakon pripremljenog dizajna, mora biti otporna na gaženje, vozila, kolica u radnjama, odnosno na razne vidove grebanja i oštećenja, UV zrake, kao i na klizanje i druge vidove oštećenja poput habanja, i ujedno pogodna za CNC sečenje

Prednosti koje dolaze uz brendiranje podova jesu visoka izdržljivost koja se postiže laminacijom. Laminacijska zaštita podne grafike, kao providna PVC folija, štiti od spomenutih mogućih oštećenja grafiku u spoljašnjim i unutrašnjim uslovima.

Kada odlučite da se raklamirate putem podne grafike, spremni smo da vam pružimo usluge od početnih ideja do montaže. Finalni deo je sama aplikacija, odnosno lepljenje. 

Montaža podne folije – mora se obaviti u skladu sa svim propisima postavljanja jer samo njenim pravilnim izvođenjem moguće je postići dužu postojanost. Uz to, dobijaju se svi potrebni saveti i u vezi sa načinom održavanja, koje se obavlja redovno uz sredstva za podove.

Efektna podna folija sveukupno vodi ka tome da predstavlja idealno rešenje za odabir vaših reklamnih kampanja, čemu doprinosi i njena cena.